Перилни препарати и омекотители – 39

• 82 605
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Аз имам капсули на Персил, от оная дебела промоция в ДМ преди време..прах и гел комбинацията......мааалко са с изтекъл срок на годност, но днес ги ползвах Mr. Green
И в тази връзка да споделя....такъв силен и Убав аромат, че изобщо няма нужда от омекотител.  И без това вече не ползвам де. Дрехите ги суших на слънце и аромата не изфиряса след изсъхването...доволна съм.

# 601
Вярвам ти! Той Персил си има един специфичен много хубав аромат! Heart Eyes

# 602
И аз в момента пера с такива капсули,  но ги купих преди две-три седмици. В срок са си, но изобщо нямат толкова силен аромат  newsm78 комбинирам ги с омекотителя Силан лилав софт и ойл и пак като изсъхнат чаршафите и кърпите миришат съвсем леко и то на омекотителя. Ползвала съм ги и без омекотител, е тогава пък грам аромат няма след изсъхване. В общи линии Ариел капсули миришат по-силно и хубаво, но пък Персил мисля, че изпират по-добре. Говоря за цветно.

# 603
Нищо им няма на капсулите. Какво като им е изтекъл срока. С разпадането на някои съставки малко може да се е влошило изпирането им, но нищо повече. Аз бих си ги ползвала, както и правя. Егати, прах от 1947 г. пере перфектно, та капсули на година и половина няма да перат.

Относно това за красотата - така си е, не се будалкам със Starrydream. Уж разделят там някои съставки от други, но шареничкото си е за красота.

Капсулите на Персил в началото ги харесвах, но нещо им направиха и прахообразната част не се разтваря хубаво, така че като вадиш прането от пералнята, всичко става в бели гранулки. Хайде, да ме извиняват, но да си оправят боклуците, че вече ми писна. Иначе тези за бяло перат фантастично.

# 604
 Вярно е това...и на мен ми изпопадаха бели гранулки днес, но го отдадох на това, че прах на програма за деликатно, а тя е много, много кратка според мен...едва 40 минути, нищо работа е това...ама поотупах, поотупах дрешките и оп, на простора Joy

Ами може да ми се е повредил носа нещо, но при прах Ариел и при тези капсули на Персил хич, ама хич нямам нужда от допълнително омирисяване... Laughing

# 605
  • София - Рим и обратно
И аз имам едни капсули на Персил в една сребърна опаковка, с прахообразна съставка, която е по-твърда от камък. Ако не ги разтворя предварително в топла вода, лепват се на гумата и край. Ще ги доизразходвам и няма да повторя никога повече с тях.

# 606
При мен пък до сега не е оставал неразтворен прах от капсулите, но ги ползвам само на дълги програми и в повечето случаи на 60 градуса. Прави ми впечатление обаче, че и при последното наливане на вода при допълнителното изплакване, пак има стабилно количество пяна във водата. Дрехите за кратки програми са ми наполовина  на пералнята и мисля, че една капсула ще е много препарат, за това ги пера с Ариел или Денк мит прахове. Капсулите ползвам за чаршафи и кърпи.

# 607
  • Winterfell
По-рано и аз бях писала за тези капсули„ че точно праха не се разтваря„ а аз пера на поне  80 мин. прогрома. Наистина много добре изпират и миришат супер„ на мен са ми „тежката артилерия“ „ пера силно замърсени дрехи с него. Останалото със Сано. Днес използвах последната капсула и се чудех дали да не се ориентирам към Ариел капсули....
Все нещо ще куца егати

# 608
  • София - Рим и обратно
Аз също пера на 60 градуса и 1 час и 40 мин - няма разтваряне, ако не ги разбия предварително. А аз и вода доливам в пералнята, щото пере с 1 канче Rolling Eyes.

# 609
Да кажа и аз, за да не стане объркване, че бяло пера на 60° на програма, която продължава 2 часа и 20 минути. На тази програма съм ползвала и mix капсулите на Персил. Направих си цялата къща в гранулки докато схвана откъде идват.

# 610
Кафе с мед, моята пералня е стар модел Зануси и пере с много вода, дори и се дразня на моменти, че се пълни почти до средата и я следя да не започне да излиза пяна или вода от вратичката, но явно пък повечето вода си има и плюсове. Преди имаше коментари и за праха Денк мит, че не се разтваря добре  и остава в чекмеджето - и това не ми се случва. Разтварят се всички препарати - и капсули, и прахове, за геловете, няма какво да коментирам, а и от година и половина ползвам предимно прахове.

# 611
  • София - Рим и обратно
Е, затова ти се разтварят.

# 612
Точно с 1 канче перат новите, както каза някой....голяма простотия...

# 613
Аз също пера на 60 градуса и 1 час и 40 мин - няма разтваряне, ако не ги разбия предварително. А аз и вода доливам в пералнята, щото пере с 1 канче Rolling Eyes.

Да не е Indesit? Моята е такава и много се дразня, дрехите са само навлажнени, ужассссс. Почти не се вижда вода

# 614
Моята е АЕГ, пере също с едно канче, но по много време( програма 4 часа мога да я съкратя до 1 час, но не го правя никога), пера само с прах винаги, и никога не съм имала неразтворен прах. Но ползвам поне по 2-3 допълнителни плакнения, винаги.
Мисля че бъркате дозировката или програмите, че да има неразтворен прах.

Общи условия

Активация на акаунт