Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 53

• 77 857
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Токсоплазмоза може в Надежда, но съм съгласна с Тара, че е по-добре да се пусне в НЦЗПБ.

# 541
Токсоплазмоза може в Надежда, но съм съгласна с Тара, че е по-добре да се пусне в НЦЗПБ.
Това е в София предполагам,аз така или иначе вече съм бременна,но реших за всеки случай.

# 542
И да допълня с цени в НЦЗПБ от април/май тази година:
 - 50лв беше Токсоплазмоза IgG и IgM, с включено IgA май беше 70;
 - 20 и няколко, май 26 за Листериоза.

Повечето цени им ги има в сайта, но си е приключение да нацелиш правилния раздел и лаборатория там Simple Smile

# 543
Повечето цени им ги има в сайта, но си е приключение да нацелиш правилния раздел и лаборатория там Simple Smile
То си е приключение да нацелиш правилната сграда там Mr. Green

Това е в София предполагам,аз така или иначе вече съм бременна,но реших за всеки случай.
Аз откакто съм бременна, съм ги пускала 3 пъти и другата седмица пак.

# 544
Кристи, защо ги изследваш така често ?

# 545
Защото страх лозе пази. Не казвам, че е правилно Naughty Но толкова зор беше да забременея, че сега изследвам и дебна всичко по 5 пъти. А инкубационният период на повечето е около месец.

# 546
  • София
детето после нали няма да го тормозиш през седмица две с изследвания  Rolling Eyes

# 547
Няма. Ще съм заета да тормозя себе си с втора и трета (дай Боже) бременности Mr. Green

# 548
  • София
чакай настоящото дете да стане на прилична възраст , пък тогава мисли за втора и трета бременност.

# 549
Решила съм да започваме веднага щом можем, без никакво чакане.

# 550
  • София
добре, тъкмо ще успяваш да дремваш в чакалнята  Mr. Green

# 551
добре, тъкмо ще успяваш да дремваш в чакалнята  Mr. Green
Аз и досега го правех Joy Joy Joy

# 552
Ох, Кристии Hugи аз така смятам, стига живота да не ме изненадва отново и отново..Че в момента сме аз- трудно подвижна+мъж ми-хич неподвижен..Едни планове правим, но друг дърпа конците. Дано Господ се смили  Praynig

# 553
Шакира, това е ясно Simple Smile Каквото, такова!

# 554
  • София
Момичета, искам да ви питам има ли закономерност лигавицата да е по-дебела при стимулация, отколкото пирмерно при ЗЕТ с Естрофем ? Или при всеки е различно? Гледам си записките от последното инвитрото (успешно), и гледам лигавица на 9ти ден 13мм, а сега на ЗЕТа пак на 9ти ден 8мм Confused Разликата е съществена и не мога да разбера защо е така, нали уж на ЗЕТ затова се дава Естрофем още от началото?! И няма да збарвя на трансфера като питах Перси колко е лигавицата и тя каза ми май 8-9мм беше (беше извадила ехографа вече, та малко наизуст говореше, ма все пак само 8мм...), а тогава на трансфера ми беше доста дебела ooooh! Извинявайте, че така малко хаотично го обясних, но това ми е питането!

Общи условия

Активация на акаунт