Черешката на тортата - сезон 7, тема 2

• 393 805
  • 3 158
  •   1
Отговори
# 1 095
Според мен Ваня си мрънкаше. За всичко. Много ми е симпатичен, но с това - победа на всяка цена и и не съвсем спортсменска злоба - ме дразни. И топка да му бяха подарили пак щеше да намери кусур. Та той на кое се зарадва и кое одобри? Не може да губи и това е.

# 1 096
  • София
Човекът е по ритането на топка, не по дупченето с бормашина Laughing
Със сигурност има пари за всякакви майстори, а и като знаем жена му каква оправна българка е, сигурно и чук, и бормашина може да върти Mr. Green
Едва ли има някой между нас, който не е получавал неподходящ подарък... случва се...
Мисля си, че изобщо не е важно дали ще дупчи или не... подариха му я... поне да си замълчи! Реакцията му беше просташка и грозна!  Rolling Eyes

# 1 097
http://nova.bg/accents/view/2016/07/03/152287/тийнейджъри-за-първи-път-в-кухнята-на-черешката-на-тортата/

# 1 098
Във вечерта на Анита Ваня беше извънредно кисел, имам чувството, че нещо е имало, което е останало извън монтажа за серията. И в другите вечери може да е помрънквал, ама последната определено направи впечатление.

# 1 099
Много скучна седмица с безинтересни участници. Само Явор Бахаров ми беше напълно непознат, но не съм очарована от индиректното запознанство с него. Ваня Сървайвъров затвърди недоброто мнение, което имам за него - мрънкането последната вечер беше повече от прозрачно. Женската част не дразнеше толкова, колкото нездравите амбиции на футболиста, но пък беше с доста семпличко присъствие, ако мога по-меко да се изразя. И трите са се сдобили с някакви подобрения по "модела" си, но само външни, за съжаление Tired

Искам и Кичка да гледам в Черешката, дано се съгласи. Grinning

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 11:13 от Mesmunda

# 1 100
  • София
Във вечерта на Анита Ваня беше извънредно кисел, имам чувството, че нещо е имало, което е останало извън монтажа за серията. И в другите вечери може да е помрънквал, ама последната определено направи впечатление.
Не ми се вярва...  newsm78
Още преди вечерята двамата мъже се чувстваха едва ли не "задължени" да поплюят /това е оксиморон  Wink/ Анита, с цел да се дистанцират и да не би да ги приемем като пакет!  Joy
Но това по никакъв начин не им попречи да си се нахранят доволно, че и да се сдобият с подаръчета... че и да не ги харесат...  Mr. Green
Обзалагам се, че дори биха и погостували на моренцето, въпреки, че я подценяват, а и тя като нищо би ги приела и нахранила... почти както Киченце - Ритон...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 101
  • I Love You 3000
Скрит текст:
Аз да питам, че не видях много добре: Ваня, верно ли взе бормашина?! #Crazy Истинска , не играчка? За какво му е?! newsm78
Joy
Ами, първото за което се сещам е... защото е мъж! Whistling
Сигурна съм, че всеки мъж има в гаража или в килера ПОНЕ набор от отвертки, бормашина и/или гедоре.... а някои и още бая неща от този род...  Wink

Не, аз имах предвид - Защо е решила точно бормашина да му подари? Той може да си има вече. Какъв е скрития замисъл на този подарък? Или той се е оплакал , че си няма, някоя от вечерите? Simple Smile

# 1 102
Явор обсъждаше преди вечерята, че е готов да опита неща, които вероятно няма да яде отново, но не ми се стори да го казва с ирония, по - скоро осъзнато, че Анита разполага (поне по това, което показва) с повече средства от него и може да си позволи да им предложи скъпи продукти, пък и тя да ги консумира в ежедневието си, докато той, дори и известен, все пак е актьор, не толкова добре платен и трябва да си прави сметката.
На кадрите от вечерята също коментира, че му харесал десерта, салатата била интересна...каза си, че му е харесало, даде си 10 точки за вечерята.
Докато Ваня само мрънкаше...много чакал, какъв бил тоя ритуал с потапянето на ръцете, какво щял да я прави тази бормашина...
Вероятно Анита е сметнала, че като семеен мъж, Ваня би използвал бормашина у дома, я да закачи нещо, я да изкърти...откъде да го знае, че не пипва нищо да ремонтира, ами си наема майстори.
На Явор, тъй като използва млечни продукти за основното и е хрумнало, че може да му подари такива, които тя смята за вкусни и с добро качество.
На Калина, като жена, която не готви, защо пък не бутилка хубав алкохол, ще се съберат с приятелки и ще си пийнат.
Моника след подаръка, каза, че рядко ходи на фитнес, но ето пък сега като има карта, може и повече стимул да има. Тя не се е обидила, да си помисли, че Анита ѝ я подарява, като намек, да ходи на фитнес, че има нужда. Съвсем сърдечно си я прие и се зарадва.

# 1 103
Подаръците сами по себе си не са лоши, имат стойност, но аз не бих ги подарила на някакви непознати хора, с които се срещам за първи път (изключая Моника, с която явно се познават отпреди). Твърде са... безвкусни едни такива, не на място. Но ако пък попадна в ситуация да получавам, ще благодаря с усмивка и това е.

# 1 104
  • София
Това, малкото, русоляво момченце на кой е?Дето се мъчи с рибата и сатъра.

# 1 105
 Laughing

+1
И ако може да е в компанията на Петя Бу и шеф Петров.  Mr. Green  Laughing

# 1 106
На Йоана Захариева (Йоко Захариев или там както текущо е решила да се казва). Mr. Green

# 1 107
  • София
На Йоана Захариева (Йоко Захариев или там както текущо е решила да се казва). Mr. Green
Мерсии  Hug!

# 1 108
  • София
Скрит текст:
Аз да питам, че не видях много добре: Ваня, верно ли взе бормашина?! #Crazy Истинска , не играчка? За какво му е?! newsm78
Joy
Ами, първото за което се сещам е... защото е мъж! Whistling
Сигурна съм, че всеки мъж има в гаража или в килера ПОНЕ набор от отвертки, бормашина и/или гедоре.... а някои и още бая неща от този род...  Wink
Не, аз имах предвид - Защо е решила точно бормашина да му подари? Той може да си има вече. Какъв е скрития замисъл на този подарък? Или той се е оплакал , че си няма, някоя от вечерите? Simple Smile
Ох...   Sick  амии, предполагам, че я е посъветвал Скалата... иначе винаги е трудно една жена да избира подарък за мъж, когото почти не познава... newsm78  
Но дори и неправилно да е бил подбран, имах предвид, че ако имаш поне грам възпитание, никога не би реагирал така просташки, като Ванката! Повече не ми се обяснява... мисля, че бях ясна още първия път...  Peace

Laughing
+1
И ако може да е в компанията на Петя Бу и шеф Петров.  Mr. Green  Laughing
Joy
С този състав поне няколко теми ще изпишем!  Joy

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 14:50 от art deco

# 1 109
Сега гледам епизодите от 2011-2012г......еее различни предавания!/да не говорим , че Манчев е като момченце там/

Общи условия

Активация на акаунт