Отчаяние

• 38 907
  • 338
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Защото с единия е логната от компютър, а с другия - от телефона си.

# 136
  • София
Шегуваш ли се? Мултиакаунтинг го наричаха това и беше забранено. Защо ще има два профила?

# 137
Ако някой ми каже как да изтрия единия профил, го махам веднага..

# 138
Тъкмо това си мислех снощи, преживявах така или иначе по 5-6 дни сама, че понякога и повече, какво толкова ако са повече и какво толкова ако не го чувам с дни .. и преди се е случвало, да крепеше ме надеждата, че си идва и ще сме си заедно, както и че все някога това пътуване ще приключи, ама .... малшанс!
Според мен, не е никакъв малшанс, а напротив!
Шанс е, който не се дава на всяка жена- да се отърве от боклучави персона- без деца, с работа и достатъчно млада.
И за да не ти минават мисли за прошки и самоунижения- почувстваш ли се провокирана, си представи лицето на другата и неговите ръце върху нея.
Мен би ми било достатъчно гадно, за да продължа да обичам.
Само като си го представих и щях да повърна!

# 139
  • София
Ако някой ми каже как да изтрия единия профил, го махам веднага..
Това не отговаря на въпросът защо ти е? И питам, за да ти помогна. Коя информация от предишната история искаше да скриеш, за да видиш как биха те посъветвали ако не беше вярно?

# 140
  • София
Шегуваш ли се? Мултиакаунтинг го наричаха това и беше забранено. Защо ще има два профила?

Не се шегувам. Авторката сама го каза преди няколко поста  Peace

# 141
Не исках да показвам, че човека, който питаше как да спаси брака си, показва колко е отчаян и дори мисли за самоубийство и т.н....  Confused

# 142
  • София
Не исках да показвам, че човека, който питаше как да спаси брака си, показва колко е отчаян и дори мисли за самоубийство и т.н....  Confused
Няма от какво да те е срам. Обърни се към специалист да ти помогне, не знам къде живееш, но не може да няма. Няма смисъл от такава драма за един мъж, с когото от бая време сте на кантар, нямате деца и в крайна сметка не сте щастливи заедно. Не е някакво поражение това, ама нека да ти го обясни професионалист и да ти помогне да се справиш с чувствата си.  Peace

# 143
Яд ме е за загубеното време, яд ме е, че бяхме щастливи, яд ме е, че зарязах всичко за да сме заедно... яд ме е, че му позволих да ме приема за даденост и да ме остави на заден план, яд ме е за всичко, за пропиляното време, за всичките ми усилия, за всичките ни планове и мечти!!!! Толкова много ме е яд, че съм плакала, че ми е липсвал, а той е бил с нея! Че наивно съм му вярвала, че работи за да купим жилище, а той ме е лъгал, за да бъде с нея!!! Не се побирам в кожата си! Ужасно много съм вложила в тази ... връзка, докато аз съм мислела, че всичко ще се нареди и сме си семейство, той си е търсел щастието другаде!!!!!

# 144
Мило момиче, остани сама с мислите си и се ядосвай поне няколко седмици. Дай си сметка искаш ли точно този мъж и ако да, защо. Помисли и ако той реши да остане, а ти да го приемеш ще можеш да забравиш, защото няма по-тежка връзка, от тази, в която някой непрекъснато обвинява.

Явно имате проблеми. Помисли си, дали наистина не са се изчерпали отношенията ви. Млади сте и нямате "багаж". Поговори с психолог, разходи се в парка, обади се на приятелка, помисли си как искаш да се чувстваш през следващите години и виждаш ли в този мъж човекът, който да е до теб.

# 145
  • Sofia
Няма как да не те е яд поне известно време, ужасно е да разбереш, че си бил измамен.
Изхабила си много време с него, но докато стоиш в това положение и не направиш стъпка към промяна, ще продължаваш да губиш от твоето време, от твоя живот. Така или иначе времето дотук няма как да го върнеш назад, но можеш да започнеш да живееш по начин, който ще ти доставя повече удоволствие и да се обградиш с хора, които те ценят.

# 146
Аз не гледам толкова едностранчиво на нещата. Чак толкова да се побъркваш няма смисъл. Била си с него, защото си искала, имали сте хубави моменти - никой не те е карал насила. Какво значи загубено време? Една връзка може да си бъде хубава и ценна, нищо че не е доживот  Crazy Хубаво е било, но е приключило. Оттук нататък нищо хубаво няма да видиш от този мъж. Предполагам все още си вярваш, че той не е спал с нея и имате шанс  Crazy Crazy Ама да ти кажа - грешиш. Колкото по-бързо заживееш самостоятелно и го изключиш от живота си - толкова по-добре за теб. Аз ако ми спретнат такъв номер и съм без деца, и един ден няма да мисля за подобен мъж, като знам че сума ти други мъже ме чакат навън  Sunglasses Laughing

Най-доброто отмъщение е хубавия живот. Живей си живота и го забрави - друго не ти трябва  Grinning

# 147
По скоро те е яд, че те е направил на глупачка. Спокойно, всички бихме се чувствали така. Опитай се да изтикаш тази мисъл от главата си, въобще опитай се да изтикаш този човек от живота си, защото колкото и да се опитваш да забравиш - това не се забравя. Стои си там, грозно, като надгробен камък и напомня как преди време са се подиграли с теб.

# 148
Bilval, никой не казва, че ей така с лекота се загърбват години съвместен живот. Трудно ще ти е много в вначалото - ше поплачеш, ще се потръшкаш, ще изпадаш и в самосъжаление и постепенно ще се успокоиш и ще си готова за нова връзка. По-лесното е, че си млада, с образование и без дете от този мъж.

# 149
Ех, че жалко.
Беше ясно, че нещо не е наред /предвид писанията ти в другата тема/. Командировки, на баба ти хвърчилото. Като чуя за командировки и направо визуализирам кифлата. Тя може всъщност и да не е кифла, може да е всяка една от нас, буквално. На която, както казва Екскуизит, й се казва, че той е сам, пък той бил женен реално.
Тъпо се получава така, дали ще те успокоя, ако ти кажа, че на всички ни се е случвало. На към приключване на 3(три!) от връзките си гаджетата ми /единият ми беше съпруг/ си бяха намерили вече други жени и шикалкавеха по подобен начин. Това обаче го разбрах от различни места в последствие. Единият го бяха видели с друга горе долу по времето на края на връзката, другият сам си каза, а третият го излови обща позната, срещнала го с нейна приятелка.  hahaha
Като се замисля, само една връзка съм имала, която не е приключила така, нея я приключих аз. Държа да отбележа, че не така  Laughing.
Не знам дали това ще те успокои, но те не искат да остават на сухо и зарязват чак след като са намерили следващата, това е положението. Инак може и години да кретат без да искат да оправят връзката, просто за да има кой да им пере чорапите и за едното такова.
Не се скапвай, че може и друг път да ти се случи, имай си едно наум за мъжкото съсловие, доверие - на 95%, но останалите 5....
Съвсем нормални са нещата, не знам как по-ясно да ти го кажа. Не знам, може би пък мен лично само никой мъж да не ме е напускал, без да си е имал вече уговорена друга, може да съм изключение, знам ли.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт