Звездни компромати - 289 част

• 125 211
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • Rock & Roll feeling ...
Писна ми от такива подмятания " клан не доклан " . Или казваш каквото имаш направо или си мълчиш . Ама половинчати подмятания и укори, говори зле за самия им автор най-напред.

# 256
Сълзи за героините от ансамбъла, след като играха за Цвети

https://www.24chasa.bg/novini/article/5586895

Цвети Стоянова има нужда от кръв, търсят се дарители

https://www.24chasa.bg/novini/article/5587275

# 257
" КЪДЕ ДА ДАРИТЕ КРЪВ И КАК

НЦТХ

гр.София, ул.“Бр. Миладинови“ №112
Телефон: 02/ 92 104 17, факс: 02/ 92 104 19
E-mail: office@ncth.bg

Работно време с кръводарители

делнични дни от 8.00 до 12.00 и от 13.00 до 18.30 часа
събота и неделя от 9.00 до 15.30 часа

тел. регистратура: 02/9210 461

Моля, носете лична карта! "

От  тук .

# 258
Бившата националка Мая Пауновска за случая с Цвети.
Скрит текст:

Нали е бивша, може да каже на другите да "висят пред Пирогов", вместо да правят това, за което са вложили всички усилия и всичкият им труд да отиде нахалост. С какво висенето пред Пирогов ще помогне? Същото като фалшименто националните траури. Това не е "съпричастност".
Почвам да съжалявам момичетата и треньорите, всеки си прави вятър на устата за тяхна сметка.

# 259
Абсолютно!
Много емоционално изказване, но точно един спортист и то бивш национал би трябвало да знае най-добре, че толкова труд като подготовка за Европейско и Олимпиада не може да бъде захвърлен току-така.

# 260
  • София
чувствата и разумът не са си добри приятели.
все единият говори повече от другия. затова, няма абсолютно правилна гледна точка.
Раева, Робева, Ананиева, Паунова...
надяваме се да чуем Цвети Стоянова.

# 261
  • Tам през Атлантическия океан
http://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/multimedia/video/raeva … -da-igrae-383172?

Да, особено накрая с "тъпия въпрос", не беше много умно.

Не съм особен фен на Бенатова, но ми хареса как притисна Илиана Раева. В крайна сметка обществото е длъжно да зададе тези въпроси и да получи отговор. Не виждам защо се учуди толкова като я попитаха за оставката й и що за грубо поведение демонстрира. Ще каже човек, че федерацията по ХГ е нейна, бащиния. Тези лели яко са окупирали там и не пускат. Не знам какво се случва в кухнята на ХГ, но не изглежда добре. И какъв е този зор момичетата на всяка цена да играят, на живот и смърт както тя се изрази, предвид, че те не са искали... И журналистката като я попита точно това тя отговори - ми ние с вас сме от различни планети и вие не разбирате спортистите.. Много надменно и арогантно поведение, не знам за каква се мисли. Само си представям как й раболепничат и треньори, и съдии, и майки на деца.

Само че от като са там тези лели , ХГ отново си върна позициите и Бг отбори пак са  на първите места  Peace

# 262
Не Илиана Раева съсипва психиката на момичетата, а обществото и най вече журналистите и драскачите в интернет. Тези момичета за да стигнат до това състезание са минали през толкова много тренировки, години наред и сега изведнъж трябвало да се върнат. И като се върнат какво да направят? Да бяха лекарки наистина щеше да е срамота да останат в Израел, но те не са! Ако се бяха върнали нито щяха да ги пуснат да видят Цветелина, нито можеха да и помогнат с нещо.
За да вземеш златен медал се иска много труд и за да успееш трябва да поставиш на първо място спорта и след това семейство, приятели и дори здравето си. За тези момичета най важен е бил спортът и той е смисълът на живота им и ако се бяха върнали със сигурност нямаше да станат по щастлив, а и нямаше да помогнат по никакъв начин на Цвети. Вие вярвате ли, че тя е искала съотборничките и да се откажат? Аз не го вярвам и не мисля, че ако се бяха отказали Цветелина щеше да се почувства по добре, но съм сигурна, че помията, която се изписа няма да и е в помощ, нито на нея, нито на близките и.
Дано момичето се възстанови напълно и дано бъдат озаптени най сетне търсачите на сензации, които са готови да кажат или напишат най голямата небивалица, само и само за да си повишат рейтинга.
Случилото се с гимнастичката ме шокира, но реакцията на една част от хората ме втрещи тотално.

