Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 53

• 77 110
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Точно такива са, и моето мненеи е същото Peace Даже да се наложи вливка на имуноглобулин, пак няма там да го правя, а ще отида в Малинов, тъкмо Киовиг е по-евтин от Октагам  Mr. Green

# 676
Таричка, на мен така ако ми бяха говорили направо щях да отида в Малинов. Пфуу, ядосах се, за какви се мислят тия Rolling Eyes

# 677
Момичета с положителен тест съм след инсеминация. Инсеминацията ми беше направена от сестра в клиниката, което много ме учуди. Съответно сестрата ми изписа и терапия след инсеминацията. Час за преглед ми дадоха чак за 02.08. когато ще са минали повече от 3 седмици от закъснението.Предполагам, че лекарите са в отпуск и затова, но се чудя дали има възможност за преглед при друг гинеколог от клиниката.Може ли да ми препоръчате някой гинеколог?

# 678
на мен ми казаха, че трябва да го пия и след пол. тест евентуално до третия месец. Аз го пих само 10 дни, после го спрях и имах биохимична. Но това в моя случай, де.

А от къде можеш да си сигурна че спирането на Медрола е причината за биохимичната?

Няма как да съм сигурна. Така ми каза доктора...Не исках да съм постоянно на медрол и затова смених клиниката.

# 679
Момичета с положителен тест съм след инсеминация. Инсеминацията ми беше направена от сестра в клиниката, което много ме учуди. Съответно сестрата ми изписа и терапия след инсеминацията. Час за преглед ми дадоха чак за 02.08. когато ще са минали повече от 3 седмици от закъснението.Предполагам, че лекарите са в отпуск и затова, но се чудя дали има възможност за преглед при друг гинеколог от клиниката.Може ли да ми препоръчате някой гинеколог?

Инсеминациите вече се правят и от акушерките. От около 3-4 месеца.
Повечето лекари излизат от утре в отпуска, но някои ще поемат смени. На 02.08. ще бъде доктор Цветков. Вероятно той ще те прегледа.
Поздравления за положителния тест! Ако нещо те притеснява винаги можеш да звъннеш на спешния.

# 680
На 02.08 д-р Цветков ще прави и пункции.

# 681
Няма как да съм сигурна. Така ми каза доктора...Не исках да съм постоянно на медрол и затова смених клиниката.

Тери, в другата клиника вместо медрол дават преднизолон Ф - също кортикостероид, също с ужасна листовка  Wink

# 682
Е, то медролът е преднизолон Mr. Green

# 683
  • В сърцето на любимия човек
И в Турция съм чела, че предписват преднизолон, но с друго търговско име.

# 684
На мен не ми го изписаха  Thinking

# 685
При ранни седмици няма проблем да се ползва за кратко.

# 686
Е, то медролът е преднизолон Mr. Green

Хич не ги разбирам, само знам, че там трябваше да пия "Преднизолон Ф" и че е кортикостероид... т.е. исках да кажа на Тери, че тази практика я има (почти) навсякъде, или поне и там, където се премести

Ами аз имам 3 стинмулирани опита, стигнали до трансфер - и при трите имах назначен. При канселирания не помня каква беше ситуацията, но тогава приемах само Летрозол като хормони. Последният ми опит с Преднизолон Ф беше през ноември.

# 687
Боже, защо се държат така newsm78 направо съм учудена. При мен само в началото беше по-тегаво да комуникирам с имуноложките..Еее

# 688
Магнетична, на мен освен хормони, МБ, Васерман и плазми, друго не ми бяха изследвали там, даже ЦС нямах Mr. Green

# 689
Боже, защо се държат така newsm78 направо съм учудена. При мен само в началото беше по-тегаво да комуникирам с имуноложките..Еее
Аз имам обяснение, но възпитанието ми на дама, а и правилата на форума не ми позволяват да го напиша  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт