"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 64 973
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
На мен ми харесва заглавието.
Мишолинка, вагинални глобули са цикатридината.
Да, май е тапата, защото като ходих до тоалетна пак ми падна част.
Випкрис, честито бебе Калоян! Да ти е жив и здрав, и бързо възстановяване.

# 646
  • морето и сините вълни :)
Мишолинка ,правилно си разбрала. Темата се Пуска от акаунта на мамаюли Simple Smile

# 647
Честито на мамаите и да са им живи и здрави бебоците  bouquet.
Аз вчера и днес съм го ударила на чистене и пране макар че корема не спира да ме стяга.  Снощи пък имах много силни болки в кръста към бъбреците ама ми се размина. От известно време ме болят и ставите на пръстите на ръцете, особено сутрин, направо немога да ги сгъна (дано не е някой артрит). Но някакси вече всичко приемам за нормално (или поне така ми се иска) Simple Smile

# 648
Випкрис, честито! Да бъде жив и здрав и да ви радва!
Момичета май ми пада/падна тапата. Не съм сигурна обаче  newsm78 Една слуз с цвят на капучино. И друг път покрай бялото течение ми е текло такова, но прозрачно, най-много белезникаво. Сега не знам това тапата ли е или просто слуз от течението, но по-кафеникава заради прегледа вчера? Как мислите? Имам менструални болки, но не и контракции. И аз днес чистя, че вчера цял ден напред назад и нямах време, но и почивам за около половин час на всеки 30-40 минути.

# 649
От известно време ме болят и ставите на пръстите на ръцете, особено сутрин, направо немога да ги сгъна (дано не е някой артрит). Но някакси вече всичко приемам за нормално (или поне така ми се иска) Simple Smile
Аз съм така може би от 6-7-ми месец. Стават ми много подути, болят. Особено през ноща като не съм ги движила и после едва ги сгъвам. Болката мина и към китките и ми е трудно даже миене на дупето. Четох, че е сидром на запушените карпални канали. Док каза, че лечението е раждане.  Joy

# 650

От известно време ме болят и ставите на пръстите на ръцете, особено сутрин, направо немога да ги сгъна (дано не е някой артрит). Но някакси вече всичко приемам за нормално (или поне така ми се иска) Simple Smile
Аз съм така може би от 6-7-ми месец. Стават ми много подути, болят. Особено през ноща като не съм ги движила и после едва ги сгъвам. Болката мина и към китките и ми е трудно даже миене на дупето. Четох, че е сидром на запушените карпални канали. Док каза, че лечението е раждане.  Joy
Абсолютно едно към едно сме. А лечението май ще се окаже вярно   Peace

# 651
Аз съм така може би от 6-7-ми месец. Стават ми много подути, болят. Особено през ноща като не съм ги движила и после едва ги сгъвам. Болката мина и към китките и ми е трудно даже миене на дупето. Четох, че е сидром на запушените карпални канали. Док каза, че лечението е раждане.  Joy
Абсолютно едно към едно сме. А лечението май ще се окаже вярно   Peace
И при мен е така с ръцете,краката не ме болят,но ръцетее Sad
Днес бях на преглед и първия запис вс е наред младежа е 3 кг горе долу и дата избрахме ,наближава момента  #Crazy

# 652
Честито на всички мами с бебчета!
Ние след като прекарахме 1 седмица в болница , вече 9-ти ден сме си у дома.
Моля някоя от мамите, която също е с бебчо у дома вече да сподели как се справят? Има ли режим на 3 часа? Спи ли се нощем? Колики? Че при нас май и колики вече има...и се спи много през деня, но почти изобщо през нощта. Чували ли сте за понятието "обръщане на деня и нощта" ?

# 653
Дени111, много се радвам, че сте си вкъщи и че сте добре. В крайна сметка какво му имаше на бебчо?
Аз съм чувала за обръщането на деня в нощ.Минахте ли жълтеницата?
Айра и мен ме болят ставите на пръстите. Сутрин почвам гимнастика и масаж, защото иначе ме болят.
За тапата и моята е с кървави нишки и мисля, че от прегледа за разкритие  вчера  ми помогна за това. То няма за кога да се и пазя, имам още 5-6 дена до термин и хич не искам да преносвам.
Момичета, давайте предложения за заглавие на следващата тема, че не остана време. Simple Smile

# 654
Честито и от мен на всички мами с бебчета!
Дени111, и моята дъщеря в началото беше така, като и през деня не спеше кой знае колко, но нощем съвсем. С времето си коригира режима.

# 655
Можем ли да ползваме същото заглавие. На мен много ми харесва.
А защо не си направим и темичка за родилите мами Whistling

# 656
Доколкото се ориентирах от предни години, след приключване на ражданията се прави тема и за родилите - съответно Юли 2016г. Simple Smile
Аз ще се опитам по-късно тази вечер да подготвя новата тема, защото следващите дни няма да мога. Ако никой не се включи с предложение за заглавие, ще използвам Няма радост по-голяма, ЮЛЧЕ да се гушка в мама.
Повтарям - от родилите, който иска да бъде вписан на първа страница, да изпраща данни на  mamaJuly2016. Така информацията ще бъде налична и за пускане на темата за Родени юли 2016г.

# 657
Момичета не знам тапа ли е или не ама пак имах малко - сигурно е тапата. Смайл и аз вчера бях на преглед и се чудя дали не е от това. Аз имам 15 дни до термин.
Дени, много се радвам, че сте добре душички.
Предложение за нова тема Юлският бебевалеж започна, всяка ще гушка мъничко вързопче
А за "деня и ноща" бях чела, че бебетата спят през деня повече, защото нали като са в коремите и те се люшкат и се унасят, а нощем когато спим и на тях им е спокойна средата и могат да се вълнуват и затова са така и като се родят.

# 658
  • морето и сините вълни :)
Рано е още за тема в Родили 2016.
Нека снесем всички и тогава.

# 659
Рано е още за тема в Родили 2016.
Нека снесем всички и тогава.

Ама разбирасе. Питах тъй като не съм наясно как се случват нещата Simple Smile.
Че малко ми е стресиращо като си помисля че ще остана без вас  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт