Лятото е тука вече, мамите от ИБ се приготвят за почивка отдалече.

• 36 973
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Чери, пусни 1-во МБ .

# 31
Да, добра идея. Абе иди на гастроентеролог, да пусне урина, изпражнения....

# 32
  • Велико Търново
Поспаланче, благодаря за темата.  bouquet Ако може да открием и Родени 2016 с една малка Мартина Simple Smile
Дани, аз бих го завела на море. Със сигурност ще му е много забавно, а пък да го чакаш да спре с дивотиите, за да го заведеш някъде - той може още 10 години да е така.  Twisted Evil Не че ти го пожелавам де, но знае ли човек. Пък и ти имаш нужда да се поразсееш малко и да излезеш от ежедневието.  Hug

# 33
  • shumen
Чери,според мен най-напред пусни МБ.Ако има бактерия ще лъсне там.
Яже,мен отпуска от работа няма да ме пуснат,но ако решим да ходим,мислим да го направим когато аз почивам.За сега пак казвам още го обмисляме.
Сега съм му обещала,че като почивам ще го кача на истински влак и ще отидем до Варна да се поразходим.

# 34
  • Лондон/Пловдив
Пусках вече уж няма нищо и така приключиха тук с проблема . Все пак може да пусна още веднъж и в Бг , но все пак към какво може да дава такова отражение в акото . Днес примерно не е ходил изобщо , или най много веднъж в градината ( ходи по 3 часа сутрин ) . От време на време се пооправя положението и пак се влошава . Какъв доктор да потърся , даже идея си нямам !? Вече е крайно време да разбера какво става и откъде идва проблема .

# 35
  • Варна
Чери, търси гастроентерелог и алерголог, за да пуснете изследвания . Има си стандартни пакети, изследват се основни алергени - мляко, глутен, жълтък, белтък, риба и т.н.

# 36
  • NE
Чери Вероятно ще ти е по-лесно да направиш изследванията ако си дойдете в България. Успех! Hug
Дани Албена е идеална за почивка с дете. Там движението е силно ограничено само около хотелите и плажа предлага огромна ивица. Проблема е че е дълбоко, но има места към края на комплекса с по-плитка вода. Варианта е инклузив защото там цените са х4, но няма по-чист и спокоен курорт. Ако не ми беше омръзнал до смърт щях да ходим всяко лято. Peace
Алекс Всеки език се учи да се говори с практика. Peace Знаеш ли граматиката, оттам само ти трябва някой англо-говорящ и бързо ще свикнеш. Peace
Мец Дано си добре. Hug
Поспаланчо Дано излезете от този кръг на ада. Hug

# 37
  • При моето слънце
Албена наистина е супер за почивка с деца, голяма плажна ивица, чистичко, зеленко. Единствено не ми хареса соц-полъха, но се преживява. Ние досега не сме пропускали, като ходим сами. Миналата година бяхме с кумовете -четирима възрастни с пет деца  Mr. Green За жалост тази ще пропуснем най-вероятно. Трябва да правим основен ремонт на детската стая и пари за море едва ли ще останат. Ние не влизаме в морето, плицикаме се в басейните, но морският въздух не можеш да го замениш, затова и ходим, но тази година ще се задоволим с някоя по-близка дестинация.

# 38
  • В къщурката на хълма на феите
Цветенце добре съм или поне колкото може да се каже - имам сериозен проблем с врата, но след консултация с неврохирург засега се отлага скалпирането Mr. Green ще опитаме на първо време с рехабилитация и разни други алтернативни методи, ако не помогнат като отбия Здравко ще включим и хранителни добавки, ако и така не стане вече ще има нощ .. между временно ще ме поогледат и дали няма други проблеми, заради аденома на хипофизата, който имам/имах понеже и там може да е настъпило някакво развитие .. благодаря ти, че ме мислиш Hug Hug Hug

# 39
  • Северозапада
Ние сме от 5ти юли на море. АЕЦа има вилички в Кранево. Затворено,спокойно, на 500 м. от плажа, който е широк и беше чист последно като бяхме. София само гледа морета по ТВто и пита кога ще ходи да плува "като Ибка". Mr. Green
Чери,  в БГ че ти е по-лесно да пуснеш всякакви изследвания. С гастроентеролог си мисля и аз, че трябва да се консултирате.
Меци, дано ти се размине ножа!

# 40
Цоп и аз тук.
Ние сме в процес на оглеждане за море. И търся или all in, или поне със закуска, обяд и вечеря. Цвете, идея нямах, че в Албена е чисто. Останала съм с някакво впечатление, че там е едно от най-мръсните места. newsm78
Лекичко да измрънкам. Ники изкара варицелата. Според мен - не много тежко, според док - сериозно. Разминаванията във вижданията ни явно са в това, че аз гледам, че нямаше свръх много пъпки, а док обърна внимание, че били големи. Simple Smile Сега и Свет се опъпчи. Сигурно ако док го види днес, пак ще сме на различно мнение. Неговите са много ситни, обаче са яко много. Колкото има по лицето, сестра му толкова имаше общо по цялото тяло... Много зле ми изглежда миличкия. И е киселяк, и се буди нощем и сутрин по никое време (и кака му беше така), после не може да заспи... Кофти работа. ММ нещо пък вчера на работа му е станало нещо зле, само пруфти, втриса го, кофти му било на корема... Хич не знам как ще изкара нощната днес. Ако вземе да се опъпчи и той (щото не е особено сигурен, че е карал варицелата), ще си търся някой висок етаж да скачам. Тука съм на 1-вия и най-много да си изкълча крак...

# 41
  • NE
Албена си е курорт в пълния смисъл на думата. Мисля, че се води най-зеления ни курорт. Няма блъскане с бетон, а реновират старите хотели. Плажа е огромен и е непрекъсната ивица с Кранево. Има алея от Балчик до Албена, но пропадна от свлачища на едно място, но пак става да се мине.
Най-важното там е че си имат ВиК мрежа и няма тръби в морето.
Другото място е Камчия, но за любители на бунгалата. Кранево също става, но баш лятото е голяма лудница.
Меци Добре е че имаш варианти.Късмет от мен.

ММ ми прелага да изкарам шофьорските курсове това лято. Имам си инструктор, така че уж няма проблем. Мисля го. В понеделник съм на преглед.

# 42
Привет в новата темичка  Hug Поспалане, прекрасна е  Hug
Мецко, радвам се, че отлагате операцията  Hug Дано имаш успех с алтернативното лечение  Praynig
Чери, дано откриете проблема при вас  Hug
Бени, възможно е, моята ако я има, е на 11 ден обикновено, Деница също в този ден е зачената  Heart Eyes
Ние ще почиваме в Созопол средата на юли  Grinning
Яже, получих си тестчетата. Много благодаря и на теб и на Стелчо, че ми ги прати  Mr. Green  Hug Да те попитам, хубаво ли се насищат чертите в пика преди ову, да знам какво да очаквам?
Вече и Деницата е сополива  Whistling

# 43
  • Sydney
*Teddy* дано да я е карал...
Flower Fairy записвай  Peace полезно умение, удобност и самостоятелсност... аз с голямо желание изкарах, сега обаче не карам  Tired

# 44
Пропуснах одеве. Водих ги и двамата на ДК вчера. Ники е 16кг. и 106,5см., а Свет е цели 13,400кг. Shocked и 85см. За 3 месеца пак е качил кило (та и малко отгоре). Ши умра ви казвам! Сестра му на същата възраст е била 11,700кг. при все, че е качила 1,100кг. за същото тримесечие. А той е дебеУ. Confused И не знам от кво е такъв като се има предвид, че извън кухнята нищо друго не му се дава. Само попара/кус-кус за закуска сутрин и плод следобед. Нито солети, нито боклуци. Нищо. И от де ги трупа тия кила, направо не знам... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт