"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 64 975
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Някой може ли да ми помогне да направим новата тема защото не знам как става

# 631
Честити бебчета на Красимира и Пипа! Да са ви живи и здрави, а на вас бързо възстановяване.  Hug

Аз утре влизам в 38 седмица и съм в трепетно очакване кога ще се случат нещата. Имам леки бодежи ниско долу, но рядко, поне засега. От време на време и като менструални болки, но не ужасно болезнени, а по-скоро неприятни. На преглед съм чак другата седмица, когато вече ще съм в 39 седмица. Тогава ще ми дадат и направлението за хоспитализация, ако Бебчо не реши да се появи по-рано. Иначе терминът ми е 21-ви.  Simple Smile

Много късно ти дават документите от ЖК.Аз също съм за 21 ви по термин но още в началото ми ги дадоха

Ани, обменната карта ми я дадоха вече. Остана само направлението за хоспитализация.  Wink Не знам защо чак в 39 седмица ме викат отново на ЖК, като можеше сега в 38. Последно съм ходила 36 седмица и ми бяха казали на 2 седмици, че ще ходя, ама...

Ох, от днес съм вече в 38г.с. Много се вълнувам ... newsm17

# 632
  • Враца
Тук съм, маминки Simple Smile

Кървенето спря, но започнаха контракции и на 3.07. В 9:55 се роди нашата принцеса Белослава, 3500 г, 51 см. Раждането мина много бързо.
Та нощта имах болезнени контракции, но някакви никакви. По 3 контракции през 10 мин и после половин един час - нищо. И така цялата нощ. Сутринта в 7:30 ме пуснаха на тонове, да видят какви контракции ще отчете апарата и бяха много мижавки и пак нерегулирани. Един час почти стоях на тонове и доктора вика я ела да видим все пак направили ли са нещо тия контракции и се оказах с 4 см разкритие. Доктора вика на акушерката я направо и прави клизма, да и пуснем и система, че глей как вика никакви контракции пък каква хубава родова дейност са отключили. Ххаах. Легнах в предродилна към 9 без нещо, пуснаха системата и към 9:30 ми спукаха мехура, после имаше няколко яяяяяки контракции на 2-3 минути, доктора ме провери пак за разкритие и на контракцията ме накара да напъна, за да доразшири шийката с ръка и хааайде към родилна зала. На 2-3 контракции и с по 2-3 напъна на контракция Бели излезе. Синяяя, сладка и смачкана. После зор да излезе плацентата, натискаха, натискаха и не ставаше. Та ме приспаха, да я вадят ръчно, но тъкмо съм заспала и си е излязла сама, та малко напразно, амааа, това да е. Сега вече сме добре, кърма има вече и се храни. Надявам се утре да ни изпишат, но ще видим. Simple Smile
Аз също имам желание да пусна поне следващата тема, но не знам дали ще имам възможност сега с бебе и батко вкъщи. Ако все пак не се намери никой друг ще направя всичко възможно.

# 633
ferriy, честито бебче! Да е жива и здрава Белослава! Бързо възстановяване ти желая!
 Много се радвам за теб.  Hug

# 634
Ferri, чудесни новини! Много се радвам за резултата Белослава. А тапата падна ли ти?
Зорница, аз мога да ти помогна, но не знам дали ще мога.Тези пароли не знам за какво са, но каквото мога ще направя.
Елена, ти като ползваш помпата как я стерилизираш? В смисъл млякото, като го изпомпаш малко хвърляш ли го или...Хич не ми е ясно.

Аз забравих да кажа, че вчера на ЖК пак ме гледаха за разкритие и толкова ме натисна, че страшно много ме заболя и въпреки контракциите, като някои от тях са доста силни и с болки нямам разкритие. Тази нощ пак имах контракции и болки и на едното ставане да пишкам видях малко слуз с малко кръв. Може би е част от тази запушалка на цервикса.
Мишолинка, в цикатридината има колаген и ХК, което я прави еладтична и помага да се разтяга и да се върне в същото състояние след раждането.

