Чисто море и плаж в България. Къде?

• 50 373
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
А какви са впечатленията ви от плаж Перла (до Приморско)?
И също така ще съм благодарна да прочета и мнения за плажа на Черноморец!
Перла е прекрасен плаж Laughing

Свободен ли е достъпът до него? Плаща ли се някаква такса за вход?
А дали знаете кои са най-близките до плаж Перла бунгала (ако има такива)?
Не се плаща-1км от конната база на ул.Иглика.Ходи и влакче до там.Има платени чадъри и свободно място.

# 91
А знае ли се каква е цената на билета за влакчето и на чадърите там?
Може ли да се разчита на това влакче, да се планира отиване и връщане в точни часове?

# 92
Това влакче на какъв интервал се движи, откъде тръгва и някаква идея за цената?

# 93
А знае ли се каква е цената на билета за влакчето и на чадърите там?
Може ли да се разчита на това влакче, да се планира отиване и връщане в точни часове?
Чадъри-5лв. влакчето съм го виждала но не зная подробности

# 94
Статията е от миналата година http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/tri-ot-bylgarskite-plazh … commentsContainer

В коментарите долу хвалят т.нар. Шофьорски плаж /Алепу/. Някой ходил ли е?

# 95
  • Тра-ла-ла
Статията е от миналата година http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/tri-ot-bylgarskite-plazh … commentsContainer

В коментарите долу хвалят т.нар. Шофьорски плаж /Алепу/. Някой ходил ли е?
Миналото лято сложиха бариери, за да не паркират колите по пътя. Имаше и съмнения, че се след време ще цъфне нов комплекс. Аз лично не съм ходила. Ето ти статии:

# 96
Чета и тръпки ме побиват - как ли сме оцелели досега, като живеем на морето...?! И вода от чешмата само пием, и по ресторанти редовно се храним, и по цяло лято сме на плажа ...
Само да обясня на много информираните, че бистротата на водата не е критерий за нейната чистота. Когато в залива се влива река или дъното е глинесто, водата е мътна, без задължително да е мръсна.

# 97
  • Бургас
Чета и тръпки ме побиват - как ли сме оцелели досега, като живеем на морето...?! И вода от чешмата само пием, и по ресторанти редовно се храним, и по цяло лято сме на плажа ...
Само да обясня на много информираните, че бистротата на водата не е критерий за нейната чистота. Когато в залива се влива река или дъното е глинесто, водата е мътна, без задължително да е мръсна.

Не пиши така, че се дразнят, че морските хора "оцеляваме" някак на това опасно море. Нека да ходят по гръцко, тъкмо за нас ще е по-добре! Ама идват, въпреки всичко... Мазохисти.... Laughing Laughing Laughing

# 98
Чисто море и плаж в Бг няма. За мен най -близкото не чак толкова мръсно черноморско кътче е на 250 км - с. Черноморец, Царският плаж.
А най-близкото чисто плажче в Гърция* бивша България ми е на 210 км - Фанари. От Фанари малко на изток има дълъг, хубав, няколко километра плаж като Албена и Златните пясъци взети заедно, че и повече...
Няма логика да инвестирам повече в некачествено обслужване и пренаселено море с фекални води.

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 16:14 от Mislq

# 99
  • София
За миналата година със "Син флаг" са били:
    Дюни
    Созопол–Харманите
    Поморие-Изток
    Слънчев бряг-Юг
    Слънчев бряг-Север
    Свети Влас-Централен
    Свети Влас-Нов плаж
    Свети Влас-Изток
    Слънчев ден
    Марина Диневи.

http://www.blueflag.bg/blueflag_5.php

# 100
за Влас са ми казвали , 4е канала се излива баш на плажа  newsm78
От около 15 години не съм ходила на Влас. Преди ходихме 4есто, познати имаха къща. Но сега целия баир бил застроен и мноого мръсно станало.
Но това от познати.

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 16:25 от Bandiera rossa

# 101
  • В.Търново
Това за Св.Влас и на мен скоро ми го казаха.

# 102
  • Тра-ла-ла
Този сертификат "Син Флаг" да не е като сертификата "Коректна фирма"?! Grinning Трудно ми е да повярвам, че баш тия плажове са най-чистите

# 103
................

Не пиши така, че се дразнят, че морските хора "оцеляваме" някак на това опасно море. Нека да ходят по гръцко, тъкмо за нас ще е по-добре! Ама идват, въпреки всичко... Мазохисти.... Laughing Laughing Laughing

А-а, аз като ги прочетох тия страшни работи и повече тука нищъ да живея! Ще емигрирам в София, на по-чисто и по-здравословно!

# 104
  • София
Този сертификат "Син Флаг" да не е като сертификата "Коректна фирма"?! Grinning Трудно ми е да повярвам, че баш тия плажове са най-чистите
100% вяра нямам, но му вярвам повече, отколкото на "изглежда ми чисто". А критериите за "Син флаг" са http://www.blueflag.bg/blueflag_1.php

Общи условия

Активация на акаунт