Звездни компромати - 289 част

• 124 506
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Ммм, Бижу, много ми е любим Хавиер  Heart Eyes  Ама нищо студено няма в него. Да вземем да му спретнием един сценарий за по-южен тип шпионин и никакви там Бондове няма да вървят вече  Mr. Green

# 61
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Веднага в ума ми изплува един приказен модел с дълга коса, за съжаление сега ми изкочи от ума името й, тогава се питах същото.
Руслана Коршунова. Любимият ми обект при избор на аватар Heart Eyes

# 62
На мен Майкъл Ф , в този му вид, ми се вижда перфектен за Бонд  Blush

# 63
На мен Майкъл Ф , в този му вид, ми се вижда перфектен за Бонд  Blush

+1
Хидълса ми е №2

# 64
# 65
Веднага в ума ми изплува един приказен модел с дълга коса, за съжаление сега ми изкочи от ума името й, тогава се питах същото.
Руслана Коршунова. Любимият ми обект при избор на аватар Heart Eyes
Точно така Джой, неземно създание беше тя!

# 66
На мен пък ми е чичоподобен този Фас! Като е без гащи, може и да не е, ама гол Бонд ... Confused

Цъфтежа гледам продължава с пълна сила Mr. Green hahaha

# 67
Ами сложихте ги тез убавци на аватарите, пък после... да не цъфтим  Laughing
Затуй съм с китка  Mr. Green

# 68
Ауу, този няма да ми го бараш.  Crossing Arms

# 69
Бих го барнала с голям кеф  Mr. Green

А, Вин Дизел предложил този за Бонд:
https://www.google.bg/search?q=Jon+Hamm,&client=firefox-b-ab … pR9PTOhNd3V0aM%3A
Одобрявам  Flutter

# 70
  • София
Хавиер Бардем и Джери Бътлър са ми толкова противни.... Rolling Eyes
има и още един от този типаж - същата анти реакция имам. Tired

Клайв Оуен мисля, че преди Крейг още го спрягаха, но не го огря, той и без това не прави хубави филми напоследък, след Closer - нищо качествено Peace

# 71
  • София
Бих го барнала с голям кеф  Mr. Green
Google - naked Bardem
много обичам да пращам тези снимки от морето на една приятелка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 72
Vikute,  имай милост! Що нещо видех покрай голия Бардем  #Crazy  Сега трябва да изпия нещо много студено, че да се освестя  Mr. Green

# 73
Ей този, нашичкия, да го вземат.

Хаха hahaha нека ти е, като си толкова любопитна, Фата! Twisted Evil Whistling

# 74
  • в морето до колене
ИМХО вероятността Майкъл да се съгласи да играе Бонд е не повече от 1/4 от такава вероятност за Хидълса / а не съм и чувала/чела да спрягат името на Майкъл за ролята май точно, защото вероятността да стане е минимална. Все пак и кастинг директорите не пасат трева.  Peace
(ЕТА - още повече това горе е видът на Майкъл от преди 5 години; вече не изглежда така ... и занапред няма да става по-млад)

Бонд трябва да е задължително между 40 и 50 години, с мъжествени черти и да ти омекват колЕнцата само докато си запали цигарата  Flutter
Не се сещам за такъв в момента.
Приблизително в тази възрастови рамки са били повечето Бонд.овци наистина. Шон Конъри е бил значително по-млад, обаче - 32/37.
Хидълса сега е на 35. Докато подпишат договор и снимат първия филм ще минат поне две години още.
Според мен ще е перфектен (и почти напълно повтарящ тайминга на Даниел Крейг) - не съвсем млад, но имащ пред себе си поне десетилетие / даже повечко / активно "да живее в ролята".  Peace

За мен неговата кандидатура е №1 в момента.
Мисля, че зрителите само ще спечелят от един малко по-закачлив щрих в образа на Агент 007. А Том може да му придаде точно това.

Да не пропусна да кажа, че хич не се зарадвах на новината за "залюбването" му с Тайлър.  ooooh!
Хем не съм му особено голям фен.
Но пък ще му погледна внимателно портфолиото, за да видя, какви ползи се очаква да получи за себе си от цялата ПР пушилка.

Ако той ще е новият Бонд, обаче - всички парченца на пъзела ще се наместят идеално!  Wink

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 15:10 от мячик

Общи условия

Активация на акаунт