Звездни компромати - 289 част

• 124 421
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • Велико Търново
А точно в тази тема се надявахте журналистите да я оставят на мира.
Нека и ние го направим.  Да се надяваме да се възстанови напълно и да чуем нейната версия.  
Peace Не ви ли омръзна вече да я нищите... Tired

Венета определено има нездрав вид, гледах интервюто й в Комбина и обясненията й не ми звучаха никак убедително Thinking

# 241
  • Once there was a Hushpuppy...
Разбира се, че дете без майка е дете без "гръб", колкото и силна фигура да е в живота бащата.
Най-добре да не коментирате това точно Peace Дано се оправи момичето, темата със загубата на майка е много личен момент, предлагам да не навлизате в личното пространство на борещата се за живота си Цвети Peace

# 242
Има много момичета, които имат живи майки, но нямат никакъв "гръб".  Peace
Може много неща да са й тежали- примерно да е блъснала някого и да е избягала... Примерно казвам, може дори да не шофира. Хиляди варианти има, които може да са докарали момичето до тежка депресия.
Нека й стискаме палци и да я оставим на мира  Peace

# 243
Разбира се, че дете без майка е дете без "гръб", колкото и силна фигура да е в живота бащата.
Най-добре да не коментирате това точно Peace Дано се оправи момичето, темата със загубата на майка е много личен момент, предлагам да не навлизате в личното пространство на борещата се за живота си Цвети Peace
Извинявам се, че отново за това прекрасно дете ще говоря, но....тя не се бори за живот, а лекарите! Тя не е искала да живее, затова е скочила! Далеч съм от симпатии към Илияна, но не мисля, че тя е виновна за драмата! Къде е бил бащата на това момиче?! Той защо не е разбрал какво се случва с детето му?! .....Искам да кажа, че нещата са ужасно деликатни в такава ситуация и не е редно да се вменява вина на когото и да е! Само ми е чудно кой е този "най-добър" лекар при когото психоложката на отбора я е водила, а той нищо не е разбрал....На него да му искат дипломата! Ако въобще е водена при лекар...

# 244
Камалия, защо наричаш мнение различно от твоето  глупаво? Не всички трябва да мислят като теб.

И една красива Нина Добрев:
Скрит текст:

# 245
Би ли ми напомнила къде съм посочила нечие мнение като"глупаво" ?

# 246

Моя съученичка остана сирак като бяхме 5-ти клас. Пълен провал в училище, пълен провал в живота, пълен провал семейно. Сестра й, с година разлика, завърши висше медицина, изкара курсове по английски, сама си уреди работа в болница в Англия, изтегли мъжа си и той да живее и работи там, там са родени децата им. Ние дори не бяхме в ЕС, когато тя се пребори.
Всичко е до човек, а не до наличието на родител.

# 247
Разбира се, че е индивидуално. Имам приятелка, чиято майка почина когато беше на 15г. Изживях го изключително тежко и най-големия ми страх стана някой от родители ми да се не се разболее от рак. За жалост не ми се размина след години. Но сега момичето е много по-напред във всяко отношение. И тогава си остана отличничка, по никакъв начин не пропадна. Друга моя приятелка си стабилизира живота чак когато се премести в друга държава и се отдели от майка си-алкохоличка.

# 248
Извинявам се, че отново за това прекрасно дете ще говоря, но....тя не се бори за живот, а лекарите! Тя не е искала да живее, затова е скочила! Далеч съм от симпатии към Илияна, но не мисля, че тя е виновна за драмата! Къде е бил бащата на това момиче?! Той защо не е разбрал какво се случва с детето му?! .....Искам да кажа, че нещата са ужасно деликатни в такава ситуация и не е редно да се вменява вина на когото и да е! Само ми е чудно кой е този "най-добър" лекар при когото психоложката на отбора я е водила, а той нищо не е разбрал....На него да му искат дипломата! Ако въобще е водена при лекар...

Бащата на Цвети не обвинява никого, може би себе си... Ето какво е казал:

Скрит текст:
„Още е на командно дишане, но вече движи леко пръсти на ръцете и краката. Има подобрение, вярвам на лекарите. Според тях няма нужда от нова интервенция. Панкреасът е засегнат. Само да се оправи – тя ще си каже всичко, което ѝ е било на душата. Аз я обичам толкова много… Господ знае колко я обичам. Бях в Ямбол на състезание, когато разбрах. Тръгнах веднага. Ние с нея почти не сме се виждали напоследък – по състезания, по лагери. Баба ѝ знае най-много, но само Цветелина си знае…” Това завява в интервю за „Меридиан Мач” треньорът по бокс Йордан Стоянов, бащата на Цветелина Стоянова.
„Не виня никого. Никой няма представа какво се е случило. Тя, като се оправи – Дай боже, ще каже какво точно е станало”, казва той и споделя, че чувства огромната подкрепа на много хора. Обаждат му се и колеги спортисти - олимпийски, световни медалисти от САЩ, от Испания и от цяла България.
„Днес чакаме важните изследвания от ядрено-магнитен резонанс. Така казаха лекарите”, допълва Стоянов.
По-рано от „Пирогов” съобщиха, че няма промяна в състоянието на гимнастичката. 21-годишното момиче все още е в реанимация, поставено на командно дишане.

