Звездни компромати - 289 част

• 124 437
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
stefanel,  разгледай профила, то е видимо, че е анорексичка. Жалко, че не достигнала есе още фазата на осъзнаването, която е първа и най - важна стъпка за да започне лечение. Признанието, че имаш проблем! Не пред други, пред себе си.

https://www.facebook.com/veneta.harizanova.9?fref=ts

Определено не е визуално добре  Peaceпомня я Венета в едно тв. предаване като асистентка ...беше СОЧНА висока мадама италиански тип
абе супер изглеждаше с черната коса и сините й очи..

http://life.dir.bg/gallery.php?id=1002664&page=1#topnav

Скрит текст:
такава сега не изглежда здрава

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 18:40 от pinko

# 226
  • София
Даа ,Венета преди беше много по хубава Peace

# 227
Свършиха ли се спортните журналисти в Нова телевизия, че са изпратили Бенатова да отразява първенството по художествена гимнастика или просто й се е ходело в Израел?

# 228
  • Rock & Roll feeling ...
Пратили са я точно защото не става дума за отразяване на спортното събитие.
А тя не беше ли еврейка по бащина линия ?Thinking

# 229
Играха преди малко.Объркаха им музиката и се наложи да започнат отново. В състава коментаторката каза,че пишело дори името на Цвети.Така,че тя игра с тях.Едва сдържаха сълзите си.Браво на милите момичета!!!

# 230
  • out of space
Играха преди малко.Объркаха им музиката и се наложи да започнат отново. В състава коментаторката каза,че пишело дори името на Цвети.Така,че тя игра с тях.Едва сдържаха сълзите си.Браво на милите момичета!!!

Стискам палци на Цвети, но ми е много мъчно за новото момиче- Любомира. Какъв ли стрес изживява...  Confused

# 231
  • София
Успех и на Цвети, и на ансамбъла ни!!!  Peace

# 232
Сигурно им е било много тежко на момичетата.Дано ги оценят подобаващо.

# 233
Браво, Браво! До момента са на 4 място, стискаме палци и за тях и за Цвети!!!

http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/naj-tyzhnoto-systezanie-383266

# 234
Изгледах интервюто . Защо да подава оставка ? За мен не гимнастиката е съсипала Цвети. Цвети си има лични драми,може тежестта на професионалния спорт да е допринесла,но за мен, не това я е съсипвало отвътре.  И защо другите момичета от отбора трябва да не играят ? Те нямат ли живот, семейства ? Къде отива техния труд ? За мен е предателство да изоставиш отбора си в такъв момент, 2 дена преди Европейско и 3 месеца преди олимпиада . А на твое място да поставят човек,който няма изиграно, нито едно състезание. Но тъй като става въпрос за много дълбока лична драма и сираче,не искам да се задълбочавам от тази гледна точка .  
Казват тук,че Илияна била лукава. Аз я харесвам. Запомнила съм я с доста самокритични думи към нея самата и не до там ласкави констатации, отново по неин собствен адрес,касаещ израстването й... А това не съм го чула почти от никой известен човек.

Не е ли странно никаква вина да няма този спорт? И като е искала да напусне защо не са я пуснали, а са я притискали да продължи? На всички снимки с отбора тя ми прилича на петото колело от колата. Другите момичета 2 по 2 са застанали, а тя е леко встрани. И новото момиче - на кого ли е дете. Защо да не направим още една звезда - да се огрее малко в светлината на отбора. Кого да махнем? Ами най-лесното звено. Сирачето. Детето без гръб. Ще `и помогнем да се откаже. За такъв вариант дали се сети? Колкото и да се лъска имиджа на Раева - ние вече си я знаем.

Стискам и аз палци и се моля за Цветелина. За мен е най- красивото момиче в отбора.
Успех и на отбора.

# 235
Толкова обвинения към кого ли не прочетох, че смятам, че се прекалява. Ако самоубийците така лесно се хващаха, че имат такава склонност, просто нямаше да има самоубийци.  Peace

# 236
Това, че някой е сирак не означава, че е "най-слабото звено". Глупости на търкалета. Всичко си е до човек. Много грозно почна да става.... Tired

# 237
Цитат
Всеки лекар ще ти каже ,че след опита не се праща в психиатрия а се тъ си помощ от специалист.Не те заключват в психиатрия.След такива изказвания разбирам,че говориш на изуст

MG18,
А да- ли че те ш  след това какво съм писала! Mr. Green  Хубаво е да се чете!!! Понякога помага и на ...писане то!
Цитирала съм,изречението в  което говориш за психиатрия,прочетох пак поста ти ,друго изречение след това което съм цитирала,не видях.Не разбирам какво искаш?

# 238
Пратили са я точно защото не става дума за отразяване на спортното събитие.
А тя не беше ли еврейка по бащина линия ?Thinking
По майчина линия може да е еврейка,не по бащина.

# 239
Това, че някой е сирак не означава, че е "най-слабото звено". Глупости на търкалета. Всичко си е до човек. Много грозно почна да става.... Tired
+1.
А точно в тази тема се надявахте журналистите да я оставят на мира.
Нека и ние го направим.  Да се надяваме да се възстанови напълно и да чуем нейната версия. 
П.п. Наизлязоха близки и приятели да казват, че напоследък не се чувствала добре, но не й помогнал никой. 
Аз питам тези близки защо те не са предприели нещо?
Искрено се надявам момичето да се възстанови и физически и психически.   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт