Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 174
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 105
Забравих да допълня още миналата седмица, след като критикувахме покривката На Ирина, тя си снима масата за вечеря, (явно ни чете и за да ни покаже), че можело с бяла покривка. Един вид грешката е поправена. Grinning

Скрит текст:

# 106
Леле, аз четох за прословутите перденца, но не ги бях видяла в предаването. В потрес съм направо. Лепнати са ни в клин, ни в ръкав. ooooh! Колкото повече ги гледам, толкова по-голямо желание изпитвам да ги сваля.

# 107
Е, тази бялата покривка пък идва малко къса за масата. Mr. Green Joy

# 108
Иринината покривка не ме подразни, десенът е модерен и актуален. Беше я съчетала  зле с посудата. Подобен десен изисква едноцветни чинии, нейните бяха с орнаменти.
Също така прекалено много детайли в интериора на стаята бяха със същия десен (перденце, възглавнички на дивана, възглавници на столовете, лампата), което е твърде много и уморява погледа. По-добре е съчетаването с едноцветни интериорни детайли в същата цветова гама и наличието на 2 до 3 цветни шарени акцента. Лично аз бих махнала перденцето и възглавничките на столовете. Поне.

# 109
Леле, аз четох за прословутите перденца, но не ги бях видяла в предаването. В потрес съм направо. Лепнати са ни в клин, ни в ръкав. ooooh! Колкото повече ги гледам, толкова по-голямо желание изпитвам да ги сваля.

Божкее, че то и на столовете имало ... то пердето, покривката, възглавниците на дивана и тези на столовете - не са се сетили само и като тапет да го лепнат на стената  Mr. Green

# 110
Ма сте лоши, беййй Grinning
Може точно затова да не я е ползвала жената - другата по става по размер.
По колко покривки имате вие. И много да са, надали всички стават "за по телевизора" Wink

Голямо реване ще има тази вечер изглежда. Не разбрах, карат се и сдобряват с рев или си споделят тъжни моменти, но явно пак повече на драмите и сълзите ще наблягаме и днес.

# 111
  • Sofia
Може да споделят за майките си,и двете са ги загубили след дълго и тежко боледуване Cry

# 112
Ееее, изтървала съм го това. Я разкажете кои реват?

Боне, къса, къса , ама бяла. Mr. Green
 Може да  съм с остарели виждания , но в у дома имам две бели хубави покривки, едата в състава си има лен, даже! за специални поводи, празници, че даже и "за по телевизора" стават. Мисля, че бялата покривка придава празничност и специалност на масата/ вечерята. Лично мнение.

# 113
  • Sofia
Бона и Весела,довечера ще го дават...

# 114
Изпуснах снощната серия, сега ще я търся да видя кой и какво е готвил.

# 115
Весела каза ли от какви съставки е направила крема за десерта си? Половината серия я изпуснах, а десертът ми хареса.

# 116
  • София

Освен че е къса, е и смачкана   Mr. Green

# 117
Весела каза ли от какви съставки е направила крема за десерта си? Половината серия я изпуснах, а десертът ми хареса.

Специално пуснах частта с десерта. Не казва от какво е крема, но кутията отстрани ми прилича на маскарпоне. Сложи му пудра захар и го обърка с кайсии от компот. А бишкотите напои със смес от коняк, кафе еспресо (по 50 мл.) и малко сок от компота.

# 118
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Специално пуснах частта с десерта. Не казва от какво е крема, но кутията отстрани ми прилича на маскарпоне. Сложи му пудра захар и го обърка с кайсии от компот. А бишкотите напои със смес от коняк, кафе еспресо (по 50 мл.) и малко сок от компота.

Праскови бяха.  Peace
Обичам тирамису, обаче не ми хареса, че не потопи бишкотите в сместа с кафето, а ги сложи сухи в чашите и после наля кафе. Бишкотите много бързо абсорбират течности и със сигурност са станали на нищо.  Laughing

# 119
  • Mediterraneo
Ама то се вижда в промото, че джурка миди  Peace

Ами то, мидите, не само се джуркат. Трябва и добре да се почистят, иначе ще си хрупат пясък и водорасли наволя... Hug

Как точно се чистят миди? А и мидите не са за основно ястие.

Общи условия

Активация на акаунт