Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 231
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 2 970
  • I Love You 3000
То пък много важно, че си взел плакет от Черешката  Whistling

Ама той е и много грозен този плакет. Поне тазгодишния. Забелязали ли сте го? Една метална плочка сложена в ъгъла на рамка, доста по - голяма от плочката. Останалото , което остава до запълването на рамката прилича на дунапрен. Thinking Аз ако спечеля такова грозно нещо, бих го скрила в някой кашон на тавана Peace

# 2 971
  • София
La Vikinga, ти май си направи регистрация само, за да защитаваш Рути Naughty.

На мен ми прилича на самата Рут.

Не ми харесва мисленето "в кутия". Рут, не можеш да стигмазираш хора, които са по-възрастни от теб, независимо в какъв политико-икономически строй са живяли. Винаги има разлика в мисленето на поколенията и тя не е толкова поради строя, в който са живяли, а поради натрупания личен опит и доста други фактори, за които човек, докато е млад, не си дава сметка, а разбира когато остарее.
Ще ти кажа само, че човешкият прогрес буксува и нещата не са се променили особено много от времената на Римската империя - ако се опитаме да сравним живота тогава с живота сега, ще установим, че единственото, което се е променило е това, че сега животът е много по-лесен. И не, не са по-умни младите хора, по-мързеливи са. Има толкова много неща, които улесняват живота им, обаче те твърдят, че са много изморени, много претоварени, много стресирани...ползват това за оправдание за действия или бездействия, които са странни погледнати отстрани.

Горделивостта е грях, а скромността наистина краси човека.

Когато сготвим и поднесем храната с любов и искрена усмивка, тя е по-вкусна. Peace

# 2 972
Ама той е и много грозен този плакет. Поне тазгодишния. Забелязали ли сте го? Една метална плочка сложена в ъгъла на рамка, доста по - голяма от плочката. Останалото , което остава до запълването на рамката прилича на дунапрен. Thinking Аз ако спечеля такова грозно нещо, бих го скрила в някой кашон на тавана Peace

Aз пък имам чувството, че този плакет не е залепен за рамката. Кой нормален човек би сложил плакет в единия ъгъл, вместо да е центрирано?

# 2 973
Ох, и ти Популе какво се засегна пък на поколение Laughing
И Рут да е Викинга, няма ли право да се защити и обясни! На мен например обяснението ми е интересно. И до голяма степен му вярвам. Като знам как често се изкривяват и тълкуват погрешно или тенденциозно елементарни постъпки или думи, както и колко мнителни хора има, не би ме учудило и права да е.
Цитат
Стига, де Laughing
Цитат
Когато сготвим и поднесем храната с любов и искрена усмивка, тя е по-вкусна.
А тя как я сготви?

# 2 974
  • София
La Vikinga, ти май си направи регистрация само, за да защитаваш Рути Naughty.

На мен ми прилича на самата Рут.
Аз отдавна чета темата, може би още от първата част на сезона, но се включих сега понеже с наближаването на вечерята на Рут изказванията към нея станаха доста груби, така че за защитаването, може да се каже, че е вярно. Иначе дали съм самата Рут, малко би било налудничаво да си коментирам пластичните операции, но знам ли - to each their own.
И не аз повдигнах темата за предишни нейни рилаити участия, които ще си я съпътстват сигурно във всяко следващо, аз просто коментирах защото съм ги гледала.
Иначе има доста неща, които ме дразнят в нея (като в повечето хора), но положителните надделяват достатъчно, за да съм по-скоро 'на нейна страна'. Трябва ли да изброявам какво не ми харесва, за да се впиша в тона на форума - припряност, невъзможност за изслушване на отсрещаната страна, доза снобизъм има в нея, и понякога говори без да има какво да каже. Но не мисля, че това са кой знае какви прегрешения, с които да е заслужила някои от дадените ѝ тук епитети.
Има още някоя и друга българска известна личност, която бих защитавала, но не са ставали предмет на обсъждане до момента. Mr. Green

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 15:13 от La Vikinga

# 2 975
Рут в момента е в Созопол. Едва ли й е до bgmamma и коментарите тук.  Joy

# 2 976
  • София
Ще ме извинявате ама специално в Музикална академия ония неврастеник от журито - Рут го постави точно на мястото му. Към Кичка също имаше някои съществени и правилни отразявания.

Били някога величия (и то просто щото не допускаха тогава всички до музикалния пазар) па пълнели залите, па не знам какво и видите ли само затова ще седите сега ще мълчите и ще ни слушате. Как пък не. Пардон исках да кажа - как пък да.

Иначе и на Воче и на Рут вечерите ми харесаха и въобще не ме интересува какви били в не знам какви си формати. 

