"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 64 976
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Честито да ти е жив и здрав , с упойка ли ражда ?и как се чувстваш сега, кърмиш ли вече и в коя седмица си
ъ
Исках упойка, понеже имах първия път, но отидох в болницата с пълно раьктитие и нямаше как да ми сложат. Сложиха ми местна за шевовете накрая.
Сега кърмя, но нямам още достатъчно кърма и ми дават по 10 гр. мляко. 39 седмица родих,

# 616
Честити бебчета 😁😁😁
Аз не махам етикетите понеже пповече почва да боцка и някой етикети са заедно с шева и се разпаря и каката не са я дразнали иначе ако се наложи махам но след време омекват.

# 617
Здравейте, момичета!
Мишолинка, правиш ли клековете?
Аз бях на запис на тонове и бяха добри и после и на преглед. Нячам разкритие още, а съм 39 гс.
Аз също имам много контракции основно през нощта и от вр. на вр. болезнени и в кръста, но засега не са помогнали за разкритие.Чакам си и така.
Не съм редовна Embarassed Надявам се да компенсирам с движение като цяло. Ще видим какво ще каже доки тези дни. На теб казаха ли ти нещо по-специално? Бебето слезнало ли е надолу?

# 618
А тези клекове като съм 36 седмица и малко се е скасила шийката кога да започна да ги правя аз до сега много вървях но сега се поспрях че ми се иска бебчо да постои повечко

# 619
А тези клекове като съм 36 седмица и малко се е скасила шийката кога да започна да ги правя аз до сега много вървях но сега се поспрях че ми се иска бебчо да постои повечко
По-добре попитай лекаря си дали са ОК за теб. На мен ми препоръчаха да ги почна точно в 36г.с., но явно шийката ми беше дълга за срока на бременността.

# 620
По-добре попитай лекаря си дали са ОК за теб. На мен ми препоръчаха да ги почна точно в 36г.с., но явно шийката ми беше дълга за срока на бременността.
ясно ще го попитам

# 621
Мишолинка, не, нищо специално. Изписами цикатридина за по-голяма еластичност на шийката и като настъпи моментът да е по- безболенено, но аз няма да го взема, защото ме страх да не хвана гъби или нещо друго.
Другото движение колкото може.

# 622
А какво мислите за овлажнителите за въздух заслужава ли си да се купи?

# 623
Мишолинка, не, нищо специално. Изписами цикатридина за по-голяма еластичност на шийката и като настъпи моментът да е по- безболенено, но аз няма да го взема, защото ме страх да не хвана гъби или нещо друго.
Другото движение колкото може.
Чувала съм, че изписват Цикатридина спрей след шефове. Но преди това newsm78
Astarte1, аз няма да ползвам овлажнител и като цяло ще се опитам с по-базови удобства да разполагам Peace

# 624
Честито, Пипа! Бързо възстановяване!
Астарте1, аз имам овлажнител за въздух на авент. Купихме го след раждането на първото дете. То се роди късно през есента и през зимата от отоплителните уреди въздуха се изсушава и тогава го използвам.

# 625
Честито, Пипа! Бързо възстановяване!
Астарте1, аз имам овлажнител за въздух на авент. Купихме го след раждането на първото дете. То се роди късно през есента и през зимата от отоплителните уреди въздуха се изсушава и тогава го използвам.

а ти как си? Боли ли те нещо, кърмите ли се ?

# 626
Снощи бях с контракции от 12 до 4 сутринта на 20 мин, силна болка в кръстта, от там и корема. Днес бях на тонове и акушерката каза следващия път да пия но-шпа. Някой пил ли е и има ли ефект?

# 627
Момичета, хайде някоя да се заеме, поне докато си взема лаптопа аз. Иначе оставаме без тема. И аз днес бях на тонове и преглед. Имам малко разкритие, но всичко е ок и чакаме. Остават ми 16 дни до термин. Дай Боже всичко да е наред  Praynig

# 628
Здравейте и от мен Simple Smile
Честито на Бубалече, да сте живи и здрави!
Аз да ви кажа съм в болницата, защото имах зацапване, което си стана кървене, но не е обилно де. Не са сигурни от къде е и що е, но следят да не е от спукан мехур например и да е кръв пршмесена с околоплодни води, или пък да е от плацентата. Иначе нямам болки, нямам контракции. По принцип искам естествено раждане и затова сега съм само под наблюдение. Възможно е ако спре кървенето да си ме изпишат след няколко дни, понеже си имам дни до термина. Та такааа, оплаках се. Никак не ми се стои тук, но пък всички ще сме по-спокойни, все пак тук поне по 3 пъти на ден слушат тоновете на бебка и веднъж правят запис.
Анче, аз за темата не писах, защото и аз съм основно през телефона, но пък ако съм в близост до компа ми (т.е. ако са ме изписали) като дойде време за следващата тема ще се опитам да я пусна. Но то пак не е сигурно. Ще се разбере в последния момент, което не знам до колко върши работа. Wink
Феери, какво стана с теб? Спря ли зацапването и намериха ли причината?

# 629
Още сме в болницата, трудно се движа, но се справям. Иначе се кърмим за сега успешно с една малка драма, която се разви през нощта - едната ми гърда беше препълнена и твърда и бебето не успяваше да засуче. Изнерви се и рева. Изпомпих малко с помпата, гърдата омекна и всичко бреше ок. Много се зарадвах, че я бях взела, преди това си мислех, че ще ми се размине да я ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт