Звездни компромати - 289 част

• 124 319
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
И на мен много ми харесва Кейт в последно време .Добре се е освежила.Обаче се чудя дали снимката й е предварително режисирана.Подобни аксесоари,поза,дали се опитват да я изкарат като Принцесата на народа?

# 376
Не мисля, че е режисирана снимката. На всяка нейна проява се правят хиляди снимки от различни ъгли, перспективи и тн.
Не е трудно да избереш кадър, кпйто да подхожда. Peace

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 09:29 от EXQUISITE

# 377
И на мен много ми харесва Кейт в последно време .Добре се е освежила.Обаче се чудя дали снимката й е предварително режисирана.Подобни аксесоари,поза,дали се опитват да я изкарат като Принцесата на народа?

Мисля, че да! Прави опит да копира свекърва си! Даяна беше личност, жена с харизма, будеща възхищение у повечето хора!
Кейт я няма тази аура, която имаше Даяна. На Даяна и идваше от вътре - пози, поведение, решение за дадено събитие и т. н.
Кейт е нещо като неин имитатор и поддръжник!
Поне това   "виждам" аз!

# 378
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Макавой, след него Редмейн- "Прада" са в търсене на идеалния британски джентълмен Heart Eyes

# 379
  • In The Middle Of Nowhere
Много тъжно за Антон Йелчин, тъкмо прочетох и аз тази новина  Sad

# 380
Гала в Gucci Silk cotton embroidered dress

Скрит текст:

# 381
  • Варна
Таккъв кич ми е тази рокля.  Sick
Вместо да я ушият в желания модел, те взели, че я нарисували. Ама Висша мода, можеш ли да кажеш нещо.

# 382
Слави и Алисия били тайни любовници Joy

# 383
Не мисля, че е режисирана снимката. На всяка нейна проява се правят хиляди снимки от различни ъгли, перспективи и тн.
Не е трудно да избереш кадър, кпйто да подхожда. Peace

Да. Плюс това точно такава снимка има всяка майка с две деца с малка разлика.  Laughing

Аз съм от харесващите дукесата. Харесвам жени, които знаят какво искат и си постигат целите.  Wink
Напоследък Кейт се е разхубавила. Дали е ботокс, дали е повече сън... не знам, но е свежарка.  Simple Smile

# 384
  • Бургас
Абсурд да е режисирана.Няма как да накараш толкова малки деца и те да позират като в старата снимка.

Айс куин,честита рожба! Hug bouquet

# 385
Под "режисирана" тук се имаше предвид, че целенасочено са подбрани тоалет, шапка и т.н. за да напомнят Дайана, а не, че е търсена съвсем същата поза. При достатъчно други сходства подходящият кадър сам ще се появи.

# 386
Обаче се чудя дали снимката й е предварително режисирана...
Че то има ли нещо, което да не е режисирано около тях? Всичко е един театър  Sick
Иначе Кейт изглежда чудесно на последните снимки, имало е сериозна намеса.

# 387
Аз не виждам нищо общо в тоалета им?
Шапките са си класика в английският двор и Кейт си ги носи редовно.

П.С - и грам не ми прилича на Даяна, напротив - мисля че много добре се "дистанцира" от нея и държи на индивидуалността си.
Козирожка е и няма как да копира когото и да е.. Peace

# 388
  • Варна
И аз не виждам в кое се опитва да подражава на Даяна, освен че е женена за престолонаследника и има 2 деца.

# 389
Шапките са си класика в английският двор и Кейт си ги носи редовно.
Забелязвам, че май винаги са килнати в една и съща посока при всички дами. Предполагам, че е свързано с това от коя страна стои кавалерът. Или е нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт