Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 191
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 90
утре кой ще готви?

# 91
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Бонка.  Peace

# 92
Хареса ми вечерята.

# 93
И аз залагам на сьоНга за Бонка.
 Joy

# 94
  • До морето
И аз залагам на сьомга - подхожда на хай лайф имиджа й  Mr. Green

# 95
Ама то се вижда в промото, че джурка миди  Peace

# 96
Тая Бонка много ме дразни колко цигански (извинете) се държи на масата... И изказа й е такъв и самото ѝ държание..

# 97
  • София
Ама то се вижда в промото, че джурка миди  Peace

Ами то, мидите, не само се джуркат. Трябва и добре да се почистят, иначе ще си хрупат пясък и водорасли наволя... Hug

# 98
Снощната вечеря ми хареса - обстановка, меню, декорация, настроение и държание на домакинята. Ниско беше оценена Весела.

Мъжът ми, хвърляйки бегъл поглед на телевизора, ме попита: "Това травестит ли е?"- по адрес на Бонка.

За вечерята на Бонка предвиждам, че ще ги удави в прекомерно изобилие и излишество на храна - това ниво хора смятат, че в многотията е истината.

# 99
  • София
И на мен ми хареса най-много вечерята на Весела.Но май всички се изхвърлят първата вечер и после се усещат да не дават десетки.И така става като с Емануела.

# 100
Харесвам предаването, следя и темата, но досега не съм се включвала с коментар. Хареса ми представянето на Весела и се издразних от гласуването на Сотиров. На масата - доволен, хвалби, а после 8-ца. Та в този ред на мисли, с риск да скандализирам, за себе си бих предпочела приятелка като Линдарева, защото въпреки всичките й недостатъци в това момиче няма грам злоба, за разлика от мазния чичко Сотиров. Жалко за него, не видях нищо мъжкарско в поведението му, а много ми се искаше.

# 101
  • somewhere near the sea
Дамян поне се обоснова за своята оценка- сухо му било...добре. А Сотиров нищо не каза- уж всичко му харесваше. Това е лицемерно и преднамерено.

# 102
И на мен ми хареса най-много вечерята на Весела.Но май всички се изхвърлят първата вечер и после се усещат да не дават десетки.И така става като с Емануела.

Абсолютно! И сега тъпите арт инсталации на Сотиров ще спечелят... Много ми хареса Весето. Докато малкото помещение долу, е в рози и диван в цвят пепел от рози, вторият етаж ( апартамента е мезонет) е решен в орхидеи. Само кухнята много ми чернее, но менюто и предсавянето до момента за мен  е най - добро.

Бонка довечера май нЕма да мога да я изтрая...

# 103
И на мен ми хареса вечерята на Весела. И тя самата ми хареса. А довечера Бонка ще е във вихъра на своята свещена простота. В промото я дадоха да се обръща към Дамян с "тъпанар". Crazy

# 104
  • София
А Бонка каква оценка даде на Весела? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт