Детски рожден ден Варна - 11

• 115 400
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
Да, в момента още доизяждам, предвид че раздадох и за вкъщи на последните останали гости. И все пак на празна маса не може, според мен. А ние носихме и люлка, която не може да се сгъне много и е доста обемна, вързахме я на един клон. Балоните заемат доста място, най- много балони имахме от украсата. На мен ми харесва така, аз си го избрах да бъде така, сега се оплаквам, че е трудно  Laughing  Понеже децата са малки, ние носихме и други съоръжения като колички за бутане (2бр), топки (4бр), плюшени играчки, сапунени балони - 14 шишета. Покривки за масите, защото са грозни и мръсни, голяма постелка за земята - за децата. Изобщо 'веселото' сама си го измислям. Споменах и по- напред, че да, може да бъде много по- лесно.

# 91
  • Варна
Но хамалогията е по- голяма от колкото аз си я представях. Ако не си бил домакин, не можеш да си го представиш.
Именно. Много е лесно да си кажеш "там бих направила РД, били сме като гости и е супер". Аз само като прочетох Пина какво е правила като подготовка ме заболя главата, а сигурно е спестила поне 70% от информацията Laughing Няма начин просто, това е абсурд да мъкна толкова неща, да планирам толкова прецизно, виж ако беше пикник, на който всеки отговаря за нещо, можем да се подсещаме, да си помагаме и т.н. е едно, но да отговаряш за забавлението и изхранването на 20 + души на открито, където няма магазин, от който да вземеш каквото си забравил... не. Украсата и мен не ме вълнува, даже не бих се сетила за украса, останалото е достатъчно Laughing

herairness,
може ли малко повече информация за това заведение? 2,50 на час какво ще рече, за дете ли, има ли атракциони някакви, нещо за почерпка предлагат ли и какво?

# 92
  • varna
2,50 е на дете за два часа. Кътчето е малко, не става за много деца, има 1 батут, 2 пързалки, които влизат в басейн с топчета и едно-две от ония гумените круши за бутане, отзад има и пътечка с едно-две от тия клатещите се кончета - това е. Като кетъринг имат доста вкусна храна - сандвичи, хапки, картофки, тортички и прочие. Жената каза, че лятото нямали ограничения кой ден да е РД, но зимата не правели съботите и неделите. Имат и ваучер за 50 лв, който включва солети, пуканки, сок и сандвич, както и къта, но е за 10 деца, а ние нямаме толкова много гости за момента, а и мисля, че ще са много като за този кът. Това се сещам на прима виста. А да, на долния етаж има Юлинел, може от там да си вземеш торта и да си я занесеш, или от другаде впрочем.

# 93
  • Варна
Благодаря ти, задължително ще ида да го видя Hug

# 94
  • Варна
Миналата година ходихме да проверим на място Модера кафе. Според мен кътът е малък - максимум за 7-8 деца, а ако не се лъжа ми казаха, че капацитетът му е за 12. Питах ги дали ще го затворят за РД-то казаха не, т.е ще пускат и външни деца до максимума.
Другото, което не ми хареса е, че кътът е близо до ескалаторите и ако децата са по-малки е опасно. Нашите деца бяха 3 годишни и ми се стори неподходящо.

Пина, всичко, което си направила звучи страхотно. Поздравления за упоритостта и положения труд. Би ми се искало да видя снимки на това тържество  Simple Smile
Би ли споделила какво приготви като храна, така че да не е необходимо всичко да се прави в същия ден?

Не знам дали аз бих могла да направя такава организация.

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 10:01 от Hope♥

# 95
Не мога да покажа снимки, заради гостите, не съм ги питала съгласни ли са да ги показвам по форуми - тях и децата им  Simple Smile Но не е нещо невиждано, по съседните поляни имаше и други такива рождени дни. Понеже е широко, поляните отдалечени, по никакъв начин не сме си пречили с другите. Не се чуват, повечето не се виждат, и да се виждат някои, в далечината са. Понеже в Пфое мол, например, ми се стори странно как карат 3 РД едновременно и масите са на по 2 метра едни от други, то моето дете ходеше да яде от чуждите маси, трябваше да я дърпаме. Като носеха тортите ходеше и по чуждите торти да се блъска за свещите.

# 96
Radina, би ли споделила каква е цената за ExitGames в Гранд мола и колко време е всичко?

Аз запазих Криеница, там цената на дете е 12 лв./ 1 ч., правели им някакви игри каза момчето, но повече информация ще мога да дам след като приключи рожденият ден. Храната се поръчва отделно, след като излязат имат още 1,5 ч. за хапване, торта + интерактивните игри.
За стаите цената е друга, но за нея не мога да дам инфо, не съм се интересувала.

