Детски рожден ден Варна - 11

• 115 421
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
Много ти благодаря!
О-о, 80ст на парче, айде бе?!! Ние на Невеляшка няма опасност да се спрем, голяма е вече за там. 10-13лв ще платим, то на фона на цената на тортата...!

# 601
  • Варна
Внасяла съм във Веселите крачета, Капела плей и в Хоризонт. На първите две места имаше такса за сервиз.

# 602
А помниш ли колко беше таксата? За Веселите крачета горе ми писаха, но за Капела колко ли ще е?

# 603
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В Хепи ленда в Аспарухово сме празнували две години,не поредни.Има такса,може би да е 10лв.Ние винаги си поръчваме торта от определена сладкарка и досега проблем сме нямали,но все пак за ваше успокоение прозвънете желаните места,но пак няма гаранция какво може да им роди главата докато дойде вашия рожден ден.

# 604
То това е, че още не знаем кое ще е желаното място. Аз знам, ама рожденичката не знае, а вече не дава да ѝ се налагаме. Аз бих предпочела на открито, още повече сезона го позволява, има този късмет, да е родена по такова време, но тя държи на клуб с батути, топки и пързалки.

# 605
Познато ми е  Simple Smile.Моята е решила,че няма да празнува 7 и 8 си РД,но прави планове за деветия кого щяла да кани  Simple Smile

# 606
  • Варна
...но тя държи на клуб с батути, топки и пързалки.

Миналото лято бяхме на рожден ден на поляна с батути и трамплини, няколко вида, в близост до бар Максим. Подминаваш моторите на гърба на Хоризонт и след тях, по тази отсечка, вървейки към Максим, се намира въпросното увеселително нещо. Но, тъй като е на открито, сега едва ли ще функционира - може би напролет. Animal BeeFlowers Hibiscus

# 607
Да, сещам се, аз всеки ден минавах по долната алея, под Хоризонт, и съм го виждала, но никога не сме се отбивали. Вярно, ще следя за него дали пак ще отвори това лято. То беше малко... струпано, не много огледно, но пак е вариант. Може пък хбаво да ни се види. Благодаря за идеята!
А на вас всъщност допадна ли ви как се получи там рождения ден?

# 608
. Аз бих предпочела на открито, още повече сезона го позволява, има този късмет, да е родена по такова време, но тя държи на клуб с батути, топки и пързалки.

Могат да се съчетаят нещата.
Тримата Мускетари - Звездица- на открито е, има батути, пързалки, катерушки и въжен парк, ако позволява възрастта

# 609
  • Варна
На мен - не особено. Почерпката беше скара, кюфтета и кебапчета, и действително е неугледно, но Ясна се забавляваше страшно много(ама много, МНОГО) и иска лятото да празнуваме там, канейки 374893 деца. Simple Smile

# 610
Ех, какво сходство, значи! Ще кажеш, че в един месец са раждани Grinning 

# 611
  • Варна
А помниш ли колко беше таксата? За Веселите крачета горе ми писаха, но за Капела колко ли ще е?

15лв беше през октомври.

# 612
Ех, какво сходство, значи! Ще кажеш, че в един месец са раждани Grinning 
Не ми казвайте,че са набор 2011?LaughingLaughingLaughing

# 613
Grinning  Не, 2013 са. Simple Smile

# 614
Здравейте, препоръчайте ми място за първи рожден ден за началото на май. Предпочитам да е навън като цяло. Blush

Общи условия

Активация на акаунт