# 635
Тук съм, маминки Simple Smile

Кървенето спря, но започнаха контракции и на 3.07. В 9:55 се роди нашата принцеса Белослава, 3500 г, 51 см. Раждането мина много бързо.
Та нощта имах болезнени контракции, но някакви никакви. По 3 контракции през 10 мин и после половин един час - нищо. И така цялата нощ. Сутринта в 7:30 ме пуснаха на тонове, да видят какви контракции ще отчете апарата и бяха много мижавки и пак нерегулирани. Един час почти стоях на тонове и доктора вика я ела да видим все пак направили ли са нещо тия контракции и се оказах с 4 см разкритие. Доктора вика на акушерката я направо и прави клизма, да и пуснем и система, че глей как вика никакви контракции пък каква хубава родова дейност са отключили. Ххаах. Легнах в предродилна към 9 без нещо, пуснаха системата и към 9:30 ми спукаха мехура, после имаше няколко яяяяяки контракции на 2-3 минути, доктора ме провери пак за разкритие и на контракцията ме накара да напъна, за да доразшири шийката с ръка и хааайде към родилна зала. На 2-3 контракции и с по 2-3 напъна на контракция Бели излезе. Синяяя, сладка и смачкана. После зор да излезе плацентата, натискаха, натискаха и не ставаше. Та ме приспаха, да я вадят ръчно, но тъкмо съм заспала и си е излязла сама, та малко напразно, амааа, това да е. Сега вече сме добре, кърма има вече и се храни. Надявам се утре да ни изпишат, но ще видим. Simple Smile
Аз също имам желание да пусна поне следващата тема, но не знам дали ще имам възможност сега с бебе и батко вкъщи. Ако все пак не се намери никой друг ще направя всичко възможно.
Ferriy честито и от мен,живи и здрави бъдете и на теб бързо възстановяване  Hug

# 636
Фери, честито! Да бъде жива и здрава малката Белослава!
Зорница, мисля, че Ани бани най-добре може да ти обясни.
Някой да знае нещо за Дени? Дано всичко да е наред и бебчето да се е оправило  Praynig
Хубав ден на всички Simple Smile

# 637
Здравейте момичета!Днес с планово секцио се роди моят син Калоян - тежи 3140 гр и е 48 см дълъг!

# 638

vipkris, честито бебче и на теб! Да е жив и здрав Калоян и много да ви радва! Бързо възстановяване на теб!  Hug

# 639
  • морето и сините вълни :)
vipkris- честит ти син.Нека бъде жив и здрав

# 640
Честито на всички мами, да са ви живи и здрави бебоците и бързо да се възстановявате  bouquet

# 641
Ох, момичета, аз отново имах безсънна нощ Tired Този път бих всички рекорди и макар да не обичам да си губя деня, сега ставам Whistling Надявах се поне да имам подготвителни контракции, за да оползотворя нощта, но не би. Бебка беше много спокойна. От толкова часове лежане обаче се събудих с почти моите си глезени Flutter
ferriy, честита рожба bouquet Красиво име, супер мерки, а раждането звучи да е минало добре Simple Smile
smile_86, само не разбрах за Цикатридината със спрей ли се пръска външно или има и някакви глобули newsm78 Какво точно ти изписаха? Аз ще питам доки тези дни Thinking Явно тапата ти пада Peace
Честито, vipkris bouquet
Много ми харесват имената, които избирате, момичета Simple Smile Признавам не съм фен на новите изкилиферчени имена Laughing
Относно темата - аз също никога не съм пускала, но днес май ще бъде предимно от лаптопа, така че ще се опитам Peace Давайте само предложения за заглавие. Доколкото разбрах, темата трябва да се пусне от акаунта, който Ани е дала, за да може да се редактира после от който има възможност Thinking

# 642
Vipkris честито да ти е жив и здрав Калоян  Hug къде ражда(виждам ,че си от Плд) и с каква упойка?

# 643
Честити бебчета на Фери и Випкрис  bouquet   да са ви живи и здрави и с много късмет, на вас бързо възстановяване Simple Smile
Аз както е тръгнало май ще си дочакам до термин, но до тогава има доста време. На 07 съм на лекар и ще ми дадат документите за болницата, нямам търпение да видя и бебка как е  Heart Eyes

# 644
Аз предлагам заглавие на темата, взаимствано от предна година Mr. Green
Няма радост по-голяма, ЮЛЧЕ да се гушка в мама
Моля, който чете от родилите и иска да бъде отбелязан в новата тема, да праща данни на mamaJuly2016 Peace

Общи условия

Активация на акаунт