# 263
Още какво ли има да чуем/прочетем по случая?
Толкова помия, толкова завист и ненужни квалификации...........

# 264
Слушах друго интервю на Илияна. Каза,че Цвети е искала прошка от нея и момичетата,че е напуснала отбора.
Бабата на Цвети е проговорила. Внучката й не била в депресия. Има опасен участък на терасата им и има реална възможност момичето да се е подхлъзнало. Призовава да не се обвинява никого.

Всъщност полицията до този момент има 2 версии за случилото се. Варианта да е инцидент никога не е бил изключен със сигурност. Ще бъде доста неловко,ако детето не е скочило нарочно, след всичко изписано. ... Но въпреки това се надявам искрено да е така  Praynig

# 265
чувствата и разумът не са си добри приятели.
все единият говори повече от другия. затова, няма абсолютно правилна гледна точка.
Раева, Робева, Ананиева, Паунова...
надяваме се да чуем Цвети Стоянова.
Надявам се момичето да се възстанови,да не дава никакви интервюта,защото не е длъжна.Само ще я разкъсат  жълтите ни медии,да си правят рейтинг

# 266
Точно това щях да пиша, че самата тя най-малко би искала момичетата да се върнат и да висят в болницата, вместо да покоряват върхове, нещо за което са се подготвяли дълго. Дори би се почувствала виновна и още по-тежко ще й бъде в едно такова състояние.
Това само човек, който не е спортист може да го изръси, но явно и бивши гимнастички се сдухват с времето, за да говорят по този начин! 

# 267
Когато утре се оправи, дай Боже, и прочете всичкия хейт дето се изля по И. Раева...не знам как ще го понесе Sad ситуацията е много деликатна

# 268
  • Варненска клюкарка
Противно ми е да чета глупостите които се изписаха и изговориха за този случай. Ако беше толкова лесно обществото и специалистите да разпознаят един бъдещ самоубиец, самоубийства нямаше да има. Може би специалистите имат пропуски, кой знае...  И най близките и хора не са знаели какво се случва в главата на детето им, тях да ги обвиняваме ли?
Илиана не е виновна, и как въобще смеят да и искат оставката ooooh!Вярвам и като каза че наистина много са обгрижвали Цвети, за една жена, за една майка не е лесно да остане равнодушна към сираче. Каква полза и за кого, ако беше строила останалите момичета от отбора пред Пирогов ?!?? На Цвети ли щяха да помогнат, на себе си ли, на България ли? Да, вероятно сега някои щяха да ръкопляскат на Илиана ако го беше направила ooooh! Отбора представя България, момичетата са се борили месеци с болки и глад и мястото им е на състезанието и не разбирам спортисти, които твърдят обратното! В създалата се ситуация съжалявам и останалите гимнастички от отбора, а за резервата вкарана набързо в състава,  направо не ми се мисли как се чувства сега Rolling Eyes
Моля се за физическото и психическо възстановяване на Цвети.

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 09:12 от Беллора

# 269
Убедена съм, че същите хора, които припяват защо момичетата са на състезание в момента щяха да обърнат плочата и да питат защо не са ако все пак бяха останали в София при Цвети.
И за мен да се състезават в момента е правилното решение. Браво на момичетата, че се оказаха толкова силни психически в този момент.
Илияна е обвинявана и заради предишни гафове. Гледах интерюто и с Бенатова и ми направи впечатление когато казва, че Цвети се е оплаквала от безсъние, че нещо я души и т.н, но след това казва, че не е видяла признаци на депресия. То когато човек е в депресия не го осъзнава, но тя не си е мълчала и е споделяла какво я мъчи.
Сега си мисля, че има конспирация и в изказването на бабата, че излиза чак сега да говори, но пък от друга страна едва ли и е било до говорене с журналисти преди това.
Само Цвети си знае какво и е. Надявам се бързо да се възстанови и да няма трайни поражения  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт