"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 64 985
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Честито Красимира! Да ви е жив и здрав! Много да ви радва и бързо възстановяване.
Пипа, честито и на теб! Да бъде жива и здрава, и много радост да носи! Бързо възстановяване.
Аз имам въпрос. Махате ли етикетите на бебешките дрешки да не ги дразнят или ги оставяте? Тези вътрешните, които са зашити.
аз ги махам

# 601
Pipppa, честито bouquet Много хубаво име сте избрали, браво Peace
И аз съм се родила точно толкова. Милата ми майчица Laughing
Аз етикети засега не съм махала.

# 602
Пипа, честито и да ти е жива и здрава малката принцеса.Имала си преживявания и малката си е изчакала деня.Стискам палци да сте добре и да ви изпишат скоро. Ти защо беше със секцио, а не нормално?
Етикетите ги оставям, защото като се изрежат драскат или поне на мен.

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 23:05 от smile_86

# 603
  • морето и сините вълни :)
Пипа честито, да е жива и здрава Неда.

# 604
Честито Пипа! Да ти е жива и здрава малката Неда!💐 Стискам палци да се възстановиш бързо и да си гушкаш бебка!🎉🌹

# 605
Честито на новите мами! Да са живи и здрави бебчетата  bouquet
Аз още нямам признаци, но и до 23ти има време. Бебка е мн активна, редовно си ме рита в ребрата. Чакам вече с нетърпение и аз да си я гушна. На прегледите все уж върви "сочно бебе", както казва доктора, та и аз очаквам да излезе големичка   Grinning

# 606
При мен беше отново безсънна нощ Tired Снощи имах менструални болки и такива в кръста. Стягания също. Явно започнаха да се раздвижват нещата и при мен. Ще видим какво ще каже доки след няколко дена.

# 607
Аз за пръв път от доста време спах доста добре, почти непробудно, даже до тоалетна ставах само веднъж. Може да е затишие преди буря и аз незнам Grinning

# 608
Честито на всички мами!Бързо възстановяване Simple Smile

# 609
Честито бебче Пипа  bouquet жива и здрава да ти е Simple Smile

# 610
Здравейте, имали мами които ще раждат в окръжна болница Варна скоро.

# 611
Честити бебчета на Красимира и Пипа! Да са ви живи и здрави, а на вас бързо възстановяване.  Hug

Аз утре влизам в 38 седмица и съм в трепетно очакване кога ще се случат нещата. Имам леки бодежи ниско долу, но рядко, поне засега. От време на време и като менструални болки, но не ужасно болезнени, а по-скоро неприятни. На преглед съм чак другата седмица, когато вече ще съм в 39 седмица. Тогава ще ми дадат и направлението за хоспитализация, ако Бебчо не реши да се появи по-рано. Иначе терминът ми е 21-ви.  Simple Smile

# 612
Здравейте, момичета!
Мишолинка, правиш ли клековете?
Аз бях на запис на тонове и бяха добри и после и на преглед. Нячам разкритие още, а съм 39 гс.
Аз също имам много контракции основно през нощта и от вр. на вр. болезнени и в кръста, но засега не са помогнали за разкритие.Чакам си и така.

# 613
  • морето и сините вълни :)
Честити бебчета на Красимира и Пипа! Да са ви живи и здрави, а на вас бързо възстановяване.  Hug

Аз утре влизам в 38 седмица и съм в трепетно очакване кога ще се случат нещата. Имам леки бодежи ниско долу, но рядко, поне засега. От време на време и като менструални болки, но не ужасно болезнени, а по-скоро неприятни. На преглед съм чак другата седмица, когато вече ще съм в 39 седмица. Тогава ще ми дадат и направлението за хоспитализация, ако Бебчо не реши да се появи по-рано. Иначе терминът ми е 21-ви.  Simple Smile

Много късно ти дават документите от ЖК.Аз също съм за 21 ви по термин но още в началото ми ги дадоха

# 614
  • Варна
Честито, Красимира! Да ти е жив и здрав Иван. Бързо възстановяване.
Да се допълня  Simple Smile. Краси, контракциите болезнени ли бяха?
Мишолинка, правиш ли упражненията?

Бяха болезнени контракциите, но започнаха на 4,5 мин и за половин час станаха на 1 мин имах пълно разкритие и за още 15-20 мин. родих.

Общи условия

Активация на акаунт