Лятото е тука вече, мамите от ИБ се приготвят за почивка отдалече.

• 36 970
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Запис. Дано до живея да ви прочета

# 46
  • В къщурката на хълма на феите
Стелчо ?!?!?!?!?!

Тедо ща цапна - моя приятел не е дебел, а едър и нищо му няма на килограмите - все пак е момченце, ще видиш как изведнъж ще стане висок и хилав и тогава пак ще падне чудене на кого се е метнал Mr. Green леко да я изкарвате тая варицела .. ако не бях психо-леля щях да доведа моите да я изкарат и те и да се приключва, обаче .. само като те чета и ми се завива свят Embarassed Embarassed Embarassed

# 47
  • до едно тепе
Теди да минава леко и дано мъжа ти я е карал Hug
Ние не знам къде и дали изобщо ще ходим на море. Би трябвало да е август, обаче мъжо се мота на малката с паспорта та накрая мое да му тегля майните и да идем нейде наблизо с басейн  за 4-5 дена Crossing Arms
Сополите май започнаха да поспирват. newsm78
Обаче сме в ужасна ВЦ драма.
Скрит текст:
Слав откак са сборни групи се е позатегнал. Преди седмица и половина не успя да се изака от първия път, стресна се и сега се стиска умишлено. Не ака по 2-3 дена и после като вече не може да стиска процедурата се извършва с адски писъци. Давам му двойна доза лактофлор, купих вчера хуск, но повърна от него сутринта, моля му се да яде плодове, обаче не и не. Не иска да близне нищо освен банан и евентуално мъничко диня. Купувам забележете бебешки сокове от грозде  ooooh! . Подозирам,че покрай сборните групи кара по цял ден само на хляб ooooh! Спирам си го вкъщи и ще го гъча с разхлабващи храни та и да иска да не може да се стиска.   Mr. Green
Мецко радвам се,че засега няма да се режете. Дано нещата се оправят без да се налагат такива крути мерки Hug
Стели що така newsm78

# 48
Мец, в интерес на истината, с Ники биваше работата. Все пак е голяма и ме разбира и много се стара да не се чеши (при повечко зор се разбрахме аз да го правя - поне съм по-внимателна). И най-вече - може да каже дали я боли/сърби и къде, за да мога да отреагирам правилно. А той, милия, само киселее и съм почти безсилна, заради което ми се щеше да не я кара баш сега, ама то почти си беше в кърпа вързано след сестра му... Иначе, да - будеше се и тя нощно време 2-3 вечери (в които ММ пак абдикира в хола, а аз бях пред загиване в спалнята), ама като спряха да избиват пъпките и се приключи. Мина я с нисичка Т, малко над 37 е била и хич не си дадох зор да я меря. Той също има някаква Т, може би наближава 38, но и него не съм мерила. За сега.
Па за килцата - ха дано стане строен (висок може би няма как, че и ние не сме по 2 метра Mr. Green ) от самосебе си, че ми е голям дерт... ooooh!

# 49
Тед толкова спокойно ми звучиш, а аз вече сериозно си мисля за АД Whistling между другото що не ги мажеш с джинджира и фенистил, ми ги държиш да ги сърби тия дребните буби?!
Поспалане има едни сокове на Хип дето действа стягащо/разтягащо в зависимост от нуждите .. Що не опиташ с тях и много вода .. Слав не трябва да се стиска, щото най-много да направи някоя поразия ..

Ако се чудите що не спя - гони ме невроза и главоболие .. Таман ще заспя към 4 и дребното дупе ще стане да яде .. Няма справедливост в тоо живот!

# 50
Ако се чудите и аз що не спя - и аз така  Mr. Green
Теди, аз го имам обратния дерт - прекалено кльощав е, а сега с този чревен вирус съвсем стана вейка. Не е по-добре, да ти кажа. Малко под 11 кг е, което е нормата за 1-годишно!

# 51
  • В сърцето на любимия човек
Нас пък ни събуди семейна драма тип "латино сериал" под прозореца в 5:25 сутринта.
Жена викаше през сълзи: " Моля те не ме напускай, не е това което си мислиш"  Crazy
Той със спокоен глас и говори нещо и се чуваше само как отключва кола и затваря врата или багажник.
Последва истеричен рев и нови молби, вероятно придружени с дърпане, защото чух мъжа да казва да го пусне и да не прави сцени и така няколко пъти + неясни думи. Накрая се чуха плесници, писък защо я е зашлевил и през сълзи тя го прати на майната си.
Как да заспя после, като тази сцена може да бъде филмовия обрат в главата на всеки сценарист.

# 52
  • Варна
И аз не мога да спя от 1-2 седмици. В сесия съм, с пулс около 110-120, след като съм учила и ме държи по цял ден. Не мога да спя ако не си легна преди 23:00 ч. Разходките с Атанас са кошмарни, онзи ден се тръшка 30-40 мин., защото не искаше да пресича на пешеходната пътека.  Mr. Green

# 53
  • Северозапада
Аз се чудя дали да се притеснявам за растежа на София? На долната граница е за ръст - едва 90 см. Теглото и то така 13,500 - 14 кг. Може ли да има нещо общо с КС, които приема?

