Звездни компромати - 289 част

• 123 717
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • София
ми, чудесна е Хайди Клум Simple Smile

# 16
# 17
n/gallery_main-Sofia-Vergara-Cecconis-Heels-080.jpg]Хайди Клум[/url] - сако, шал и ... джапанки newsm78
ми, чудна е Simple Smile
И ушанки да си сложи, все ми е готина.

# 18
Том на Тейлър е Локи Laughing На мен ми харесва. Би му отивало много повече да е Бонд, отколкото на Крейг.Когото така и не възприех като агент 007.
Абсолютно подкрепям! Крейг не успях да го приема за Бонд и това си е Crossing Arms

Страхотен е Крейг, неслучайно първият филм от поредицата, в който той участва бие всички останали по приходи. Grinning

# 19
Том на Тейлър е Локи Laughing На мен ми харесва.
Чудех се кой е, щот ми е познат Joy С моите интереси в областта на филмовото изкуство Crazy
Като Локи бива, ама натурален е такава боза! Sick
А в любовни гушки по камънаците с Тейлър?! Стига бе, кой би повярвал!!?? Joy

Крейг е ужасен, прилича на руснак от КГБ и нищо бондовско няма в него.

# 20
Записвам се в новата тема с един Том Харди и грифонче:
Скрит текст:

И двама Бекъм:
Скрит текст:

# 21
  • Бургас
Том Харди хич не си го представям в ролята на Джеймс Бонд. За ролята трябва някой с по - остри черти и по-сурово, мъжкарско излъчване. Том с тоя нисък ръст и малка пишка не знам къде се вре  Laughing

# 22
# 23
Том Харди хич не си го представям в ролята на Джеймс Бонд. За ролята трябва някой с по - остри черти и по-сурово, мъжкарско излъчване. Том с тоя нисък ръст и малка пишка не знам къде се вре  Laughing

Те пишките не им ги снимат във филма, но плътните му устнички са ми ужасно гейски Laughing

# 24

Те пишките не им ги снимат във филма, но плътните му устнички са ми ужасно гейски Laughing
Хахаха на мен пък са ми страшно секси  Joy

# 25
Да си дойдем на думата  Joy

# 26
  • София
Аз бих гледала 007 с Харди Crazy
и с Джъд Лоу бих, но той има ужасен гласец за тази роля Flutter
Фасбендър става...поне към фаталност от кръста надолу го докарва  Laughing Laughing Laughing

# 27
# 28
Да си дойдем на думата  Joy
бързичко останалите Бондовци дебидюс,че да се разбере веднъж за винаги кой е баш Джеймс Бонд-истинският! Joy Joy Joy

# 29
  • София
досега "достойнството" на Бонд /друг евфемизъм не ми идва Wink/ не сме го виждали. Харди, като гърмян заек, може и да разкрие тайната на шпионажа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт