Звездни компромати - 289 част

• 124 333
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Ким като малка с баща си Робърт Кардашиян

Скрит текст:

# 466
Краката на дукесата освен разделени с приличен лусфт, не могат да се похвалят и с хубава форма.
А дупето й е сплескано.
Скрит текст:
Уф, аз да имам такива крака, пък нека имам този луфт и толкова увиснало дупе! Mr. Green

# 467
Рииз и Никол Кидман изглеждат като майка и дъщеря. Колко години им е разликата?

Бионсе с тоя целулит по краката  Thinking , а на концертите явно бая се стяга с ония чорапогащници за да й се изглади. Имам колежки афро-американки, едри са и имат бутове, но не са така богато целулитести като Бионсе. Може би при нея се е получило от честите разлики в теглото...

# 468
  • Варна
Уф, аз да имам такива крака, пък нека имам този луфт и толкова увиснало дупе! Mr. Green
Абсолютно. Краката на Кейт са разкошни, поне за моя вкус. Иначе и аз като бременна нямах голям корем, нито голям задник. Фук-фук Twisted Evil Това не значи, че съм нямала пък други кусури. Просто не всички жени растат на задник, бедра и корем, особено в първите 2 триместъра. Не е чудо невиждано.

# 469
Краката на дукесата освен разделени с приличен лусфт, не могат да се похвалят и с хубава форма.
А дупето й е сплескано.
Скрит текст:
Абсолютно.

# 470
Челси и на 15 изглеждаше като леля. Освен това винаги се облича в някакъв стринко-лелински стил.

# 471
  • Rock & Roll feeling ...
А дупето й е сплескано.
Скрит текст:

Не знам защо,но в моите представи си русо стегнато миньонче  Mr. Green И краката са ти по-хубави от на дукесата !   Thinking

Целете се по-нависоко момичета. Дори Джоли има по-хубави крака от Мидълтън. Но преди да сме се скарали,ясно че е въпрос на вкус.  Sunglasses

# 472
Кейт има страхотни крака в сравнение с Челси. Иначе не са ѝ хубави. С обувка с ток и пола са доста прилични, но с тесен панталон изглеждат малко къси, малко набити, макар доста слаби, но пак тромавки. По- добре е от средностатистическата жена, но не е като модел.

# 473
Джоли е имала хубави крака...

# 474
Джоли е имала хубави крака...

Ти да видиш Joy

# 475
Пуснах в гугъла да им видя красотата, но се изплаших от последните й снимки.
Добре де - имаше  Joy

# 476
  • Rock & Roll feeling ...
Много точно го формулира pina .

Кейт има и ръста и килограмите на моделите,но няма форма и пропорция.

Краката на Джоли. Не са лоши. И за 169 са си и дългички.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 10:30 от Relief

# 477
  • Бургас
Принцът е рожденик днес: https://www.instagram.com/p/BG5_Cm4CENm/

# 478
Краката на Джоли. Не са лоши. И за 169 са си и дългички.
Скрит текст:

Изобщо не ми харесват тези тънки прасци  Naughty  А на снимките, на които попаднах бяха още по-кльощави.

# 479
Не знам защо,но в моите представи си русо стегнато миньонче  Mr. Green И краката са ти по-хубави от на дукесата !   Thinking
Joy Joy hahaha hahaha Леле! Ти ме утрепа просто. Crazy Такова нещо съм била когато съм била на 6 годинки! Mr. Green От тогава насам съм точно обратното Joy
Ох, не мога да спра да се смея rotfImbo #Silly Направи ми деня! Hug
Страхотно е, че в някои хора оставям такава представа Flutter Няма да се виждаме по никакъв повод, защото не мога да рискувам да рухнеш от вида ми, който ще смаже представите ти! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт