Звездни компромати - 289 част

• 124 246
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Лош опит за грим с контуриране. Иначе е фино и красиво момиченце. Ама Люската, милия..освен килограмите, толкова ли не може да си смени малко селската прическа, какво е това нещо  ooooh! Ако малко повече грижа имаше за вида, не че щеше да компенсира килограмите, но все пак.. по-добре щеше да изглежда.

# 616
  • Варна
Всеки път като гледам снимки на Марая Кери, си мисля, че гледам Сашка Васева.

Много харесвам стила на Блейк, но в този модел рокля, не ми допада.

# 617
Като казахте Марая Кери и Роналдо...  Mr. Green
Скрит текст:

# 618
Скрит текст:
hahaha Joy Да ги изедеш и двамата, как не са се намерили, лика-прилика са си! Crazy

# 619
 Joy Joy много са готини

# 620
Роналдо изключително много ме дразни с поведението си, винаги е бил лигльо, но вече явно много си е повярвал. В края на първият мач от европейското, футболист на противниковия отбор отиде да го поздрави, а той го подмина като пътен знак, не поздрави нито един играч. Като за капак се прибра в съблекалните, а другите футболисти отидоха да поздравят публиката. Явно нито футболистите, нито феновете заслужават неговото внимание.

# 621
  • София
Скрит текст:
hahaha
А Роналдо портфейла ли си е мушнал в гащите или какво е това което се подава отгоре?

# 622
Скрит текст:
hahaha
А Роналдо портфейла ли си е мушнал в гащите или какво е това което се подава отгоре?
Явно има достатъчно място да прибира това онова там Laughing

# 623
# 624
  • София
Бижу, винаги много ме радва подборката ти снимки bouquet
Не Кардашиановата имам предвид, а предната Peace

Разкошна е тази жена Heart Eyes
Лео е глупак, че я изпусна Crossing Arms

# 625
  • Бургас
От цялото семейство Кендъл изглежда най - нормална и май е единствената в рода, която не е посещавала семейния хирург. 

# 626
Аз и Ким харесвам,което е всеизвестен факт  Laughing но Кендъл е красавица наистина.

# 627
Кендъл е много хубава  Heart Eyes Ким също не е зле в лице.

# 628
И двете са чудесни в лице.

# 629
Не ми харесва носът на Кендъл. Да, малък е, но е някак си като залепен на лицето ѝ. Моят нос е подобен, малък, но и него не харесвам, като картофче е. Mr. Green Crazy

Общи условия

Активация на акаунт