Отчаяние

• 38 941
  • 338
  •   1
Отговори
# 180
Всъщност още нямам 30, почти съм ги стигнала.. Говорихме, не че ме обвинява, но ми каза, какъв е бил проблема с мен.. не отричам, че е прав но и не го оправдавам за случилото се, нищо не го оправдава че не е говорил с мен по-рано! Сега е момента, в който той казва, че иска да опитаме да оправим всичко, а пък аз прекалено много се вглъбявам в другата жена... Не знам дали да му дам шанс и да се пусна по течението, или да се изпарявам.. Знам мнението ви, но и също така знам, че само когато го видях  и сякаш всичко си беше както преди време.. И знам, че никой друг не ме успокоява с присъствието си така както той...  Cry за съжаление ...
И ти се съгласи, че проблема е в теб.... да, бе. Rolling Eyes Ще те зареже без да му мигне окото и без капка угризение, щом следващата му завърти главата. Просто дотогава ще си му удобна да му чешеш егото колко го бива с жените.

# 181
  • Sofia
Явно имаш време за губене... Успех!

# 182
  • София
Всъщност още нямам 30, почти съм ги стигнала.. Говорихме, не че ме обвинява, но ми каза, какъв е бил проблема с мен.. не отричам, че е прав но и не го оправдавам за случилото се, нищо не го оправдава че не е говорил с мен по-рано! Сега е момента, в който той казва, че иска да опитаме да оправим всичко, а пък аз прекалено много се вглъбявам в другата жена... Не знам дали да му дам шанс и да се пусна по течението, или да се изпарявам.. Знам мнението ви, но и също така знам, че само когато го видях  и сякаш всичко си беше както преди време.. И знам, че никой друг не ме успокоява с присъствието си така както той...  Cry за съжаление ...
И ти се съгласи, че проблема е в теб.... да, бе. Rolling Eyes Ще те зареже без да му мигне окото и без капка угризение, щом следващата му завърти главата. Просто дотогава ще си му удобна да му чешеш егото колко го бива с жените.
Може и да не я зареже, другата щом не е на възраст, на която да иска тепърва деца спокойно може да се стои и с двете. И да е особен, замислен, в криза, в труден период, да му се помага, да бъде разбиран, изчакван и всички класически мъжки номера.

# 183
Говорихме, не че ме обвинява, но ми каза, какъв е бил проблема с мен.. не отричам, че е прав но и не го оправдавам за случилото се ...

Имам усещане за дежа-вю! Нека да позная, изгубил е себе си в рутината, не си му дала това от което е имал нужда за момента, или пък това, че си позагубила форма, му е подействало отблъскващо. Поне това разправяше моя бивш съпруг.

Виждам в теб желание да закрепиш брака си, но от това което чета за него - той подобно желание не демонстрира. Съжалявам  Confused

# 184
Не съм сигурна дали тук е мястото точно, но повече не издържам!
Депресирана съм от години, отчаяна и все повече се задълбочават нещата..... сама съм и не мога повече така....
Далече съм от близките си, съпругът ми не ме обича и е на път да ме остави .... Нямаме деца... 6години съвместен живот.. вече не знам какво да правя, почти нямам приятели тук, само разни познати ...
Не ми се става сутрин от леглото, нямам желание да работя, нямам желание за нищо - да се облека, да се гримирам, да ям, да се изкъпя, не искам да стоя у дома сама, не искам и да излизам защото отново съм сама... Нищо в живота ми не ме радва, няма нещо заради, което да живея .... може би единствената причина да не се самоубия е защото знам, че майка ми колкото и да е далече от мен не би могла да го преживее .... само това... но все пак и тя е жена на възраст, когато един ден тя си отиде аз .. какво ще правя ....
Нямам сили за нищо, дори не мога да мисля какво мога да променя.... опитах се да се включвам в разни групи - йога, танци, все са ми далече от вкъщи и давам маса пари на месец... а парите не са ми никак много и започнаха да не стигат и реших, че трябва да се откажа... вече не знам, нито как мога да се справя със съпруга си - да погледне на мен отново както преди, къде да намеря нови приятели...
Чувствам се като жена на 70-80год останала вече без живи роднини и приятели и на доизживяване
от прочетеното тук мисля че ти трябва мъжко рамо с доста диалогови разговори и да си отвориш душата на някой който ще ти да де рамото,влезни в ритъм на истинска жена и направи каквото ти казва природата може и да ти харесса,секс със другия пак щи помогне но трудно ще разбереш кой е истинския,тоест ако не пробваш няма да разбереш кое щи помогне,в крайна сметка трябва да разбуташ и да започнеш процедура по пълна промяна

# 185
Скрит текст:
Като беше "некъв мухльо с 400лв заплата"  - бях до него! И никога не бих го изоставила заради подобно нещо! Не ми трябват пари, коли, апартаменти.... днес ги имаш утре не, за мен са важни семейството и отношенията между хората! Но ....
ще те успокои ли ако ти кажа ,че
моя дори жилище нямаше и го прибрах в нас в последствие си купи къща зад гърба ми докато живеехме заедно в моя дом  Mr. Green ремонтира си я ,а аз разбрах за нея 5 месеца след като си е направил ергенска квартира там  Mr. Green не е ходил на работа ,започнал е свой бизнес ,а не подозирах , излизахме сутрин заедно за работа и се прибирахме в 18 часа като той идваше да ме взема , кога е завъртял бизнеса и направил къщата аз не знам , нито се е издал с държание ,нито с телефонни разговори , нито с външен вид не е показал промените  Joy смешно ми е но тогава когато разбрах се почувствах като най-голямата патка ( да вмъкна - имаме общо дете )
Още ли си заедно с този мъж?    newsm78