# 54
Мравче прощавай, ама и ти не си гигант Blush Blush
Арвенче не си уцелила посоката му - аз за да имам нормална разходка ходя след Ема - малко като бръмбъра и ла*ното, но пък иначе не се издържа Mr. Green Mr. Green
Пънче що не викна през джама - не си отивай бе, виж кво ми е интересно, дай още половин час да изкараме до детските по Канал 1 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Моменце нещо с теб рода може да си излезем Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ема вчера стана в 8:55 и си легна в 00:15 без да е спала през деня .. четох едно проучване, че децата на нейната възраст трябва да спят по минимум 11 часа .. тоя ден изобщо не й стига на мойта щерка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 55
  • Варна
Момичета, момичета, какви са тези драми, тези чудеса........, стана жега и са почнА......, прегръщам ви виртуално Hug

Теди, вярно много ти се е насъбрало с двама варицелковци, от които едно маленко и не мож се оплаче милинкото, да му минава и на него бързо и дано ММ не ти се разболее щот знам те легнат ли и става страшно, за майките време не остава да се оплачат дори  Crossing Arms
Моме, и при вас е тежко, на финала си , пази си силите, трупай запаси енергия, че след още малко време ще ти трябват двойно Hug
Пънче, представям си стресът за живущите наоколо, ок , съчувстваме на дамата за драмата , обаче да те събудят рязко и да ти се разхлопа сърцето никак не е приятно  Crossing Arms
Мравче, ръстът те притеснява казваш , но права е Меца, все пак вземат нашият ген, ето мен примерно , не че ме притеснява но си мисля че детето ще има голЕм крак, ама не е от мен  Whistling, аз съм 39 номер, на 4 навършени години носи 29 , вярно с аванс от по 1 см отпред , но като гледам крачетата на другарчетата и , май май нейният е наистина голям за тази възраст, ще бъде девойка с 40 номер  Mr. Green, абе каквото такова, ............живи и здрави да са, това е най най най важното  Praynig Peace
Арвенче, да ти е спорна сесията, само 6 да имаш, пу пу  Peace Praynig
Поспаланчо, ах този малък разбойник Слав, голям мъж и да не обича плодове, поне зеленчуци сурови яде ли........щот моята това домати, краставици, ниищо сурово, само на манджа, а така ми се иска да прояде  Praynig, виж за плодовете нямам забележки, тази година си отяде на череши, надявам се и диня и пъпеш да хапва  bowuu

Предстоят наистина жегави дни, внимавайте, не е шега, еле пък рязката промяна от климатик на жега, направо ми разказва играта, в къщи нямаме климатици но на работа като мърдам навън и навътре хич не ми е конфортно, обичам да е слънчево но умерено топло  Flutter

Брейй, аз пиша дооста рядко ноо захвана ли не мога да се спра  Joy

Хубав ви ден от мен  Hug

# 56
  • Северозапада
Мравче прощавай, ама и ти не си гигант Blush Blush
Да, това си казвам и аз  Mr. Green Ама имах някаква надежда да е малко по-висока. А крака и е 22-23 номер. Още е в бебешките размери и за дрехи, и за обувки  Mr. Green

# 57
  • NE
И нашата лудница продължава. Всяка нощ става между 3 и 4. Може гладен и жаден да е защото след това се успокоява с малко тихи игри. Добре, че не ми се спи много сутрин.
Навън разходките са трудни. Плажа е оферта,че е близо, но не се знае колко.
И Вили е тънкофаен. Износва дрехите от предното лято. Не спира да яде и е 11 км на близо 86 см.

# 58
Момичета, момичета, какви са тези драми, тези чудеса........, стана жега и са почнА......, прегръщам ви виртуално Hug
викаш стопли се и лекарствата за психози спряха да действат Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ето мен примерно , не че ме притеснява но си мисля че детето ще има голЕм крак, ама не е от мен  Whistling, аз съм 39 номер, на 4 навършени години носи 29 , вярно с аванс от по 1 см отпред , но като гледам крачетата на другарчетата и , май май нейният е наистина голям за тази възраст, ще бъде девойка с 40 номер  Mr. Green, абе каквото такова, ............живи и здрави да са, това е най най най важното  Praynig Peace
на Ема й купих 27 номер апрески и съм Уеко притеснена, че може да се наложи Здравко да ги поноси съдя с розовите кантове, щото на нея няма да й стават .. Зимата живот и здраве ще е на 4 години и 3-4 месеца /за справка аз се движа между 38 и 39 като номер в зависимост дали е лятна или зимна обувката, а Мецан е 42/ .. тъй че не сте па чак толкова големокраки Peace

# 59
  • В сърцето на любимия човек
Аз нося 35 номер (зимата 36, заради дебел чорап), ММ носи 46. Като влезем в магазин за обувки и двамата питаме от кои модели имат изобщо такава номерация. Мен обикновено ме пращат на детския щанд, а него при плавниците и калъфите за цигулки  Joy

Общи условия

Активация на акаунт