Детски рожден ден Варна - 11

• 115 416
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Ние направихме 10-тия рожден ден на дъщеря ми в "Рататуй" на Парти Джак.  Тя искаше е дискотека, а там имаше такъв вариант. Много доволна остана.
 Предната година го правихме в "Златния лъв" - също дискотека - и там й хареса.

Може ли повече подробности за РД в Златния лъв? За 10 годишно момиченце става въпрос?

# 616
Някой може ли да сподели отзиви за Хей ръчички?

# 617
Просторно е, удобно организирано, според мен. Затварят за само един РД, че това с конвейерите по 3 наведнъж не ме кефи мен или допълнителни клиенти, които не са гости. Има забавления за децата, има ясто да бягат, добре е.
Храната е ужасна. Те нямат кухня и доставят от някакъв кетъринг, явно, всичко е умряло от студ и изглежда все едно е правено вчера - и пици, и пилешки пръчици, хапки от сирене и кашкавал - панирани. Два пъти сме ходили и двата пъти такова е било менюто. 'Каките' доста ограничават децата, все гледат да подреждат, да прибират, правят забележки - повече от необходимото. Не е луксозно място, доста обикновено с квартална атмосфера.
Недостатъците, за съжаление, важат за почти всички детски клубове. По правило храната на детски РД е ужасна.

# 618
По правило храната на детски РД е ужасна.

Аз с носталгия си спомням Вики ленд, не зная какво се случи с това заведение. Но там всичко се приготвяше на място, много вкусно беше.Място за игра- също. Там празнувахме първите рождени дни извън дома, май сега няма точно такова заведение.

# 619
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Хей ръчички не е особенно голямо, че да се нарече просторно.

# 620
Но има къде да се затичат децата, ако сравним в Бейби рок, примерно където е толкова нагъчкано, че няма и за стъпване място. И като за само един РД, на мен ми се струва добре като площ.

# 621
Благодаря за информацията, момичета. Аз в понеделник исках на място да го видя и евентуално да резервирам, но беше затворено. Иначе дъщеря ми става на 3 годинки и ще са 6-7 деца, струва ми се подходящо за тази възраст. Това с менюто малко ме притесни, но ще го мисля допълнително. Иначе колко възрастни му е капацитета, в сайта пише 18, но ми се струва тесничко.

# 622
За 18 възрастни ми се струва,че ще е тясно,но като отидете на място ще прецените.Иначе за вашата възраст и брой деца ще е супер.Иначе всичко друго е ОК,просто местетцето е компактно.Персонала е страхотен.Даже собственничката ни е добра приятелка .Simple Smile

# 623
Ооуу! Искам дълбоко да се извиня!! Аз през цялото време говоря за Весели крачета, кой знае защо го обърках с Хей ръчички. Моля, не взимайте под внимание мнението ми! То е за друг клуб, дали да не го изтрия, че голяма обърквация стана. И си викам - е как да няма място за 18 възрастни, за повече има даже.

# 624
Pina, не се притеснявай. Аз така или иначе ще отида на място да го видя.

# 625
YumYumYum  Разсмя ме,човече!!!!

# 626
Вятър ме вее на бял кон и на коня няма никой!

# 627
  • До морето
Веселите крачета храната я поръчват от една пицария, която е в съседство. Необяснимо е защо всичко изглежда така, сякаш е пътувало 2 дни. Последният път като ходихме и помещението беше доста студено.

# 628
Здравейте, препоръчайте ми място за първи рожден ден за началото на май. Предпочитам да е навън като цяло. Blush

И аз се интересувам, но за средата на юни. Отворено заведение ще е идеално да съберем родата за 1ви рожден ден, но от доста години не живея във Варна и съм позабравила града Sad Мами моля давайте идеи Simple Smile

# 629
Искам да разбера някакви подробности за РД в Мама и аз център и по- точно Приказният град (за 5-ти РД добре ли е?) и ресторант Мемо?Не намерих цени. Пише, че правят тематични партита с различна продължителност, но никъде няма за какъв брой деца каква е цената. Също някакви примерни менюта за децата и възрастните. Може ли да ми кажете нещо конкретно?

Общи условия

Активация на акаунт