Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 53

• 77 092
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
днес ли бяха толкова?
а Е2 колко е?
4-5 по размерите, според мен  Rolling Eyes
не ги мерят съвсем точно, обръщат повече внимание на най-големите, по-малките ги отбелязват, но в никакъв случай не са съвсем точно измерени.

# 106
 До вторник според мен ще има какво да извадят.Споко.

# 107
  • В сърцето на любимия човек
Според този естрадиол и размера на фоликулите, и аз като Бамба мисля ще успеят да извадят 4-5 хубави яйцеклетки  Peace

# 108
Според този естрадиол и размера на фоликулите, и аз като Бамба мисля ще успеят да извадят 4-5 хубави яйцеклетки  Peace
Днес ходих на църква да си запаля свещички... и се замислих за целият разкош и пари в черквите. А нали Бог не е искал от хората по този начин да бъде зачитан...да показваме вярата си и благодарността си към него със скъпоценности разкош и пари...и си казах че е време за черква която да е за добри дела и добри думи-малка и “проста“- пълна с положителна енергия от добрините на хората..
Незнам защо, но с тия думички по-горе за мен да ме успокоиш, ти отвори вратата на тази черква
Благодаря

# 109
Дано да не те подведа неволно, все пак докато не ги извадят и огледат нищо не се знае.
Все пак мисли положително и вярвай, че нещата ще се случат така, както трябва да се случат  Hug

# 110
Здравейте момичета!Отдавна Ви чета,но досега не съм писала.Първо искам да пожелая успех на всички Ви.Аз се включвам с питане.Преди малко ми се обадиха от клиниката,че ембриончетата се развивам много добре и,че утре ще бъде трансфера (на трети ден).Но от вълнение и притеснение забравих да попитам дали сутринта трябва да слагам утрогеснана и да си пия естрофема?

# 111
  • София
пиеш и двете, ако утрогестана ти е 3броя изпиваш само два.

# 112
Утрогестана е 2 *3 вагинално

# 113
Значи пиеш сутринта два, след обяд два и вечерта два Утрогестана. Тези след обяд и вечерта можеш и да ги поставиш вагинално.
Естрофема ще го пиеш поне до първия преглед след + тест.
Сега след трансфера може да ти изпишат още неща.

# 114
Много Ви благодаря за бързите отговори.

# 115
  • София
Момичета, и аз се включвам да докладвам, че току-що получих обаждане от ембриолозите. Ще разразят всички 5 ембриона, които имам ( не знам защо всикчи, въпреки, че 3 са на едно място, 2 на друго), те са замразени на 3ти ден, но ще ги изчакат до 5ти и ме викат на трансфер в петък в 4 часа. Изрично казах, както и миналия път, че ще върнем само един ембрион. Отговорът беше ок, другите, които стават, щели да замразят повторно (ако има такива), процедура, в чийто смисъл силно се съмнявам (то аз и за замразяването имам доста предразсъдъци) Confused

Както и да е, ще стане каквото е рекъл Господ , от моя страна съм направила всичко Hug

Въпросът ми е колко по-рано да се явя в петък, според вас? Иначе за утрогестана разбрах сутрешния да го пия , вместо да го слагам вагинално, но то аз така или иначе о почнах снощи и съм решила вечерния да е вагинален, сутрешния да е през устата, че да не ми се стича по време на работа. Ок ли е така newsm78 Благодаря предварително и успех на всикчи bouquet

# 116
Не бива да се пият повече от два Утрогестана наведнъж, защото натоварват черния дроб, а и свалят много кръвното и може да се почувствате замаяни или да ви прилошее.

# 117
  • София
аз като имам предписани 2х3 утрогестана и се налага да ги пия пия 2х2.
това след съвет от форума и после съгласувано с лекар.

# 118
  • София
Пънче, Бамба, благодаря  Hug

Да, определено дали 2 по 3 или 2 по 2 няма кой знае какво значение за един ден Rolling Eyes Аз по принцип мразя да го пия, защото и в момента имам чувството, че ще заспя на лаптопа, но пък иначе сутрешното слагане ми е кофти, защото се събуждам, слагам и трябва да стана след 10 минутки Confused

Само пак да ви питам , че съм забравила вече, колко по-рано да отида? И каква е процедурата, минавам на регистратура, плащам и ме водят за трансефра? Също последно да питам, защото от едни снимки тук в темата пишеше, ЗЕТ е 450лв, а сега някаква нова брошура май имало, и цената била 600лв? Кое е актуално, най-вероятно по-скъпото, ма да питам аз Laughing

Благодаря ви bouquet

# 119
Сега се замислих, че може евентуално сутрин 2 Утрогестана перорално , а вечер 3 вагинално. Така е по- близо до изписаната доза  Rolling Eyes

За цената не мога да кажа, звънни на информация.

Общи условия

Активация на акаунт