Отговори
# 270
Здравейте милички,

бързам да се похваля с моите кулинарни подвизи вчера  Embarassed
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32046
Голямо мятане и блъскане беше, обаче резултата е налице. Така да се каже първите ми домашно правени козунаци са вече факт  Laughing Laughing Laughing
Милото се прибра снощи от командировка и съм безкрайно щастлива!

Пожелавам ви  един прекрасен петък и който има възможност, да отиде днес на църква  Wink
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 271
  • София
danielad , Честито! Леко да си бременееш и леко да родиш!  bouquet
*vera , ама какви са тия вкусотии? Потекоха ми лигите направо....голяма майсторка си! Ти направо си отворила манифактура! Да ти дам ли адрес за доставка? Искам от всичко по много Crazy

# 272
Даниелка-ами тихичко честито.....  bouquetдве черти са си две, знаем го! Heart Eyes
Страчателке-сезоните понякога ни объркват цикъла, недей да плачеш, слънчице...или-я си пореви, пък да ти олекне, знам ли. ooooh!
Вера-браво за козунаците, аз утре ще ги меся.
И на църква ще отида и ще се помоля...знаете за какво...и вас ще ви спомена в молитвите си.  bouquet

# 273
  • сто акровата гора
ЧЕСТИТО DANIELAD !!! 
newsm44 newsm44
       newsm44
Да си жива и здрава и лека бременност ти пожелавам!!!

# 274
 danielad  Много се радвам за теб, сигурна съм, че и втория тест ще покаже същото, ти само бъди спокойна!

Страчиелке я се стегни, нали занеш, че няма ли леля има надежда, всяко бебче си избира кога да се появи! Правилно са ти казали, че напролет е много хубаво да се роди бебчето, дъщеря ми е родена април и първите месеци бяхме постоянно навън!

Успешен ден на всички!!  bouquet

# 275
danielad страхотна изненада! Много се радвам, дано се радваш на лека бременност и чакаме потвърждение другата седмица от док - няма да забравим  Wink
lea, заповядате в Пловдив, ще ви почерпим  Wink

# 276
danielad ,Честито!Прекрасна новина на Разпети петък!!!Леко бременеене ти пожелавам!!! smile3525 newsm51 newsm51 newsm10

# 277
  • София
Мерси момичета    love001Дано бързо да ви се върне  love001Ще ми стискате палци за другата седмица,нали?Дано и доктора да ми потвърди Rolling EyesСтискам палци на всички,не знам на кой за какво,но после ще ви чета GrinningДано покрай Великден има повече хубави новинки GrinningЗабравих,да ви кажа,че на никой не съм казала,освен на вас и на мъжа ми Heart Eyes

# 278
Момичета извинявайте ,но пак ще си задам въпроса,много ми е важно Confused
след като спра дуфастона,колко дни след него трябва да ми дойде?И ако направя тест на 14 ден след прегнила,въпреки че продължавам с дуфастона ще даде ли реален резултат?

Благодаря за отговорите предварително!  bouquet

# 279
Хоупи, аз като спирах дуфастона  повечето пъти ми идваше след два или три дни, но един път ми дойде след 6.

# 280
  • София
Хоупи, наистина закъснение след Дуфастон или Утрогестан може да има до седмица. А относно резултатите от теста - валидни ще са, щом са минали 14 дни от последната инжекция Прегнил. Е, да стискаме ли палци за тест?

# 281
Мила,Леа аз пак подготвям нещата отдалеч  Embarassed ,на Великден и по-точно в неделя ще направя теста!И ще докладвам веднага милички!!! Hug

# 282
  • София
danielad, тихичко ти прошепвам "Честито", а като видиш плодното сакче другата седмица живот и здраве, ще честитим официално!   bouquet

Stra4iatela, миличка, недей да се отчайваш! Може би бебо още се крие. Кой ден закъснение ти е днес? Докато няма лелка, има шанс! Стискам палци всичко да е наред! Ако ти се плаче, наплачи се. И после се усмихни! Нов месец - нов шанс!  Rolling Eyes

# 283
Вера, благодаря,значи да се въоръжа с търпение!Дано не дочакам лелката! Praynig

# 284
danielad, честито!!!!!  bouquet Пожелавам ти лека бременност и леко раждане!!! Много успех

Общи условия

Активация на акаунт