Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 395 416
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 165
На мен тези участници ми доскучаха вече и нямам търпение да видя следващите  Laughing Бонка се представи добре,  макар да ми е супер дразнеща по принцип.

# 166
  • София
Тоя пък Ники, защо да не даде максимална оценка, щом му е харесало и е доволен?

# 167
  • София
Обидно е да оставиш гостите си вън - и егоцентрично.
Сякаш най-важно е твоето представяне, гарнирано с пеене.
А да не би да не е обидно, да дуднеш още половин час /освен 2та часа чакане/ и да развалиш настроението на всички...  Sick

# 168
  • София
Тоз пък Сотиров "не обичам да давам високи оценки", истинското чикименто е той май... това не е основателна причина. Tired

За закъснението и аз бих дала девятка, въпреки, че самата вечеря и презентация беше за 10.

То, ако ще закъснява човек, може да приготви чудеса. Важно е да се съобрази и времето, когато ще посрещаме гости, а с времето и менюто. Wink

# 169
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хаха, "алангРе". Чувала е, но май е недочула.
Хубава й беше вечерята, но няма как да я харесам и това е.
Също бих намалила оценката за голямото закъснение.  Peace

# 170
Да бе, аз и тройка мога да дам, ама ще си кажа, защото закъсня или защото тортата й не ми хареса и т.н., но просто, защото "не давам високи оценки" ми звучи адски инфантилно. Какво изобщо значи това? Crazy
Все тая де, не ми за Бончето.

# 171
Обидно е да оставиш гостите си вън - и егоцентрично.
Сякаш най-важно е твоето представяне, гарнирано с пеене.
А да не би да не е обидно, да дуднеш още половин час /освен 2та часа чакане/ и да развалиш настроението на всички...  Sick

Другото би било лицемерие - за нея. Да си кажеш какво мислиш и чувстваш, без грубости, е проява на характер.

# 172
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Веска прекали с цупенето...Последвалото ''извинение'' не оправя нещата....На всеки може да се случи...Може би Бонка трябваше да ги покани, да им предложи аперитив ....и спокойно да си изчакат...
А НикитУ май не носи много-много на пиеньЕ и зачервявя носа и бузите още със салатата....та затуй ''  не давал 10'' Joy
Дамян да идИ на рестотант и да му готвят алангРе..... Naughty Mr. Green
Бонка се справи ДОБРЕ  Naughty

# 173
  • София
Добре де от къде дойде това закъснение? През цялото време готвенето беше организирано и според мен тя приключи на време.

# 174
  • Mediterraneo
Тоз пък Сотиров "не обичам да давам високи оценки", истинското чикименто е той май... това не е основателна причина. Tired

Аз затова казах, че ще е победител. Недаването на високи оценки гарантира точно това в неговия случай. Не, че се е представил най- добре...

# 175
  • София
Ама този с лимузината е виновен,изобщо всички други от организацията, само не и Бонка. Нямат ли си телефонна връзка, да знаят до къде е стигнала, колко време ще и трябва още, кога да ги съберат и да тръгнат?Тя ако е имала участие и е спала до по-късно, нормално е да не успее за няколко часа.И можеше да ги пуснат вътре да си чакат и мезят, пък като стане време, да излязат и пак да влязат, колкото да ги снимат.

# 176
Ники Сотиров с неговите детски сандвичи "Калинка", каквито детето ми си прави от първи клас и гризините, не давал високи оценки!

# 177
  • Край ''синьосиньото синьо море''
А бе, хора!Предаването е на запис...Дали са били 2 часа или 20 минути все тая...Искаха някаква интрига да вкарат...Бонка УЖ закъсняла...Веска УЖ се сърди.....ВСИЧКО е в ножицата на монтажиста... Joy Joy Joy Joy
А драгият зрител пише ли пише У форума Mr. Green Mr. Green Mr. Green                                     

# 178
еми сиганска й работа... те се събират всички в 6 часа примерно пред японския и тръгват с лимото..
ако домакинята в случая не е готова с манджата.. седят в колата пият и чакат Mr. Green

# 179
  • София
еми сиганска й работа... те се събират всички в 6 часа примерно пред японския и тръгват с лимото..
ако домакинята в случая не е готова с манджата.. седят в колата пият и чакат Mr. Green

Не знам...Шоуто би трябвало да е за всички еднакво. След като е обявен един час, то той трябва да се спазва от всички и при закъснения да се отнемат от точките, стига гостите да пожелаят. В крайна сметка, оценяването е лично и всеки си решава за себе си. Аз бих отнела от точките, защото както казах, шоуто би трябвало да пресъздава реални ситуации - представяте ли си да си държите гостите пред вратата, защото не сте готови навреме? И то цял час?  #Crazy Ми тия гости няма да ми стъпят повече...

Общи условия

Активация на акаунт