Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 631
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Да,и аз много се учудих че е пресен пресен.Чак се залутах да търся да не би до тогава да е годен за употреба.

# 526
Да, но като се знае, че която съставка е по-нагоре в списъка, е в по-голямо количество, може да се добие представа.

Абе все едно. Зеолити - незеолити, моят прах поне откъм избелване е супер добре, а на мен това ми е важно.

Въпросните декларации се генерират софтуерно от регулаторните отдели, които са на различни места... Има значение каква е и как е конфигурирана програмата. Понякога програмата листва съставки с еднакво съдържание по реда на засичането им в рецепрурата, друг път по азбучен ред. Не са редки и случаите, в които подобни декларации са пълни шменти-капели...
Нер забравяй, че количеството активатор се оптимизира в съотношение с персолта.

Винаги съм твърдял, че от декларациите може да се добие само най-обща представа за състава и не препоръчвам изборът да се базира много-много на тях. В случая, посочих причина за обоснован избор.

# 527
  • гр.Варна
Aз не съм момиче, но все пак ще отговоря. Качеството ще е съпоставимо с това, което се продаваше в България преди 2007 и в Европа преди 25 години. Препарат с много висока дозировка, най-вероятно фосфатен. Няма да е последна дума по отношение на ензими и други спомагателни съставки, но ще върши работа, стига да можеш да му събереш огромната доза в отделението на машината, че някои по-нови модели са с малки такива.

ПП: Трябва да си голям ентусиаст за да мъкнеш 10 кила прах от Турция. Аз бих заложил  на баклави и локуми.
Благодаря за изчерпателния отговор. И не съм си носила праха от Турция  Simple Smile,един познат има склад за перилни препарати. Peace

# 528
А склада му в гараж ли се помещава? tooth

# 529
  • София
Бях в ДМ и се чудих за праха за цветно. И капсули видях. А праха се слага много мъничко - 85 мл! Shocked

# 530
Вярвам, че си прочела мненията "за" и "против" по-напред.
Аз иначе си го ползвам.

# 531
Вярвам, че си прочела мненията "за" и "против" по-напред.
Аз иначе си го ползвам.

Мнение "против", предполагам се визира моето. Няма лошо да се ползва, но трябва да се плакне много добре и да не се претоварва машината, а това рядко се случва.

# 532
  • оттам, откъдето започва България
Аз си слагам 100 мл за по-сигурно, че ни е мръсна водата.  newsm78
Редактирам се, аз говоря за бяло пране. За цветното съм с Бинго Стари найт.  Wink

# 533
Виждали ли сте някъде тези? Намирам ги само тук, но не ми се поръчва онлайн. Много силно ароматизирани са и се използват много в САЩ за домашни ароматизатори

Един път го пробвах в пералнята, много е силен, а сега го ползвам като ароматизатор вкъщи и ми върши чудесна работа  Peace
vion ,
би ли споделила как точно го използваш като ароматизатор вкъщи?

# 534
И аз се интересувам как става, че не ми се ползват за пране.

# 535
Това, доколкото знам е бентонит, напоен с някаква парфюмна композиция. Разстилате го на някаква достатъчно голяма повърхност (чиния например) и би трябвало да се усеща в не много голямо помещение. Доста безмислен продукт. Дано поне ви ароматизира стаите, въпреки че за тази цел има далеч по-добри предложения.

# 536
Starrydream, препаратът на Dr. Beckmann за почистване на перални го има в България. Днес го видях в една дрогерийна верига "Дени-90" в Бургас. Струваше 8,89 лв., но не се сетих да видя някакви контакти на вносителя. Като минавам пак покрай магазина, ще вляза да проверя и ще ти пиша фирма и телефони, за да можеш, ако искаш, да им звъннеш да ги питаш къде се предлага в твоя град.

Ето какво е Lenor Unstoppables
Скрит текст:

Polyethylene Glycol
    PARFUM
    Aqua
    Dipropylene Glycol
    Hexyl Cinnamal
    Benzyl Salicylate
    Citronellol
    Acrylic Copolymer
    Limonene
    Acetoacetamide
    Butylphenyl Methylpropional
    Magnesium Chloride
    Eugenol
    BHT
    Sodium Hydroxide
    Xanthan Gum
    Colorant

# 537
Това, доколкото знам е бентонит, напоен с някаква парфюмна композиция. Разстилате го на някаква достатъчно голяма повърхност (чиния например) и би трябвало да се усеща в не много голямо помещение. Доста безмислен продукт. Дано поне ви ароматизира стаите, въпреки че за тази цел има далеч по-добри предложения.
И за мен е безсмислен, ама няма как да го споделя с децата, че чак от Англия го влачат. Едната опаковка я използвах, остана ми оцветената в зелен цвят. Ухае, даже не смея  да я разопаковам сега, но в прането се губи аромата.
И Вениш за бяло и цветно пране са ми донесли, ама за какво ми е, аз от него никакъв ефект не виждам.  newsm78

# 538
А, губи се. Аз си взех едни пликчета за две пранета (от синия, Fresh) и направо ми се насълзяваха очите от силата на миризмата му. Иначе е скъпотия някаква и цяла бутилка не бих взела. Върви 15 - 17 лв., а в Борн - 25 лв. Joy Не, тия не са в ред.

# 539
Виждали ли сте някъде тези? Намирам ги само тук, но не ми се поръчва онлайн. Много силно ароматизирани са и се използват много в САЩ за домашни ароматизатори

Един път го пробвах в пералнята, много е силен, а сега го ползвам като ароматизатор вкъщи и ми върши чудесна работа  Peace
vion ,
би ли споделила как точно го използваш като ароматизатор вкъщи?

Държа го отворен в един ъгъл в кухнята  Laughing. Видях нещо ново и реших да пробвам, не знам дали ще повторя.

Общи условия

Активация на акаунт