Не мога да си обясня постъпката му

• 10 871
  • 95
  •   1
Отговори
# 60
Като човек, който не поддържа връзка с баща си казвам с пълно съзнание, че никога не бих родила дете на човек, който вече има едно и не е близък с него! Каквито и да са обстоятелствата, ако ще да е най-прекрасния човек на света....  Naughty това е непростимо и освен това е невероятна глупост авторката да вярва, че с нейното ще е много по-различно! Отхвърлянето от родител създава травми за цял живот. По написаното съдя, че те все пак поддържат някаква връзка, колкото да не е без хич, ама авторката вярва, че нейното дете ще е много обичано, обгрижвано и чакано . Tired

# 61
  • София
Жената с детето не го е вързала с брак...не знам до колко ти ще успееш.Нощна птица тотално и разби илюзиите вече.  Wink Изобщо такива жени са ми много интересни - ти си с ясното съзнание, че едно семейство ще бъде разбито и едно дете ще бъде лишено от баща си, но въпреки това се хващаш с него, че чак искаш и да се жените... newsm78 Аз не бих искала, ако някой ден ми дойде до главата мъж с дете, честно. Направил ли го е с първата, вероятно ще го направи и с теб, когато се появи някое ново "приятелско" семейство... Tired И изобщо мъж, женен или не, с дете не би трябвало да ти е цел, особено ако още е във връзката.... Но все още не си майка и надали ще го разбереш.  Peace

# 62
Е, вие пък драматизирате малко. Разбила била семейство - насила ли го е измъкнала този мъж от семейството му?

# 63
  • София
Ясно е, че винаги има двама виновни...въпроса е, защо и е точно този с детето и сериозната връзка.  Wink А и честно казано, не е особено трудно да накараш мъж с толкова дълга връзка да лапне, сигурно му е слаб ангела на човека.  Laughing Вероятно ако той не и беше обърнал внимание, тя вече щеше да е омъжена за бившия си...

# 64
Нашия татко си я вижда, но освен 100 лв. издръжка друго не дава. Даже ми беше казал , че ще се бори със зъби и нокти да не дава повече и , че предпочита да си събира парите във влог, отколкото аз да гледам детето и той да дава пари за него. Ако искам да дава да съм подписала режим 50/50 или да го дам на майка му те да го отгледат. Иначе разводите са си факт и понякога е по-добър вариант, но не би трябвало децата да са ощетени. Развода е между родителите. (извинявам се за спама)

# 65
По-скоро той е избягал от предишната си връзка, която не е вървяла добре; Надя му е била спасителната сламка; сега не е толкова уверен иска ли брак; ако се бил разделил и прекарал известно време сам, щеше да е по-наясно какво точно иска.

# 66
Ех, ама защо решихте, че тя е причината за напускането на семейството от мъжа. Може пък да не е.

Но моят съвет, Надя, е да изчакаш и за момента да не се омъжваш за него  Peace

# 67
  • София
zon, това и го казах още в първия си пост... И съм все по - склонна да вярвам, че е така. Ту, за това казвам, че има двама виновни, но при обстоятелствата, че са били приятелски семейства...интересно ми е сега как комуникира тя с бившата си "приятелка"?

# 68
Как - никак! Какво имат да комуникират изобщо?

# 69
Дали тя е причината или не- май няма кой знае какво значение, след като се е хванала с мъжа от приятелската двойка! В такива ситуации винаги си мислиш, че може отношенията им да са доста от отдавна  , нормално е да се мисли, че тя е третото лице в семейството, което той е създал! От където и да го погледнеш не е никак морално да се събереш с едната половинка от приятелското семейство веднага след като са се разделили!

# 70
  • София
В крайна сметка тази жена е майка на неговото дете... Дете, което някой ден ще има братче или сестриче и т.н., няма как тотално да избегнеш комуникацията.  Peace

# 71
Може пък жената (бившата) и да е щастлива, че са се разделили; сигурно си си има вече друг мъж.

# 72
Превърнахте темата в и аз незнам. Не съм аз причината за тяхната раздяла. Той за моята е. Против детето нямаме нищо. Баба му и дядо му го взимат водят го на село вижда го и той обажда й се интересува се водили сме я по магазини за поводи л. Но не живее с нас ме да е постоянно с нея все пак. И ние си имаме задължения. Всичко слагате под един знаменател  бившата му да беше ми ппиятелка и какво сега да се самообия ли че така е станало. Ми не са им вървяли нещата от нея и от него знам. Той и е изневерявал тя на него. Все едно. С моя бивш такива неща не сме имали. Разделихме се не само заради сега но и заради ред причини. Може би сегашният ми приятел е само повода. Причините са далеч по дълбоки но няма зн. Не ме обвинявайте за неща които не съм направила. Според мен причината да се държи така е че моят бивш ми звънеше през цялото време и досаждаше с надеждата да се върна при него. И почти се бяхме скарали със сегашният ми ппиятел и стигнали до раздяла но той го преглътна. Явно се страхува от нещо. Иначе не си обяснявам нито предложението нито ходенето за рокли и т.н.

# 73
Да има си друг мъж няма сама да стой кои ще й гледа детето. И бившият ми си има някаква "приятелка" но...

# 74
  • София
Да има си друг мъж няма сама да стой кои ще й гледа детето. И бившият ми си има някаква "приятелка" но...

Това как да го разбираме? Виж бившата колко безотговорна и лоша майка е? И двамата не сте цвете за мирисане... Аз от такъв човек не бих се навила нито да имам дете, нито пък да се женя за него. Кръшкал е - ами да не мислиш, че при теб ще е по - различно? След 4-5 години ще влзеш да напишеш как е... А за бившия ти - вината си е само твоя. Просто спираш комуникацията с него, особено ако виждаш че "любимия" страда от това...

Общи условия

Активация на акаунт