Звездни компромати - 289 част

• 123 704
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Напълно нормален стайлинг за определени географски ширини.  Laughing
Да, не го виждам за първи път, но никога не го разбрах. На коя част точно и е добре, и на коя съответно и е топло/студено, за разлика от тази част, на която и е добре? newsm78

# 46
И този мисля, че би могъл да бъде един не лош Бонд
Скрит текст:

Датчанин за Бонд? Надали Simple Smile
Аааа, аз казвам, че е хубавец и че му пасва да е Бонд.
Иначе едва ли ще ни огрее да го видим като такъв.

# 47
Аманда Сейфрид
Скрит текст:

# 48
Оуен ми е голям любимец от времето на Играчът, но по-добре да не се изтърква в Бонд. Grinning

# 49
Бонд трябва да е задължително между 40 и 50 години, с мъжествени черти и да ти омекват колЕнцата само докато си запали цигарата  Flutter
Не се сещам за такъв в момента.

# 50
Амбър Хърд отказва да говори под клетва срещу Джони Деп в съда
http://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/hyrd-otkazva-da-govori-pod- … ep-v-syda-6055097

Поредните глупости.  Outta Joint

# 51
Ама какъв чаровник е само, нали Heart Eyes  Blush

Скрит текст:

# 52
  • Бургас
Аз бих гледала 007 с Харди Crazy
и с Джъд Лоу бих, но той има ужасен гласец за тази роля Flutter
Фасбендър става...поне към фаталност от кръста надолу го докарва  Laughing Laughing Laughing

Аз бих гледала с Клайв Оуен или Дж. Бътлър  Blush
Алена, трябва да те вземат в кастинга. Добро око имаш.
Джерито, колегата става, ама първо трябва да му оправят фъфлененето, че не върви да вика "Бонд, Фшджшеймс Бонд".

# 53
Малко ми е мазничък Харди. Оня Николай ми харесва, ама му липсва нещо в погледа ли, не знам.

# 54
  • София
Бонд трябва да е задължително между 40 и 50 години, с мъжествени черти и да ти омекват колЕнцата само докато си запали цигарата  Flutter
не знам защо, но си представих Джони Деп, в ролята на един очарователно извратен Бонд Simple Smile

# 55
Rafiqa
Отдавна не бях виждала такова красиво създание като Цвети. А на ден виждам много красиви жени! Тя просто е...съвършена. Умът ми не побира как някой толкова прелестен би искал да се унищожи

Веднага в ума ми изплува един приказен модел с дълга коса, която се беше самоубила по същия начин, за съжаление сега ми изкочи от ума името й, тогава се питах същото.

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 13:45 от Julia_21

# 56
Бонд трябва да е задължително между 40 и 50 години, с мъжествени черти и да ти омекват колЕнцата само докато си запали цигарата  Flutter
не знам защо, но си представих Джони Деп, в ролята на един очарователно извратен Бонд Simple Smile
Жонито ми е слабост, но не го виждам като Бонд, въпреки че сигурно ще го изиграе добре. Ако ще е извратен, може оня с психарския поглед - синеокия, не помня как се казваше.

# 57
Нека е Хавиер тогава! Heart Eyes

# 58
Аз така и така съм го подхванала Том Mr. Green  Какво хубаво лице! Е, как да не ти се подкосят краката като те погледне Heart Eyes Crazy

Скрит текст:

# 59
Ама какъв чаровник е само, нали Heart Eyes  Blush

Скрит текст:

Абсолютно!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт