Детски рожден ден Варна - 11

• 115 443
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Всъщност до колко години на детето е безплатен входът? Защото и за мен е редно домакинът да поеме разходите за вход, обаче си става една сериозна сума, аз като го смятам към 100 лева отива, ако плащам и на децата, и на родителите, и на колите. Ами прекалено е.

# 106
До 7г са безплатно, дано не бъркам, май толкова беше. Пенсионерите са по 2лв, но май и учениците са по 2лв, така че все пак за децата е по- евтино. Възрастните по 4лв, кола 3лв, микробус 5лв. По памет е това.

# 107
  • Варна
Значи поне децата в нашия случай биха влезли безплатно. Благодаря, ще посмятам пак.

# 108
  • Варна
Миналата година платих входа, но половината деца нямаха седем, а над седем беше 1 лев, за възрастен беше 2 лева.
Паркингът беше безплатен.
Много се дразня, когато събират пари за паркиране между дърветата, в прахоляка.
За мен платен паркинг е когато е асфалтиран, с маркировка и обозначения.

# 109
Миналата година си е било евтиния. Аз също входните такси не ги смятах за разход, нещо символично, но като отидохме да резервираме и се оказа, че си отиват 100лв. В крайна сметка по- малко тъй като имахме разболели се деца, които не дойдоха, също някои деца дойдоха с по един родител, а аз ги бях смятала с по двама. Това са подробности. Въпросът е, че входните такси са си перо, вече, при празненство там.

# 110
  • Варна
Ама то и резервация ли трябва? Нали винаги има свободни поляни.. Какво правим, ако денят се случи дъждовен, да речем?
Паркингът наистина не мяза на паркинг, абсолютна простотия е да събират пари за него. Че те нямат някакви разходи по поддръжката му, това си е просто празно място под дърветата, дори е извън парка. Българска работа, мразя това словосъчетание, но си е факт.

# 111
Аз също съм на мнение , че трябва да поема входа на гостите.
Учудих се на коментарите , че било евтино и за това попитах.
10 деца мин х 2лв = 20лв
мин 20възрастни х4лв =80лв
поне 5 коли  х 3лв= 15лв
+25лв за барбекю -ако и него не са вдигнали.
Та мин.150лв не ми мърдат за една гола поляна  newsm78

# 112
  • Варна
Резервират се само барбекютата, които май бяха три.
Миналата година от информацията на входа ми казаха, че минимум един месец по рано трябва да резервираш барбекю, понякога и месец по рано вече няма свободни.
Скованите маси с пейки по поляните не се Резервират.
Ако искате някоя определена полянка с масите, трябва някой да отиде рано и да стои и брои мухите, докато дойде време за рождения ден  Mr. Green, за да сте сигурни, че ще е ваша.

# 113
Ние бяхме на поляна, без барбекю и те не се резервират, така е. Но, се резервират маси и столове, ако искаш даползваш. Един комплект маси и столове, което са две маси и 20 стола, струват 10лв и се резервират месец по- рано. Барбекюта може и два месеца по- рано да се наложи.

# 114
  • До морето
Никой нищо не каза за Рапонги, а за Класик или Класико срещу Хепи Орбита имате ли отзиви? Някой да е правил или присъствал на РД там?

# 115
  • varna
За рожден ден не знам, но майка ми живее над него и редовно слизаме долу. Обаче през деня основно пече и пързалката и люлката са на слънце, стават направо парещи, не знам доколко ще се получи използването им от много деца.

# 116

мин 20възрастни х4лв =80лв

Аз пък на това се чудя- защо минимум 20 възрастни при 10 деца? В крайна сметка това софра за възрастните ли е или детски рожден ден, на който децата да си поиграят?На рождените дни, на които ходя, рядко идва цялото семейство, освен ако не настояват много родителите на рожденика. Мъжът ми много често е бил канен, винаги е отказвал, ходил е само ако аз не мога да заведа детето и то на рожден на на кръщелницата си. Абсурд да стои примерно на рожден ден на непознато дете.

Струва ми се, че каквато и да е цената, много повече си заслужава, отколкото което и да е детско заведение с едни и същи забавления , съмнителна и еднотипна храна и под час.

И по темата- да попитам отново- някой имали скорошни впечатления от картинг пистата на Виница?

# 117
  • Варна
      Струва ми се, че каквато и да е цената, много повече си заслужава, отколкото което и да е детско заведение с едни и същи забавления , съмнителна и еднотипна храна и под час.

И ти си права, но наистина пък  е много скъпо, де да знам, в крайна сметка аз тоя РД мога да го направя и на някоя поляна в морската градина, без да ми вземат пари за вход. Е, ще има доста повече хора наоколо, няма да го има това уединение, но реално 50-100 лева за една поляна, столовете отделно, барбекюто отделно, храната отделно... Става цифра и лошото е, че няма да избягаш от организирането, домакинстването, почистването... Докато в заведение давам парите и от мен не се очаква нито да подреждам маси, нито да готвя/купувам храна, нито да отсервирам, нито да почиствам. Та и двете си имат плюсове и минуси. Аз съм ужасна домакиня, не обичам да посрещам гости по простата причина, че не умея, просто не ми идва отвътре да се организирам и да го направя добре. Затова и Еко паркът окончателно отпада за мен. За някой, който обича да домакинства сигурно е супер.

# 118
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Заведението срещу Орбита вече не е Класико.Ходихме с приятелка на кафе там и ми се стори снобарско вътре,нещо и менюто не ме грабна на пръв поглед.

# 119
  • До морето
Заведението срещу Орбита вече не е Класико.Ходихме с приятелка на кафе там и ми се стори снобарско вътре,нещо и менюто не ме грабна на пръв поглед.
Благодаря, днес ще ида да разгледам  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт