Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 199
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 2 985
Ми по едно време я нямаше на масата, ама колко време е отсъствала и кога го е бъркала и дали го е бъркала или само го е пекла, това няма как да се разбере... Има, има конспирация тука.

# 2 986
Според мен няма как да го е бъркала на момента. За да стане хубав, навсякъде съм чела, че е добре да е предварително замразен. Някой може да ме опровергае, разбира се. Аз така съм чела и така съм правила.

# 2 987
Не знам дали Рут ни чете, но Популе звучи като Кичка Бодурова  Laughing Peace

# 2 988
  • До морето
Някой помни ли какво сложи Воче в сицилианските хлебчета освен кайма,преди да ги увие в бекон?

# 2 989
Mariposa,
намаза ги с малко и сложи и моцарела в каймата.
Мисля да ги пробвам аз тия хлебчета, много ми харесаха  Heart Eyes

# 2 990
A забелязахте ли как й замръзна усмивката на Рут когато оня чичка я пита на пазара как се казвала, за да я гледа?  Mr. Green Mr. Green

# 2 991
Ами чичката от пазара едва ли слуша Вивалди. Рут не прави музика за масовия вкус, така че е нормално бай Иван да не я е чувал.От друга страна пък тя обиколи доста предавания, ама може да няма тв чичката.

# 2 992
Бе дреме му на зарзаватчията... която и фигура от тази седмица да му беше клиент, пак толкова щеше да я познае. Виж, ако беше Ивана или Шишо Бакшишо, това е друго.

# 2 993
  • София
Ще ме извинявате ама специално в Музикална академия ония неврастеник от журито - Рут го постави точно на мястото му. Към Кичка също имаше някои съществени и правилни отразявания.

Били някога величия (и то просто щото не допускаха тогава всички до музикалния пазар) па пълнели залите, па не знам какво и видите ли само затова ще седите сега ще мълчите и ще ни слушате. Как пък не. Пардон исках да кажа - как пък да.

Иначе и на Воче и на Рут вечерите ми харесаха и въобще не ме интересува какви били в не знам какви си формати.  

"Били са някога величия"?? Мога ли да попитам ти с какво си известен, че да принизяваш чуджите величия? Може би си известен с това, че не си известен? newsm78

Като отидеш в Париж, Рим, Лондон, какво ходиш да разглеждаш? Не ходиш ли да разглеждаш постиженията на някогашни величия? Само не ми казвай, че ходиш да гледаш изложби на съвременни автори, щото няма да ти повярвам. Аз питая изключителен респект към хора, които са дали нещо на обществото и обществото ги помни и обича, с изключение на някои самовлюбени глупаци, които нищо не са постигнали освен големите си усти.

Ох, и ти Популе какво се засегна пък на поколение Laughing
И Рут да е Викинга, няма ли право да се защити и обясни! На мен например обяснението ми е интересно. И до голяма степен му вярвам. Като знам как често се изкривяват и тълкуват погрешно или тенденциозно елементарни постъпки или думи, както и колко мнителни хора има, не би ме учудило и права да е.
Цитат
Горделивостта е грях, а скромността наистина краси човека.
Стига, де Laughing
Цитат
Когато сготвим и поднесем храната с любов и искрена усмивка, тя е по-вкусна.
А тя как я сготви?

Не съм се засегнала на поколение. Засегната съм от цялостното отхвърляне на авторитети от самовлюбени глупци, които смятат, че са нещо, когато всъщност нищо не са. Всичко това ще доведе светът до гибел, защото когато няма приемственост, има деградация. Седнали да се подиграват на старите изпълнители - алооо, когато постигнат техните резултати - тогава да се хвалотят и да имат самочувствие. С песни - еднодневки, това не се постига. Аз лично не знам и една песен на госпожица Рут.

Колкото до храната на Рут, вече писах назад - не намирам нищо особено в нея.
Определено не е за 40 точки.

Не обичам да коментирам хора, които четат без разбиране и преиначават думите ми. Ще споделя само, че истинските величия не се се нуждаят от самоизтъкване, те са такива защото са ги признали феновете им.

Що се касае до това какъв и кой съм аз, си мисля, че теб това нито те засяга, нито пък съм длъжен да ти давам обяснения.

# 2 994
  • До морето
Mariposa,
намаза ги с малко и сложи и моцарела в каймата.
Мисля да ги пробвам аз тия хлебчета, много ми харесаха  Heart Eyes
Мерси, мятам ги ей сега.

