Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 012
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря!
Сега видях, че Tandil се предлага в Aldi Süd, ние сме в Nord и затова не бях го виждала. При нас има Una Classic.

# 181
Много не мога да ги оправя, защото не съм им посещавала магазините, но ето http://www.aldi-nord.de/aldi_ultra_plus_vollwaschmittel_350_349_552_27028.html

# 182
Sekhmet, прахът на ДМ има ли мерителна чашка?

# 183
За съжаление няма. И да не вземеш, подведена от това, че в Германия можеш да си вземеш чашка от всеки DM магазин, да питаш някоя от служителките дали предлагат. Ще те гледат като отровени.

# 184
 Grinning ще пропусна да попитам Wink но ми е интересно как се дозира този прах. Бях награбила голямата опаковка и с огромна изненада на касата уснанових, че е за 40 пранета и го смених. Малкият дори не го бях забелязала в тази мини опаковка. Някъде трябва да имам от Ариел мерителна чаша, освен да дозирам с нея.

# 185
Как да се дозира? Като всеки прах - гребваш с мерителната чашка 85 мл (или колкото е нужно в твоя случай) и в чекмеджето. Всяка чашка, разграфена в милилитри, върши работа.

# 186
За съжаление няма. И да не вземеш, подведена от това, че в Германия можеш да си вземеш чашка от всеки DM магазин, да питаш някоя от служителките дали предлагат. Ще те гледат като отровени.

В Германия може да си вземеш от всеки ДМ мерителна чашка,така ли?

# 187
Така пише на опаковката на праховете. newsm78

# 188
Точно това е проблемът - нямам мерителна чашка. Мислех, че съм прибрала една от Ариел, но явно не съм. Ще действам на око.

# 189
Точно това е проблемът - нямам мерителна чашка. Мислех, че съм прибрала една от Ариел, но явно не съм. Ще действам на око.
Ако имаш домакинска везна, може да я ползваш.

# 190
Отиди в първия магазин за 1 лев и ще си намериш подходяща мерителна чаша.

# 191
Здравейте, момичета! Това е любимата ми тема. Чета я с интерес, научавам нови неща, а и вашият опит доста често ми е много полезен. Сега се обръщам към вас за съвет. Купих си прах за пране Ленор на гранули. Купих го за цветно, само че като прочетох в интернет се оказа, че е универсален, и за бяло и за цветно. И сега ме притеснява дали балото ще става наистина бало и дали няма да ми избели цветните дрехи. Ако някоя от вас има опит с този прах, нека ми помогне. Предварително ви благодаря и хубав ден!   Praynig      bouquet

# 192
Бялите ще станат сивкави, а цветните ще избелеят. Съжалявам, но Ленор не е най-хубавият прах на света.

# 193
  • оттам, откъдето започва България
Персил прах 40 пранета на 12,49 лв. от 07.07.2016 г. в Билла. Който го харесва да се възползва.
Sekhmet, радвам се, че те има в тази тема. Сигурно не ти е лесно като знаеш толкова неща за химиите в прането.  bouquet Аз, засега съм кротнала.  yes

# 194
Аз искам да изкажа отчаянието си вече! С толкова много прахове съм заредена и омекотители и явно все не попадам на качествено! Бях писала преди, че се съмнявам в пералнята, викахме техник уж нищо и няма. Има ли някой Индезит и мнения?

Общи условия

Активация на акаунт