Детски рожден ден Варна - 11

• 115 474
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!Някой празнувал ли е с тематично парти във Весели крачета?

Във веселите крачето празнувахме преди две години. Тематично парти "Принцеси". Имаше аниматорка, която извади костюми за всички. Принцески рокли за момичета и пиратски или спайдърменски костюми за момчета.Не помня точно какви бяха на момчетата, но пак на някакви приказни герои. Момичето през цялото време се занимаваше с децата. Имаше и състезателни игри и танци. Много бяхме доволни тогава, но вече ме е страх да препоръчам нещо, защото явно нещата се променят всяка година / и то не към по-добро/. Не съм присъствала, но имам отзиви за празнуване там края на 2015г. Пак бяха доволни хората.

# 166
Мечка-клечка-
малко са се слели цитатите, но пак разбрах.Благодаря, за допълнителното разяснение!

Пишеш, че е било страхотно и ще го организираш и за големия си син, за колко голямо дете си организирала там рожден ден и колко е голямо другото ти дете?Питам, за да разбера в какъв възрастов диапазон ще е интересно за децата.Моят син ще става на 11г., приятелчетата и роднински деца са от 8 до 13г. Казаха, че под 10 не пускат.

Аз ходих на място и наистина ми хареса, но още не съм решила. Попитах ако има два рождени дни какво се случва- казаха, че в стаята не пускат деца от два рожд. дни, но в залата може да има и др. деца. Това малко ме притеснява- ползването на хладилника, размесването на групите...знам ли, не е като в заведения, в които има два рожд. дни, но са по-обособени.

Подпитах моя син, без да му съобщавам подробности, той държи на игрите в МОЛ- видео и електронни игри, нещо, което май не мога да си причиня, съдейки по рождени дни, на които сме били гости. ooooh!

# 167
Кажи му, че на видео игрите ще отиде, но не на рождения си ден. Аз пък не мога да си представя що за РД са това?! Като се пръснат и всеки се вторачи в тия игри, то атмосфера, то общуване... Същото ми се струва и за картинг пистите и още какво беше. Като цяло сегашните детски РД не ми харесват, едно време по- ми беше хубаво, но това е защото съм остаряла и съм от съвсем друго поколение, на дъщеря ми мога да бъда почти баба.

# 168
  • Варна
Скрит текст:
Защо искат такива РД? Ами децата растат сега с това.
Я си помисли ти кога видя телефон, компютър, таблет, че и да играеш или ползваш сводобно.
Аз съм ОК да има такива места и такова празнуване, щом децата това искат и им харесва. По-добре да са доволни и щастливи, а не да ги заведа някъде където аз искам и да скучаят. Трябва ние да влезем в поколението им, а не те в нашето.
Не съм горда от факта, че сина ми може да си прави селфита или да играе на телефона ми и просто ограничавам достъпа и приемам, че за него това е нещо нормално, с което ще расте и живее и трябва даже да го науча как да живее в този свят. И да ограничавам до кога ще е...
Вече и в работата всичко е свързано с техника и бизнеса се радва на развитието й.
pina, ние сме още по детските площадки и имаме контрол и деца на възраст, която се радва на игри навън. Да видим след 10 години къде ще правим рд и ние.

# 169
Кажи му, че на видео игрите ще отиде, но не на рождения си ден.

Точно това му казах.Дори му предложих, да не празнуваме рожден ден, а да отиде сам да си играе. Не, искал децата да му харесат рожд. ден.Той е бил на такъв рожден ден, аз също- като придружител, ами ужасно е! Има някакъв регламент по видеоигрите кой кога да играе, после ходят на боулинг, после на ел. игри и никой с никого не общува, макар че той твърди обратното.

Всъщност, на него най-много му харесват рожд. дни на открито и без организация, но сезонът не позволява.Миналата година бяхме на Звездица и много добре си отиграха децата, макар и да не работеха вс. съоръжения, но до последно - под напрежение заради времето.

Pina,
Скрит текст:
Аз пък съвсем спокойно мога да съм баба на детето си. А с майка ми ни мислеха някога за сестри. Въпреки малката разлика с майка ми и огромната с детето, не намирам с нея общ език и винаги е била много консервативна.Не е само до възраст. И аз харесвам някогашните рождени дни с интересните сандвичи, домашни торти, игри, по-късно- в гимназията- танци, блусове...Да седнем в един хол и да потанцуваме на "касетофон" беше върхът на лукса, а сега колкото повече възможности толкова повече скука и претенции

# 170
88- 89 имаше електронни игри на Знаме на Мира, над кукления театър, където сега е пицария, по- голяма зала беше от сегашните. Ходехме, аз много не умеех да ирая, но не и на РД. За празник си е друго. Аз нямам претенции, ще организирам каквото се иска от мен, просто не ми харесва и това си е.

# 171
  • Варна
Здравейте!Някой празнувал ли е с тематично парти във Весели крачета?

Във веселите крачето празнувахме преди две години. Тематично парти "Принцеси". Имаше аниматорка, която извади костюми за всички. Принцески рокли за момичета и пиратски или спайдърменски костюми за момчета.Не помня точно какви бяха на момчетата, но пак на някакви приказни герои. Момичето през цялото време се занимаваше с децата. Имаше и състезателни игри и танци. Много бяхме доволни тогава, но вече ме е страх да препоръчам нещо, защото явно нещата се променят всяка година / и то не към по-добро/. Не съм присъствала, но имам отзиви за празнуване там края на 2015г. Пак бяха доволни хората.

Благодаря  за отзива! Ние винаги сме доволни, като отидем там.

# 172

Тук нещо цената ми се губи  Thinking

Има я в сайта.

# 173
  • До морето
Аз да кажа, че в крайна сметка запазихме в Панамерата. Колкото и да търсих, друго заведение с детски кът вътре и голям двор навън не намерих. Дано да се получи добре, управителката е доста сговорчива, ще видим.

Иначе проверих Класик до Орбита, дето вече не е Класик, а нещо си друго. Дадоха ми оферта за 16 лв. куверт на дете  Shocked - включващ 3 различни парченца пица, сокче, водичка, пържени картофи и анимация 1 час.... и то на площадката, която е за цялото заведение. Аз ли нещо не съм в час или всички са полудели в тези заведения????

По предложение от тук, ходих и до Планет. И там ми хареса - управителят също беше много отзивчив, цените нормални, но ние в крайна сметка решихме да правим 2в1 защото и аз съм рожденичка предния ден и по тази причина Планет отпадна. Иначе само за детски РД ми хареса.

И накрая да питам - поръчвали ли сте от тези хартиени торти за ДГ и какво слагате в тях? Моето дете не яде шоколади, барнита, вафли и не ми стига акъла, с какво да ги напълня тези парчета????

# 174
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз лично си направих хартиена торта защото цена от 1,50лв. за празно парче ми се струва множко при условие,че един лист картон струва 0,10 или 0,15ст..В нашия случай при 36 деца в група 50лв. не ми мърдаха за празна торта,абсурд  #CrazyНе е сложно и трудно,има много варианти в нета,та дори и в картонени кръгли кутии,които да облепиш тематично и вътре няма да си ограничена откъм място,както е при индивидуалните парчета.
Момичета,има оферта в Грабо за Конната база в Кичево,цената е доста прилична,със храна и без храна.

# 175

Момичета,има оферта в Грабо за Конната база в Кичево,цената е доста прилична,със храна и без храна.

Дай линк, моля, дали става и за есента/ дори и без отстъпката на Грабо/ Кичево на какво разстояние от Варна е , простете за невежеството Embarassed

# 176
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не е сложно и сама да отидеш в сайта на Грабо,после в раздел за децата и то ти излиза.
https://grabo.bg/varna/detsko-rd-0gb85qz

# 177
Видях го, благодаря! Сега ще разгледам!

За картонените торти- има една тема нещо от рода "По-различна почерпка за рожден ден" Там много подробно се обсъждат и картонените торти, има схеми , шаблони, има много снимки, както и идеи с какво да се напълнят тортите.

# 178
  • Варна
Кичево е ужасно близо.
12 км каза някакъв сайт.

# 179
А имате ли впечатления от Кольовите извори? www.izvorite.bg Дали е подходящо за детски РД.

Общи условия

Активация на акаунт