Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 786
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
100% ще бъде на промо следващата или по-следващата седмица.

# 106
  • оттам, откъдето започва България
Ама той е изнесен при промоционалните стоки, сложен е до Тео бебе мисля. Досега не бях виждала такава голяма кутия.

# 107
Така ли? Е, при всички случаи 15 лева е добре за 80 пранета.

# 108
  • оттам, откъдето започва България
Точно това ми възбуди любопитството. То, не че ще си купя, ама вчера влизах и го нямаше. Няма как да вляза в магазина и да не се завъртя покрай праховете.  Embarassed Явно днес са го изкарали.

# 109
Аз го имам Purlan-a, (предполагам, че е този за който говори didka pitka).

# 110
Съжалявам, но не ми се получава със снимката

# 111
Няма как да ти се получи със снимката докато не посочиш адреса на изображението, а не само името на файла. Трябва да я качиш в някой сайт за снимки.

# 112
  • Бургас
V. Bekam,
 другата седмица Ариел е на 6,99 в Кауфланд. Ако не ти е спешно и ти е по-удобно от Била, изчакай.

# 113
Момичета, за да не ви се разтваря праха в чекмеджето, най-вероятно водата не тече под силно налягане. За това помага да се изчистят дюзите в горната част на дупката, където се поставя чекмеджето. Ако и това не помогне, може да се провери маркучът за входящата вода - в двата му края има мрежички, които да улавят боклуците във водата и ако те са затлачени, може да пада силата на входящата вода. Третият вариант е налягането във водопровода да е по-ниско, но за това няма "лечение".
Пробвайте също така да разполагате праха по-напред или по-назад в чекмеджето и като установите, че на дадено място се разтваря хубаво, сипвайте го там.
Друг акъл не мога да дам.
Благодаря! Ще проверя каквото мога. Но е факт само при някои прахове, явно заради различния вид на частичките. Не ми се рискува с прах директно при дрехите. Ако беше течен - бих сложила.
Tanya, а твоята пералня каква марка е?

# 114
Аз при неразтворен прах проверявам цедката на маркуча, който влиза отзад в пералнята, понякога се запушва от пясък.
Може също и да е от овлажнен прах.
Не е по темата, но аз в съдомиялната имах неразтворени таблетки, които бяха с изтекъл срок на годност. При други не съм забелязвала.

# 115
  • София
Петното излезе с Персил за бебешки дрехи купен от магазин за немски препарати.
А пък ММ взел че купил един персил с лавандула от Кауфланд -ужасно тежко и химическо смърдят дрехите с него..

# 116
На мен лавандулата ми мирише на спарено, на сухи билки някак....освен да тушираш с омекотител Thinking

Момичетата писаха по-горе, но пак да цопна инфо: В Кауфланд от понеделник Прах Ариел 20 пранета е на 6.99 лева-има от трите вида: с Ленор, Маунитн спринг и за цветно...

# 117
V. Bekam,
 другата седмица Ариел е на 6,99 в Кауфланд. Ако не ти е спешно и ти е по-удобно от Била, изчакай.
Благодаря, днес го купих от Била и вече пуснах едно пране. От много време не съм използвала Ариел, но по-нататък ще взема и от този за бяло пране, но прах.

# 118
  • Бургас
Електролукс е моята пералня. На година и половина, ползвам я интензивно от около 6 месеца (т.е. мин. веднъж дневно). Че и навряна в шкаф, няма измъкване от там, никакъв шанс да стигна до маркучите  ooooh!
Днес пробвах да раздвижа чекмеджето докато ,,взимаше,, праха и .... Урааа, разтвори се  newsm44
Явно клатене му е майката  Joy

# 119
Ясно, и аз ще пробвам с разклащане, защото трудно бих стигнала до маркучите. Нашата е друга марка, ползваме я от около 9-10 месеца. А как разклащаш чекмеджето - все едно леко го отваряш и затваряш пак ли?

Общи условия

Активация на акаунт