# 2 977
  • София
Рут в момента е в Созопол. Едва ли й е до bgmamma и коментарите тук.  Joy
Освен това ми се струва от хората, които трудно търпят критики, та едва ли би влязла да чете обиди за себе си, а те са в изобилие тук. Laughing
Скрит текст:
Това ми напомня на времето, когато имаше форуми на Big/Vip Brother, и тогава защитавах Ивайла Бакалова в конфликта ѝ с Аня Пенчева. Помня, че всеки изказал положително мнение за някоя от двете страни, биваше обвинен, че е техен близък (понеже те все още бяха в Къщата и трудно биха се регистрирали, за да се защитават сами). Добре се бях отказала от форуми тогава, но лято 2016 не се очертава особено продуктивно, та...

# 2 978

Aз не виждам разлика, освен, че "преди" не се усмихва? newsm78 Но изглежда много по-добре и на двете снимки в сравнение със сегашния си вид.

# 2 979

Aз не виждам разлика, освен, че "преди" не се усмихва? newsm78 Но изглежда много по-добре и на двете снимки в сравнение със сегашния си вид.
А аз си мислех, че разликата е очеизвадна Simple Smile За мен след промяната е като друг човек. Също като историята на Дженифър Грей, която с промяната на носа си смени цялото изражение.  Още някой беше коментирал, че не вижда разлика. Доказателство, че хората възприемат различно някои неща Simple Smile
Всъщност на мен ми харесва преди да си направи корекции. Има повече характер лицето и се откроява повече като цяло, но това си е мое мнение Simple Smile

# 2 980
Ще ме извинявате ама специално в Музикална академия ония неврастеник от журито - Рут го постави точно на мястото му. Към Кичка също имаше някои съществени и правилни отразявания.

Били някога величия (и то просто щото не допускаха тогава всички до музикалния пазар) па пълнели залите, па не знам какво и видите ли само затова ще седите сега ще мълчите и ще ни слушате. Как пък не. Пардон исках да кажа - как пък да.

Иначе и на Воче и на Рут вечерите ми харесаха и въобще не ме интересува какви били в не знам какви си формати. 
А ти си гаджето на Рут. Whistling Laughing Wink

# 2 981
  • София

"Били са някога величия"?? Мога ли да попитам ти с какво си известен, че да принизяваш чуджите величия? Може би си известен с това, че не си известен? newsm78

Като отидеш в Париж, Рим, Лондон, какво ходиш да разглеждаш? Не ходиш ли да разглеждаш постиженията на някогашни величия? Само не ми казвай, че ходиш да гледаш изложби на съвременни автори, щото няма да ти повярвам. Аз питая изключителен респект към хора, които са дали нещо на обществото и обществото ги помни и обича, с изключение на някои самовлюбени глупаци, които нищо не са постигнали освен големите си усти.

Ох, и ти Популе какво се засегна пък на поколение Laughing
И Рут да е Викинга, няма ли право да се защити и обясни! На мен например обяснението ми е интересно. И до голяма степен му вярвам. Като знам как често се изкривяват и тълкуват погрешно или тенденциозно елементарни постъпки или думи, както и колко мнителни хора има, не би ме учудило и права да е.
Цитат
Стига, де Laughing
Цитат
Когато сготвим и поднесем храната с любов и искрена усмивка, тя е по-вкусна.
А тя как я сготви?

Не съм се засегнала на поколение. Засегната съм от цялостното отхвърляне на авторитети от самовлюбени глупци, които смятат, че са нещо, когато всъщност нищо не са. Всичко това ще доведе светът до гибел, защото когато няма приемственост, има деградация. Седнали да се подиграват на старите изпълнители - алооо, когато постигнат техните резултати - тогава да се хвалотят и да имат самочувствие. С песни - еднодневки, това не се постига. Аз лично не знам и една песен на госпожица Рут.

Колкото до храната на Рут, вече писах назад - не намирам нищо особено в нея.
Определено не е за 40 точки.

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 15:11 от Popule

# 2 982
  Стигнах до тук в темата,  изчетох всичко за снощната вечеря, но не намерих отговора на въпроса, който си задавах. А именно- кога и как Рут направи суфлето? Май никой не го е коментирал. Помня, как веднъж Райна в ЧНТ прави суфле за пръв път и тогава шеф Манчев хиляди съвети даваше зад кадър, а сега останах с впечатлението , че това е суфлето , което и аз често правя Mr. Green , а именно , замразено от Метро Laughing

# 2 983
Аз като реша си правя и си го държа във фризера за "спешен случай". Честно казано не виждам нищо сложно точно във суфлето.

# 2 984
 ... а сега останах с впечатлението , че това е суфлето , което и аз често правя Mr. Green , а именно , замразено от Метро Laughing
Joy
Ама и ти си права, ще знаеш! Джавкаме се тук за какво ли не, а изпуснахме цял един десерт hahaha

От друга страна не вярвам онова старо куче Воче да не надуши измамата, ако е имало такава Thinking

Общи условия

Активация на акаунт