Цветелина Стоянова поискала прошка от съотборничките си и от Илияна Раева в събота. Предишната вечер момичетата от ансамбъла били при нея до 1 часа през нощта, за да говорят, след като тя била категорична, че иска да се откаже.

Това разказаха треньорът Ина Ананиева и председателят на Федерацията по художествена гимнастика от Израел в интервю за Миролюба Бенатова по Нова ТВ.

Ина Ананиева сподели, че в общ чат между съотборничките Цветелина написала "Простете ми". Цвети се обадила на Раева с думите да й прости.

В сряда Цвети отишла в кабинета й и казала, че иска да се откаже. Вечерта прекарала в дома на Раева, и заспала там. На сутринта казала, че много иска да тренира. Часове по-късно обаче се отказала.
"Искам много ясно да се чуе: Тя е едно от най-обгрижваните деца в отбора и в този спорт въобще.
Тя беше много малка, когато загуби майка си, и всичко това ни накара да бъдем много съпричастни. Ние ставаме нещо като семейство. Сигурно някъде има грешка, но не знам какво сме пропуснали", допълва Раева, която отхвърли всякакви обвинения за пореден път, че е извадила Цвети от отбора нарочно.
Раева не знае четирикратната шампионка да е имала страхова невроза, нито да е плачела постоянно, каквито информации излизат. Любимката на публиката само казвала, че вечерно време трудно заспивала.

# 249

Не е ли странно никаква вина да няма този спорт? И като е искала да напусне защо не са я пуснали, а са я притискали да продължи? На всички снимки с отбора тя ми прилича на петото колело от колата. Другите момичета 2 по 2 са застанали, а тя е леко встрани. И новото момиче - на кого ли е дете. Защо да не направим още една звезда - да се огрее малко в светлината на отбора. Кого да махнем? Ами най-лесното звено. Сирачето. Детето без гръб. Ще `и помогнем да се откаже. За такъв вариант дали се сети? Колкото и да се лъска имиджа на Раева - ние вече си я знаем.

Отдавна не бях чела толкова големи глупости  ooooh!

# 250
  • София
В последните страници са глупост до глупост. Защо не оставите момичето на мира...

# 251
  • София
Аз лично се чувствам напълно потресена от цялата история. Хормони ли, какво ли, не съм предполагала, че историята на непознат може да ме разтърси толкова. Мисля, чета - и пиша. Да се извинявам ли?

# 252
  • Rock & Roll feeling ...
Изгледах интервюто . Защо да подава оставка ? За мен не гимнастиката е съсипала Цвети. Цвети си има лични драми,може тежестта на професионалния спорт да е допринесла,но за мен, не това я е съсипвало отвътре.  И защо другите момичета от отбора трябва да не играят ? Те нямат ли живот, семейства ? Къде отива техния труд ? За мен е предателство да изоставиш отбора си в такъв момент, 2 дена преди Европейско и 3 месеца преди олимпиада . А на твое място да поставят човек,който няма изиграно, нито едно състезание. Но тъй като става въпрос за много дълбока лична драма и сираче,не искам да се задълбочавам от тази гледна точка .  
Казват тук,че Илияна била лукава. Аз я харесвам. Запомнила съм я с доста самокритични думи към нея самата и не до там ласкави констатации, отново по неин собствен адрес,касаещ израстването й... А това не съм го чула почти от никой известен човек.

Не е ли странно никаква вина да няма този спорт? И като е искала да напусне защо не са я пуснали, а са я притискали да продължи? На всички снимки с отбора тя ми прилича на петото колело от колата. Другите момичета 2 по 2 са застанали, а тя е леко встрани. И новото момиче - на кого ли е дете. Защо да не направим още една звезда - да се огрее малко в светлината на отбора. Кого да махнем? Ами най-лесното звено. Сирачето. Детето без гръб. Ще `и помогнем да се откаже. За такъв вариант дали се сети? Колкото и да се лъска имиджа на Раева - ние вече си я знаем.

Стискам и аз палци и се моля за Цветелина. За мен е най- красивото момиче в отбора.
Успех и на отбора.

#Crazy

И в тоя ред на мисли Раева ще я махне 2 дена преди европейско и 3 месеца преди олимпиада ...
 Stop

# 253
  • София
http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/multimedia/video/raeva … -da-igrae-383172?

Да, особено накрая с "тъпия въпрос", не беше много умно.

Не съм особен фен на Бенатова, но ми хареса как притисна Илиана Раева. В крайна сметка обществото е длъжно да зададе тези въпроси и да получи отговор. Не виждам защо се учуди толкова като я попитаха за оставката й и що за грубо поведение демонстрира. Ще каже човек, че федерацията по ХГ е нейна, бащиния. Тези лели яко са окупирали там и не пускат. Не знам какво се случва в кухнята на ХГ, но не изглежда добре. И какъв е този зор момичетата на всяка цена да играят, на живот и смърт както тя се изрази, предвид, че те не са искали... И журналистката като я попита точно това тя отговори - ми ние с вас сме от различни планети и вие не разбирате спортистите.. Много надменно и арогантно поведение, не знам за каква се мисли. Само си представям как й раболепничат и треньори, и съдии, и майки на деца.

# 254
Бившата националка Мая Пауновска за случая с Цвети.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт