Детски рожден ден Варна - 11

• 115 390
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За Звездица за 4 годинки е абсурдно,спокойствие няма да видиш изобщо Пина.Там е за осъзната възраст. Simple SmileЗа Еко Рай може ли да споделите нещо повече,куверти,цени? bouquet

# 76
  • варненка от София
Аз не разгледах много съоръженията ,но имаше два батута. Избрахме го това с въжените истории, защото каката става на 10 годинки и вече доста трудно измислям, къде, кво ,що. Като кухня не съм очарована, но аз като цяло не харесвам Тримата мускетари, пиците им стават, но другите неща не съвсем. Да минава вече, че два рождени дена в един месец идват повечко.

# 77
Благодаря ви, разбрах! В Екопарка това беше хубаво, че бягаха и се поотдалечаваха даже, но освен на поляна, няма на какво друго да идат. На мен ми хареса там, само дето имаше пчели или оси, не знам какво бяха, но около храната се събраха и добре, че нямаше нажилени.

# 78
Ние ходихме на Звездица, защото ни го бяха препоръчали. Но изобщо не ми хареса. Моите хем са големи и пак не успях да седна на спокойствие. Да не говорим, че ни изядоха комарите, а една част от храната забравиха, друга доста забавиха. Ама различни хора сме, едни харесват, едно, други друго. Затова е от полза тази тема, всеки да прочете и сравни.

На големият запазих за ExitGames в Гранд мола. Ама той голям и вече ми става съвсем трудно да измислям, пък и той не знае какво иска.

# 79
Radina, би ли споделила каква е цената за ExitGames в Гранд мола и колко време е всичко?

# 80
  • Варна
Ох, разубедих се тотално за еко парка. Такива организационни подвизи просто не са по силите ми... Мале, време не остана, а аз нямам ни най-малка идея какво да правя...
Какъв е този Еко рай, и там ли трябва да си носиш почерпката?

# 81
  • варненка от София
Ох, разубедих се тотално за еко парка. Такива организационни подвизи просто не са по силите ми... Мале, време не остана, а аз нямам ни най-малка идея какво да правя...
Какъв е този Еко рай, и там ли трябва да си носиш почерпката?

Еко паркът за мен беше супер преди години ,когато даваха да влезе една кола до барбекюто и като си натовариш всички натурии ти е спокойно, после пак си извозваш нещата, щото на връщане ти стават повече - има вече и подаръци ,букети. Правили сме там два пъти рожден ден на каката. Откакто го направиха да се търкаляш с тази количка и ти мрънкат да  я върнеш бързо, а на връщане нямаш и тази количка, ами не, благодаря. Не стига хамалогията да си приготвиш всичко, ами и да го извозиш. Хубавото на екопарка е да си гост на парти, но не и организатор, хихих. Вече има и такса за паркинга и са вдигнали цената на входа и то стана мазало.

Еко рай пак си носиш почерпката, но не зная какви са условията ,ето страницата им https://www.facebook.com/%D0%95%D0%BA%D0%BE-%D0%A0%D0%B0%D0%B9-484761204985047/

За Звездица ,ние вчера бяхме с 4 деца, не сме ги гледали изобщо, дори бяхме седнали на терасата, а там видимост няма към съоръженията, но явно е до деца. Двете ни каки гледаха по-малките, предимството да си с по-големи деца. Иначе правят там една голяма тента, където ще се наредят маси и са точно до батутите, така че видимостта и контролът ще са достатъчно. Детето го хареса, за мен това е важното.

За стаите ни казаха ,че не е за деца, каката на 10 става, пускали деца ,но с възрасти и ала бала и ни отказаха тотално. Ще дойде време когато и там ще ги пуснем. Докато се усетим ще са станали на по 25 години, а ние ще сме на опашките в Кауфланд след като сме взели пенсиите и рожденденските неволи ще са мил спомен.  Mr. Green

# 82
Ние ползвахме количката и на тръгване, но пак си е трудно. Ако храната е от кетъринг и го донесат на място, т.е. на входа, ще е по- лесно,но аз готвих няколко дни, пакетирах, правих списъци да не забравим нещо. Другото кофти е, че напитките се стоплят лятно време, а ние обичаме да ги пием студени. Носихме една хладилна чанта, но понеже не стига, мъкнахме и един голям леген пълен с лед и в него съхранявахме бира, вино, вода. Имахме ледени напитки до края, че и след края, но всичко това е багаж, който под списък излиза от вкъщи, товари се на две коли, защото само в една не влиза, че имахме хартиени помпони и много балони, само те напълниха една кола. Разбира се може да се поръча на място да донесат балони и друга украса, но аз си ги правих сама и съответно трябваше да си ги носим ние. Значи може и по- лесно да е, ако всичко се носи от фирма, макар само до входа, но пак е нещо. Ние избрахме трудния вариант, не знам дали ще повторим. До догодина ще ми е минало и може пак да се навия.

