Чисто море и плаж в България. Къде?

• 50 369
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Този сертификат "Син Флаг" да не е като сертификата "Коректна фирма"?! Grinning Трудно ми е да повярвам, че баш тия плажове са най-чистите
Да- и аз не мога да повярвам- специално частта със Свети Влас/ и аз четох същото/ и Поморие.
Още малко да порасне детето- и ние сме в Гърция.Лошото е, че и нея Бай Ганьо ще о..ре /ако вече не е/

# 106
  • Тра-ла-ла
Coming soon... Mr. Green

Скрит текст:

# 107
Хаха, това сигурно е в Китай

# 108
Предложете свестни хотели в /до Аркутино или Иракли/ или в близост до тях/. За А.Фемили Ризорт чета лоши отзиви за храната; за свети Тома- също.Хареса ми Лонгбийч в Шкорпиловци, но там са се о...ли с цените- за спа доплащаш, за изхранване доплащаш и по груби сметки ми излиза към 200 лв на ден, за двама с дете на 10, ако сме на ОИ /без СПА, което е 20 на ден/

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 09:38 от Nil desperandum!

# 109
  • Бургас
Чета и тръпки ме побиват - как ли сме оцелели досега, като живеем на морето...?! И вода от чешмата само пием, и по ресторанти редовно се храним, и по цяло лято сме на плажа ...
................

Не пиши така, че се дразнят, че морските хора "оцеляваме" някак на това опасно море. Нека да ходят по гръцко, тъкмо за нас ще е по-добре! Ама идват, въпреки всичко... Мазохисти.... Laughing Laughing Laughing

А-а, аз като ги прочетох тия страшни работи и повече тука нищъ да живея! Ще емигрирам в София, на по-чисто и по-здравословно!

Сакън,нидей  Mr. Green
Цял живот живея в Бургас и съм жива,здрава,и на плаж ходя и вода от чешмата пия  Mr. Green Sick

# 110
  • Бургас
Coming soon... Mr. Green

Скрит текст:
Въйййй,всичките тези хорица в море ли са  newsm78 Sick Sick Sick hahaha hahaha hahaha

# 111
  • Ямбол
Вие по морето сте си изградили имунитет. ние като дойдем, не сме свикнали с този климат и се получават понякога разминавания.
Но при мен поне не се е случвало. В Ямбол съм хващала много пъти повече от тези вируси при контакт със заразен най-често.

# 112
  • There I was on a July morning
Тези вируси се прихващат на места, където има голямо струпване на хора - може и на планината да се случи. Една година на Банско се натръшкахме 3/4 от семейството. Вероятно от басейна беше, защото малкото дете /с най-нисък имунитет/ оцеля, а то не припарваше до водата.

# 113
  • Най-красивата страна
И ние сме хващали вируси в Банско от басейн Sick

# 114
  • UK
Ходим в Китен във вили Витоша, на плаж ходим с колата на Корал. Преди две години ходих с бебе, готвих като луда, таратори, салати, всичко вкъщи, печена риба от време на време, която минавах през фурната преди консумиране, бебето в морето не влезе, носих туби с топла чешмяна вода от вилите и пълних басейна на плажа да се топне и тя. Тази година пак ще сме там и треперя сега. Искрено се надявам това да е последното ми море в Бг. 

# 115
Аркутино на колко км е от Приморско и всъщност можеш ли спокойно да си ходиш на плаж на Аркутино, ако не си гост на някой от хотелите там?

# 116
  • Sofia
Ходим в Китен във вили Витоша, на плаж ходим с колата на Корал. Преди две години ходих с бебе, готвих като луда, таратори, салати, всичко вкъщи, печена риба от време на време, която минавах през фурната преди консумиране, бебето в морето не влезе, носих туби с топла чешмяна вода от вилите и пълних басейна на плажа да се топне и тя. Тази година пак ще сме там и треперя сега. Искрено се надявам това да е последното ми море в Бг. 
Това не е почивка, а наказание.  Mr. Green
Слагайте Ротарикс, за да не си причинявате такива екшъни. Препоръчвам горещо!

# 117
  • UK
Хаха. Такава съм, аз съм паника, сега са по-големи, разчитам да минем само със салати. Ще нося пак торбата с лекарствата, пък дано се разминем пак. Simple Smile

# 118
Хаха. Такава съм, аз съм паника, сега са по-големи, разчитам да минем само със салати. Ще нося пак торбата с лекарствата, пък дано се разминем пак. Simple Smile
Давайте пробиотици  Laughing

# 119
  • Варна
Тази година пак ще сме там и треперя сега. Искрено се надявам това да е последното ми море в Бг. 

Да трепериш като отиваш на почивка е шокиращо.
Десетки пътувания сме си готвили сами , невъзможно е да си 20 дни в Париж или Виена или Лондон , в Гърция , Турция и да си само на АЛЛ или  по ресторанти , тънък ни е джоба.Пазаруваме си и си готвим заедно .Проблема по морето не е храната , вируси , ресторанти , все пак стотици хиляди живеем тук , храним се.Проблема е с чистотата на морето.Съвсем нормално най - много стрдат децата освен , че са с най - слаба имуна система , те се учат да плуват , гълтат много вода съответно бактерий от отходните води изсипващи се в морето и  просмукващи се от септичните ями.

Общи условия

Активация на акаунт