Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 53

• 77 106
  • 739
  •   2
Отговори
# 705
Благодаря Ви момичета.

# 706
Искат се  остойностени план т.е кое колко ще струва, удостоверение по чл.87 за липса на данъци (от НАП), удостоверение за липса на данъци към общината, свидетелство за съдимост на двамата партньори, ако имах сключен граждански брак-копие и....мисля това беше, но попитай все пак.
 На нас искаха и заверени от нотариус дипломите за средно образование,свидетелство за граждански брак или заверена от нотариус декларация за съвместно съжителство.

# 707
Благодаря ви Кристи, Пънче и Електра за информацията.   Hug
Тези дни ще трябва да взема решение какво ще правя за в бъдеще.

# 708
Леле,какви са тези изисквания??в нашата община искат само молба и епикриза.

# 709
Леле,какви са тези изисквания??в нашата община искат само молба и епикриза.
  Значи си късметлийка.Браво на вашата община.Ние имахме списък една страница с документи,2 седмици ги събирахме.Като си платихме навсякъде и всички задължения ни излезе повече отколкото ще ни дадат.Защото тук дават само 1000 лв.

# 710
Абе всяка община си има собствени изисквания!
Например столична финансират процедури единствено с донорска яйцеклетка.
Всеки трябва да си провери за общината, където е регистриран по лична карта Peace

# 711
Имала ли е някия от вас пункция при която от извадени яйц-ки да има лутенизирана яйц.? Как са се развили другите след оплождането? При мене те не се делиха и всичко загина. Какво толкова съм направила, че трябва да изживея толкова трудности  Sad

# 712
  • София
Съжалявам Ина Sad
На предпоследната ми пункция извадихме 2 Я. Едната лутеинизирала, другата се оплоди и в момента и замразен бластоцист.

# 713
Аз имах - фоликул започнал да лутеинизира.Това означаваше, че овулацията е започнала да отминава. Таймираха ли те с нещо?
Поискай да ти обясни лекарят, какво значи това.

# 714
  • София
Герда, в случая не става въпрос за лутеинизирал фоликул, а за яйцеклетка.  Презряла е

# 715
Ина аз неразбрах нещо.Лут.яйцеклетка е развалила качеството на другите ли?

# 716
Имах два дни подред овитрел и с прегнил за 2-ри ден. В 1-ия ден с менопур и нещо ново, което не разбрах с каква роля е. LH не беше високо. Имала съм в пъти по-високо за по-малко фуликули. Стимулацията беше по-скъпа,ходих на проследяване 4-ри, докторът се раздаде и финал е нула. Аз не питам много, защото ако разбирах сама щях да се оправя.

# 717
  • В сърцето на любимия човек
При мен от 4 яйцеклетки, едната беше негодна за оплождане (имах един фоликул по-голям от останалите, затова предполагам, че е била презряла), останалите се оплодиха.
При мен Прегнил трябва да се слага на фоликули 16-17мм. Минат ли 18мм яйцеклетките презряват. За съжаление това се установява само на принципа "проба-грешка"  Confused

# 718
И аз съм като Пънчето.

# 719
щом си имала и прегнил и овитрел,най-вероятно док е имал опасения за настъпване на овулация.
При мен на последния опит имах прегнил, но по- ниска доза.Имах и 1 лут.Я и 10 уж хубави Я, от тях само 4 са оплодили и накрая ЕТ на 2 Е-РЕЗУЛТАТ 0

Общи условия

Активация на акаунт