# 2 995
не знаех, че тя е Вивалди  Shocked

# 2 996
  • София
Скрит текст:
Ще ме извинявате ама специално в Музикална академия ония неврастеник от журито - Рут го постави точно на мястото му. Към Кичка също имаше някои съществени и правилни отразявания.

Били някога величия (и то просто щото не допускаха тогава всички до музикалния пазар) па пълнели залите, па не знам какво и видите ли само затова ще седите сега ще мълчите и ще ни слушате. Как пък не. Пардон исках да кажа - как пък да.

Иначе и на Воче и на Рут вечерите ми харесаха и въобще не ме интересува какви били в не знам какви си формати.  

"Били са някога величия"?? Мога ли да попитам ти с какво си известен, че да принизяваш чуджите величия? Може би си известен с това, че не си известен? newsm78

Като отидеш в Париж, Рим, Лондон, какво ходиш да разглеждаш? Не ходиш ли да разглеждаш постиженията на някогашни величия? Само не ми казвай, че ходиш да гледаш изложби на съвременни автори, щото няма да ти повярвам. Аз питая изключителен респект към хора, които са дали нещо на обществото и обществото ги помни и обича, с изключение на някои самовлюбени глупаци, които нищо не са постигнали освен големите си усти.

И Рут да е Викинга, няма ли право да се защити и обясни! На мен например обяснението ми е интересно. И до голяма степен му вярвам. Като знам как често се изкривяват и тълкуват погрешно или тенденциозно елементарни постъпки или думи, както и колко мнителни хора има, не би ме учудило и права да е.
Цитат
Стига, де Laughing
Цитат
А тя как я сготви?

Не съм се засегнала на поколение. Засегната съм от цялостното отхвърляне на авторитети от самовлюбени глупци, които смятат, че са нещо, когато всъщност нищо не са. Всичко това ще доведе светът до гибел, защото когато няма приемственост, има деградация. Седнали да се подиграват на старите изпълнители - алооо, когато постигнат техните резултати - тогава да се хвалотят и да имат самочувствие. С песни - еднодневки, това не се постига. Аз лично не знам и една песен на госпожица Рут.

Не обичам да коментирам хора, които четат без разбиране и преиначават думите ми. Ще споделя само, че истинските величия не се се нуждаят от самоизтъкване, те са такива защото са ги признали феновете им.

Що се касае до това какъв и кой съм аз, си мисля, че теб това нито те засяга, нито пък съм длъжен да ти давам обяснения.

Това:
"Били някога величия (и то просто щото не допускаха тогава всички до музикалния пазар) па пълнели залите, па не знам какво и видите ли само затова ще седите сега ще мълчите и ще ни слушате. Как пък не. Пардон исках да кажа - как пък да." - си го написал ти. Разбрах те отлично. И стоя зад думите си. Ти, от друга страна, явно се отричаш от своите.

# 2 997
  • София
Скрит текст:

Цитат
Стига, де Laughing
Цитат
А тя как я сготви?

Това:
"Били някога величия (и то просто щото не допускаха тогава всички до музикалния пазар) па пълнели залите, па не знам какво и видите ли само затова ще седите сега ще мълчите и ще ни слушате. Как пък не. Пардон исках да кажа - как пък да."
си го написал ти. Разбрах те отлично. И стоя зад думите си. Ти, от друга страна, явно се отричаш от своите.

Това което си цитирала скъпа е преразказ от твърденията на един от членовете на журито на Музикална академия и доказва още повече че не си разбрала какво съм написал. И аз стоя зад думите си.

Лека вечер.

# 2 998
  • София
Това:
"Били някога величия (и то просто щото не допускаха тогава всички до музикалния пазар) па пълнели залите, па не знам какво и видите ли само затова ще седите сега ще мълчите и ще ни слушате. Как пък не. Пардон исках да кажа - как пък да."
си го написал ти. Разбрах те отлично. И стоя зад думите си. Ти, от друга страна, явно се отричаш от своите.

Това което си цитирала скъпа е преразказ от твърденията на един от членовете на журито на Музикална академия и доказва още повече че не си разбрала какво съм написал. И аз стоя зад думите си.

Лека вечер.

Да не би да мислиш, че на челото ми пише "глупачка"? Wink
Лека вечер и на тебе.

# 2 999
Не знам защо, но почти винаги изненадата  е някаква музикална  newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 20:02 от yess

Общи условия

Активация на акаунт