Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 394 085
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 630
  • София
С ръкавици готви Валя...не си спомням друг участник да го е правил. Според мен е добре.

А, молА ти сЪ, Лили също готви с ръкавици. ШИ я Убидиш.  Laughing
Е как в седмицата с Ирина Флорин и Дичо, готвиха с ръкавици.

Никога не съм пробвала трюфел  newsm78 може ли някой, който го е правил да каже нещо за вкуса, аромата...   Praynig
На мен ми мирише на пръст и мухъл.Само такова олио съм мирисала.

Бе, ако имаш пари за жалене по-добре ги дай за манатарка, а не за трюфел. Веднъж пробвах на една служебна командировка, да не решите, че у нас трюфели ядем  Laughing не ми хареса. А и на скоро повтаряха онова предаване с циганите "Валя и Моро покоряват Европа" (май така се казваше), и като си спомня на Сиганката , като и сервираха черен трюфел и се догади и го повърна  Mr. Green Онзи и обясняваше, че 100гр са 300 евро  Laughing беше много култов епизод

# 631
  • До морето
Във ФБ голям хейт за Валя, много негативни коментари....

# 632
  • Пловдив
Кои ще са следващата седмица? Аз познах само Калина (не й помня фамилията) и Ваня Джеферович.

# 633
Кои ще са следващата седмица? Аз познах само Калина (не й помня фамилията) и Ваня Джеферович.
+ Явор Бахаров, Моника Валериева, Анита Мейзер.

# 634
  • София

Защо? newsm78

# 635
Възмущавахме се от Златка и Лиляна, обаче ще ни се видят прелест в сравнение с другата седмица.

Peace

Иначе Джаферович мн го харесвам от Сървайвър.

Другия мъж кой е?

ПП Видях кой е

# 636
Валя ми е много префъцунена.Не съм гледала още серията , но много ме дразни тази жена. Rolling Eyes

# 637
  • София
А, молА ти сЪ, Лили също готви с ръкавици. ШИ я Убидиш.  Laughing
Е как в седмицата с Ирина Флорин и Дичо, готвиха с ръкавици.

Ау, забравила съм, простете.  Laughing Даже сега като го каза, пак не си спомням, но може би защото го гледах отгоре-отгоре.  Blush

# 638
На мен ми хареса и седмицата и вечерта. Бяха свежи, нямаше напрежение. Миналата седмица се опитах да гледам една вечер (в Бонка), но беше пълна трагедия, напрегнаха ме през телевизора.

# 639
Къде и е халапиньото (люта чушка) в гуакамолето. Начинът и на рязане и чистене на авокадото беше напълно погрешен. На мазното авокадо сложи и екстра олио....
Яйца с трюфели съм пробвала, за мен не беше нещо особенно. В този ред а мисли добивът на трюфели в България много се е увеличил. Май повтаряисторията с рапаните преди години.
А и ръкавиците и са големи, доста трудно се работи с такива.

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 01:45 от Titina

# 640
И на мен ми хареса обстановката тази седмица, бяха позитивни и си личеше.

# 641
  • До морето

Защо? newsm78
Снобарка била и такива от този род.
На мен ми хареса и вечерта, и седмицата, само Лиляна си я спестих.

# 642
Валя съвсем заслужено си взе плакета. Много ми хареса!

Понеже не гледах накрая кои ще са другата седмица? освен тази Мейзер, днес я гледах при Гала, пълен потрес  #Crazy Иначе нямаше да знам и аз коя е.

Те затова са я поканили. Иначе нямаше да се сетим за нея. Аз като я видях в рекламата на На Кафе в началото си мислех, че е Виктор Калев в образ (добре я имитираше).

А Моника  с всяко предаване става все по-грозна сякаш. В Горещо и опитите и на репортер при Сашо Диков ми харесваше как изглежда.

# 643
  • somewhere near the sea
Тая и тя е на заплата в Нова тв. Нали беше в Биг брадър( Вип, де)

Веждите им ще заемат цялото им чело? Чудя се толкова ли са космати? Що за вежди са това?

Видях онова нещо Мейзер или (ш)Майзер, не знам как се казва. Вчера май беше при Гала(само като чух анонса и минах на бтв)

Третата жена е също от предишно реалити на Нова- Калина Паскалева. Заедно със Златка(русата) участваха в "Островът на изкушенията"

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 12:24 от Marsia

# 644
Много ми харесва цвета на косата на Моника от последната снимка

Общи условия

Активация на акаунт