Детски рожден ден Варна - 11

• 115 377
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте дами, искам да ви попитам къде се намира ресторант "Панамера" и има ли градски транспорт до там? От сайта им виждам спирка "Почивка", но района ми е непознат и не мога да се ориентирам къде е?

# 61
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Панамера се намира точно срещу Гимназиите на Почивка,за езиковите става въпрос.На първо време се сещам за 86 тролея,14 и 118.Намира се преди обръча на автобусите във дясно.

# 62
Вчера мина рожденият ден на малкият ми син. Празнувахме в Бейби рок и трябва да каза, че съм изключително доволна от всичко. Моя син искаше да е с детски кът, но тъй като такъв на открито няма се спряхме на варианта закрито и не съжаляваме.
А наскоро бяхме на рожден ден в детския кът в Гранд мол и останах много разочарована. На децата храната беше буквално 1 шепичка. Пицата беше с големината кутийка за цигари разделена на два триъгълника. Малко картофчета, резен домати и краставица. Както писах и по напред детския кът е занемарен, общо взето за парите които искат не си струва, това наклони везните да търся друго подобно.

# 63
Аз, пък, съм с кофти впечатления от Бейби рок. Теснотия, амортизирано (като навсякъде), храната не беше зле, то зависи и какво ще поръчаш. Децата като цяло май не ядат много. Те и възрастните, макар че точно в Бейби рок хапнахме доста добре, а на други места храната е оставала повече от половината, макар че е била хубава.

# 64
Здравейте на всички!
Миналата година празнувахме РД на дъщеря ми в КАФЕ ДЕЙ ФИОРИ в морската градина - над хоризонт на ъгъла.Останах много доволна от всичко.Утре пак ще ходим да резервираме за тази година.Миналата година имаше надуваем батут....но сега са го махнали, заради безопасността на децата - мин. година имало някакъв инцидент.Та ще трябва да измисля някаква анимация...те предлагат.Казаха ми че работели и с някакъв Ди Джей, който много добре забавлявал децата - 2ч. за 150 лв.Правел им музикални игри...Simple Smile.Ще пиша подробности утре като мине срещата.А миналата година заплатих по 2,50лв. на дете за атракционите....Имам някакъв спомен че всичко ми излезе около 300 лв - храна, анимация, торта....
Хубав ден на всички, ще пиша след срещата.

# 65
pina, не видях нещо захабено или счупено, поне отвън, защото не влизах навътре, но децата се забавляваха много. Сандвичите ( триъгълни) бяха приготвени на момента с шунка и кашкавал, пиците също не бяха лоши ( е и по-хубави сме яли). Но пък и ние бяхме сами в заведението, това си е голям плюс.
Пък и за 15 деца цената за 90 мин. игра + куверт сок, сандвичи и зеленчуци е 118 лв. А 40 мин. анимация 36 лв.

# 66
  • Варна
Час и половина не е ли много малко време? Абсурд ми се струва един рожден ден да приключи за 90 минути, тези на които сме били са продължавали около 3 часа поне.

# 67
Ами на повечето детски кътове, рожденият ден е с времетраене 2-3 часа. По мое мнение след 2-я час децата вече започват да пощуряват. Затова им поръчах и анимация, та пак отиде към 3 часа. Но като ви се вижда малко навсякъде може да се доплати за повече.

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 20:18 от Radina

# 68
Мина нашия РД в Екопарка. Хубаво е там, много красиво става, за децата свобода, приятно е. Но, какви количества багаж пренесохме... не мога да повярвам. Каква организация, какво чудо. Продължителността при нас се получи 3 часа. Можеше и още, но децата са малки и спят на обяд. Иначе игрите вървяха добре.

# 69
  • варненка от София
И нашия рожден ден мина вчера. Голямо щуреене падна ,доволни са децата. Днес ходихме за каката в края на месеца да запазим на Звездица и приключваме с рождените дни за тази година. В един месец са ми и двете, но пък минава на един път.

# 70
Това в Звездица и аз ще го имам предвид, за догодина. Трябва да го видя и на живо, но снимките ми харесаха, че има голяма поляна, хубава гледка, на открито е, най- важното. Има много време до тогава.

# 71
  • Варна
Според мен Звездица не е за рожден ден на малки деца,
защото поляните са необезопасени.

# 72
Догодина на 4-ри, не става ли?

# 73
Нашият рожден ден също мина. Направихме го в Еко Рай. Много се забавляваха децата, а и възрастните. Има барбекю, което може да се ползва. Има животинки-патенца, пони, което децата яздят; широко е, оградено е. Подходящо е за деца над 5-6г. Бяхме сами в комплекса, нямаше други рождени дни, така че беше много спокойно.

# 74
  • Варна
Догодина на 4-ри, не става ли?
Според мен не, но все пак го вижте Simple Smile
Едната поляна е до рекичка/ бара, над която минава мостче и се свързва с друга оргомна поляна,
която не се вижда от дървета.

Другата полянка слиза до брега и мисля, че там също не е обезопасено.

Има нещо като останки от кула над канала, не знам на какво да го оприлича,
там също ако се качат сами децата, мисля, че не е обезопасено също.

За мен родителят трябва да е нащрек през цялото време, ако детето му реши да напусне
малката полянка на която е детския батут и задължително да е с него.

Общи условия

Активация на акаунт