"ЮЛЧЕ, време не остана, скоро ще те гушка горда мама

• 64 976
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Честито, Красимира! Да ти е жив и здрав Иван. Бързо възстановяване.
Да се допълня  Simple Smile. Краси, контракциите болезнени ли бяха?
Мишолинка, правиш ли упражненията?

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 15:48 от smile_86

# 586
Честито да ти е жив и здрав , с упойка ли ражда ?и как се чувстваш сега, кърмиш ли вече и в коя седмица си

# 587
Честито, krasimirav bouquet
Страхотни мерки има малкия Иван, а твоето раждане звучи супер Simple Smile

# 588
Честито Красимира, пожелавам ти бързо възстановяване!  bouquet

# 589
Честито бебе, Красимира Simple Smile  живо и здраво да ти е Simple Smile  страхотно е, че си родила толкова бързо

# 590
Краси честита рожба , страхотно е , че си родила бързо. Живи и здрави да сте и ти и бебчо бързо възтановяване  newsm10  smile3541

# 591
Красимира, честита рожба. Живо и здраво да ти е, а на теб бързо възтановяване

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 16:03 от aira 27

# 592
Да ви питам има ли случайно някой от Бургас или Карнобат?  Thinking

# 593
Desi7000, аз съм от Бургас Simple Smile

# 594
Да те питам къде ще раждаш, в Дева Мария ли ии нормално или секцио ще си  Blush Thinking

# 595
И аз ще раждам в Бургас, живот и здраве. В Бургасмед.

# 596
Аз в окръжната, Бургас, нормално. После ще сравним къде как е било Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 597
Аз ще съм в Девата, всеки различно Grinning

# 598
  • Варна
Здравейте момичета!
На 01.07 в 04:20 сутринта се роди нашата голяма Неда . 4050гр 50 см. Откакто сме тук са се родили 12 бебета и ние чупим рекордите по големина! Кърмата ми тръгна едва снощи и от тогава се кърмим. Иначе беше на адаптирано мляко. Днес ми казаха,че е свалила 350 гр и утре ще изследват кръвната захар за да видят дали й стига храната. Левкоцитите също били леко завишени,което вероятно било от стрес и тях ще изследват утре отново.Малко съм притеснена,но да се надяваме че всичко ще е наред!
 Иначе водите ми започнаха да текат няколко часа преди планираното секцио,т а се чудиха как да ме водят спешно , или планово   Laughing
 Събудих се в 2 часът през нощта от силни болки в корема. Ходих 2 пъти по малка нужда и след второто ходене като легнах в леглото усетих едно съмнително "пук" и след 2,3 мин усетих,че започна леко да изтича течност. Отидох в тоалета и изтече значително количество. След половин час бяхме в колата и точно като паркирахме пред МД ,така шурна на седалката ,че не можеше да попие и станаха локви в колата. Явно имах много силни контракции,но не усещах болка . Лекарите се чудеха и ме питаха дали не ме боли. Имах 1 см разкритие като отидох и след час и половина като ме подготвяха на операционната беше 3 см.
 Коментираха,че има много околоплодна течност,голяма плацента и голямо бебе!
 Аз се чувствам добре. Вече все едно не съм оперирана и нямам търпение да се прибираме в къщи.
 Честито и на другите нови мами!
 Африканчо,как сте?

# 599
Честито Красимира! Да ви е жив и здрав! Много да ви радва и бързо възстановяване.
Пипа, честито и на теб! Да бъде жива и здрава, и много радост да носи! Бързо възстановяване.
Аз имам въпрос. Махате ли етикетите на бебешките дрешки да не ги дразнят или ги оставяте? Тези вътрешните, които са зашити.

Общи условия

Активация на акаунт