Говорихме, не че ме обвинява, но ми каза, какъв е бил проблема с мен.. не отричам, че е прав но и не го оправдавам за случилото се, нищо не го оправдава че не е говорил с мен по-рано! Сега е момента, в който той казва, че иска да опитаме да оправим всичко, а пък аз прекалено много се вглъбявам в другата жена... Не знам дали да му дам шанс и да се пусна по течението, или да се изпарявам.......
А защо не е говорил с теб по-рано?
Да ти кажа ли защо?
Защото не е имал и няма никакво намерение да оправяте нещата.Не знам защо ти ги говори тия работи, най-вероятно ще му е проблемно изнасянето в чисто битов план, а знаем-мъжете не си развалят рахата току-така за няма нищо....Отстрани погледнато, той просто търси начини да печели време.
Ако те обичаше, ако държеше на вас като двойка, дори да не може да разговаря откровено за нещата, които го дразнят/притесняват в теб, пак щеше да разбереш по оплакванията му/мрънканията му/недоволствата му.....
А той удобно (за него) си мълчи, докато си урежда живота някъде, с някого извън вас.

# 186
  • София
Няма да се учудя, ако юнакът се опита да направи завой, тъй като новата звезда е хем доста по- голяма, хем обвързана и както ми се струва, не го приема за нещо повече от креватно разнообразие.

# 187
Сега е момента, в който той казва, че иска да опитаме да оправим всичко, а пък аз прекалено много се вглъбявам в другата жена... Не знам дали да му дам шанс и да се пусна по течението, или да се изпарявам.. Знам мнението ви, но и също така знам, че само когато го видях  и сякаш всичко си беше както преди време.. И знам, че никой друг не ме успокоява с присъствието си така както той...  Cry за съжаление ...
Според мен клониш към това да му дадеш още един шанс , в което пак според мен няма нищо лошо. Опитайте да оправите нещата, защото те усещам , че все още го обичаш и предпочиташ да преглътнеш издънката и да сте заедно, пък ако нищо не се получи, то поне няма да съжаляваш , че не си опитала.

# 188
Няма да се учудя, ако юнакът се опита да направи завой, тъй като новата звезда е хем доста по- голяма, хем обвързана и както ми се струва, не го приема за нещо повече от креватно разнообразие.

Да, аз също.
Авторке, ако искаш той да ти се моли да му простиш и да му простиш, направи го. Но ако ще спасявате брака си, вземете се разберете да живеете заедно в един град. Иначе не виждам какво ще се промени.

# 189
Аз снощи му казах, че съм била готова да му дам шанс, но той не ми го е поискал! И той започна да ми казва как иска да опитаме, как не ми го е казал защото усещал, че не го искам и разни такива - все пак се държах доста спокойно и сериозно. После ми говореше някакви неща пак странни и аз му обясних, че ако иска може да си тръгва, че не съм го вързала и по никакъв начин нямам намерение да го държа на сила като не ме иска! И той реши, че не искал да си тръгва, а да опитаме да оправяме нещата ...

# 190
Изневярата няма нищо общо с есенцията на перманентната тъга. Просто тази връзка не върви много отдавна, а вместо да се разведеш по негова вина(защо ли той не иска? защо точно сега моли за втори шанс? помисли!), се оставяш на идеята си за щастливо семейство, която изглежда, си е само идея в главата ти. Реалността е друга. Като отказвате и двамата да предприемете нещо, ще си бъдеш нещастна, докато на него му е изгодно, защото е намерил начин да компенсира навън, в същото време да те води за носа, за да си има домакиня вкъщи. И да не се занимава с глупости около развода. Толкова дълго си в летаргия, че по инерция дори не можеш да се вбесиш, за да постъпиш правилно. И, да, поговори с някой мъж, най- добре ще се ориентираш как стоят нещата.
Има ли някой друг на хоризонта, за да знаеш чие присъствие как ти въздейства?

# 191
Не съм чела цялата тема, но:

Ако жената я обвиняват за какво ли не, ако й вменяват грешки- почти 100% сигурно е, че не е нейна грешката. Просто мъжът има някаква драма, и той не знае каква, и си търси да назове външна причина. Така че може да си 100% убедена, че си перфектна, или ако има грешка в теб, то тя е в съвсем друга насока. Няма такова нещо- ама жената не била достатъчно слаба/хубава/разбрана/готвеща. На крива ракета космосът й пречи. Не влизай в упражнението да изправяш грешки, които нямаш- ако ще сутрин да го будиш със свирка и да скачаш да правиш сандвич и да носиш бира, пак няма да стане работата.

Сега е моментът лековато и безцеремонно да си хванеш хубав любовник.

# 192
Сирен, прочети темата и тогава говори за любовници. Авторката не иска да се разделя с мъжа си, нито да му изневерява.

# 193
Има мъж с когото да говоря, подкрепя ме и ми дава съвети- просто като мъж и неочакващ нищо от мен! Има и друг, който .... знае долу-горе положението ми и проявява интерес, но не мисля, че бих имала нещо с него.

# 194
Има мъж с когото да говоря, подкрепя ме и ми дава съвети- просто като мъж и неочакващ нищо от мен! Има и друг, който .... знае долу-горе положението ми и проявява интерес, но не мисля, че бих имала нещо с него.

А би ли продължила да живееш, както досега - сама през повечето време, мъжът ти на друго място?

Общи условия

Активация на акаунт