# 83
  • varna
Евала, Пине, аз на такъв подвиг не съм способна. Засега сме си харесали в Пикадили Парк Модера кафето, защото лятото нямали много работа и за 5-6 малчовци ще е идеален къта. Освен това ни предложиха всичко на свободно и торта да си донесем, което мен ме устройва идеално. 2,50 е за два часа, което никъде досега го нямаше, а децата нямат ограничение колко да седят, плюс това аниматорката им е просто страхотна, два пъти ходихме досега, два пъти я рисува, игра с нея, изобщо всичко 6.

# 84
  • До морето
Ходих днес в това Кафе дел Фиоре зад Хоризонт. Детският кът е пълна смешка, на на фона на това ме впечатли изискването за минимум 200 лв.само храна, поръчана придварително!!!Напитките отделно. А също и това че продължителността е 2 часа и от там нататък - такса 50 лв. на час....
Мисля да пропусна.
Някой правил ли е в Рапонги? Утре и там ще ходя, макар че сигурно е цифромания и там, но поне малкият харесва детската площадка.

# 85
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
 JoyНасериозно са се взели.

# 86
  • varna
Брей, явно много РД-та са направили там и са решили, че са големи. Минавах и аз миналата седмица, но не видях нищо впечатляващо, само много люлки-еднолевки, което хич не ми хареса Crossing Arms

# 87
    Ако имах дете,родено през лятото, само и единствено в Екопарк бих организирала празниците,въпреки цялата хамалогия.Били сме там гости на р.д.,ходили сме просто така, да си поиграе детето, несравнимо е.

Моето дете е в началото на октомври, обикновено с трайно застудяване от тази дата.
Поносимо е понякога навън, но за кратко.

Вече ми се изчерпват идеите,защото и годините му се увеличават.
   Има време но се чудя за картинг пистата,има ли някой скорошни впечатления?От сайта не може да се научи много.

# 88
Да, снимките ни от Екопарка са 'като от филм', нищо общо с кича на детските клубове и прочие комерсилани места. Не, че и Екопарка не започват да се уливат с цените... и накрая в бизнеса си за пикници да ти оставят оси да те нападнат.... Но хамалогията е по- голяма от колкото аз си я представях. Ако не си бил домакин, не можеш да си го представиш.
Ние скоро ще сме на РД в Кафе деи фиори и от майката не чух изобщо за подобни изисквания за храна, такси.... Може би наскоро са ги въвели, ако наистина са им дошли много клиенти за детски РД.
Хера, виж за Пикадили парк никой не беше споменавал до сега, нова идея е.
Началото на октомви се е случвало по обед почтилятно време да е, но няма никаква гаранция, разбира се. Били са и големи студове. То и през юли никой не може да ти гарантира, че няма да има буря и порой, риска все си го има. Добре, че имахме късмет, не знам какво бихме правили в такъв случай, нямах резервен вариант.

# 89
  • Варна
Според мен рожден ден в Еко парка може да мине с доста по малко хамалогия.
Pinа, не искам да пренебрегвам труда ти.
Моят син празнува седем години там и на мен идеята ми беше за по различен рожден ден, който е сред природата и най вече децата да ритат топка, федербал, колело, кой каквото иска.
Без официални тоалети, всички бяхме спортно облечени.
Той като момче изобщо не се вълнува от украса, не иска надпис,  нито посуда с някакъв герой. Само поиска балони.
Кани само момчета, които също не се вълнуват от украса, те и не стояха на масата изобщо.
Купих по два вида соленки и сладки. Три фамилни пици взехме, минавайки покрай Селена, защото ни е удобно, сокове и три, четири бири. Мъжете бяха само трима.
На ръце пренесохме две чанти и това беше.
Всичката храна остана, както на всеки рожден ден на който съм била.

Общи условия

Активация на акаунт