# 97
  • Варна
Препоръчайте добър аниматор за 7-10 годишни деца. Каква е цената за час, час и половина?
Скорошни впечатления от ПАРТИ ПЛЕЙС - Младост /Явор/?
 Hug

# 98
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аниматорите започват от 60лв. на час и нагоре.

# 99
Можете ли да ми кажете къде да направя рожден ден за 7 годишно дете.Ще бъдат 5-6 деца в най-добрия случай ,може и по-малко и не ми се иска да ангажирам детски кът.Мисля за вариант да седнем да се почерпим някъде ,а децата да си тичат наоколо и да си се занимават,може да има някакъв детски кът или пързалки,колкото да има разнообразие.Нещо по-скромно с 2 думи. Ще проверя в Панамера какво ще ми кажат и на шатрите на Хоризонт.Чудя се и дали Амичито в Левски е подходящо за целта-има площадка.Нещо такова,по неангажиращо.Ще се радвам ако ми дадете и други идеи. Еко парка не го предпочитаме.

# 100
Искам да споделя и за нашето празнуване на рожден ден в Еко парка миналата година./ Тази година се падаше в понеделник и не беше подходящо да го правим пак там/Не е толкова страшно при добра организация. Бабата направи рано сутринта 2 баници.Майката приготви сандвичи за децата.Бащата поръча скара и пътьом я взе.Лелята и свакото имаха грижа да пристигнат по-рано и да надуят балоните, които окачиха по дърветата. Един татко от приятелско семейство носеше хладилни чанти с пиенето. Покривки найлонови носехме.Картонени чинии и чаши.Даже в служебния пикап имаше и допълнителни столове.Единственото по-трудно нещо беше бутането на количката с маси и столове от входа до поляната.Ако бяхме се усетили по-рано да запазим барбекю и това щеше да отпадне. Но мъжете се надпреварваха да покажат кой е по-силен.Всички по-близки хора помогнаха с труд и задачите бяха добре разпределени. А основния плюс е това, че е сред приподата и можеш да стоиш цял ден без ограничение. Юни месец нямаше нито пчели, нито кърлежи, никакви насекоми.А аа някоя друга муха имаше. И не на последно място доста по-евтино излезе.
 Тази година в Мола беше ужас. Три рожденни дни наведнъж, лудница и жега. Няма да повторим докато не забравим.

# 101
  • varna

Hope♥, наистина са близо ескалаторите, но момичето, което отговаря за къта, не ги пуска сами навън, така че не виждам как ще стане беля, но всеки си преценява сам де Simple Smile От моловете и двата и аз отдавна се отказах, защото стана вече няколко пъти уцелваме по 2-3 рождени дни накуп и никак не е приятен резултатът.

# 102
Имам един въпрос към празнуващите в Еко Парка -  Входа на гостите си + паркинга  заплащате ли го ?
Или всеки сам си плаща при влизане ?

В Грабо има ваучери за надуваем батут http://grabo.bg/varna/fan-za-detzata-0u4uzdd

# 103
  • варненка от София
Имам един въпрос към празнуващите в Еко Парка -  Входа на гостите си + паркинга  заплащате ли го ?
Или всеки сам си плаща при влизане ?

В Грабо има ваучери за надуваем батут http://grabo.bg/varna/fan-za-detzata-0u4uzdd

Ние сме плащали входа на гостите, все пак са гости от нас поканени, просто казват на входа за кой рожден ден са и те си записват, а когато ние празнувахме паркинг нямаше, но си мисля че и паркинга бих платила, ако празнувахме сега.

# 104
Ние поехме и входа, и паркинга. За мен така е редно. Достатъчно е, че сме ги ангажирали да пропътуват километри до самия парк, не ми се струва уместно да правят още разходи заради това, че са ни гости. Но когато резервирахме, касиерката каза, че някои хора плащат само входа, а паркинга оставят на гостите, други не плащат нито входа, нито паркинга, трети плащат и двете, всеки различно. Нашите деца са малки и за тях е безплатно, за по- големите деца вече ще се събере стабилна сума. Бездруго доста са вдигнати цените. Не е евтин вариант, както някой по- горе спомена. Преди може да е било, когато паркинга е бил безплатен и входа по- малък.

Общи условия

Активация на акаунт