Детски рожден ден Варна - 11

• 115 434
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
  • В центъра на моретата
Ние направихме 10-тия рожден ден на дъщеря ми в "Рататуй" на Парти Джак.  Тя искаше е дискотека, а там имаше такъв вариант. Много доволна остана.
 Предната година го правихме в "Златния лъв" - също дискотека - и там й хареса.

# 586
Ние правихме скоро деветия РД на сина ми при Влъхвите. Всички деца останаха много доволни.
Родителите се бяха комбинирали помежду си с воденето и прибирането, ние също взехме 2 деца с нашата кола.
Според мен, ако искате приключенско парти, мислете в тази посока. В града не знам да има алтернативно място, а при Влъхвите децата наистина се забавляват много.
Гости на РД с дискотека сме били в "Златния лъв", стана хубаво парти.
Били сме и в бившето Алиби, под Пикадили Чаталджа, сега е Ретро Клуб, ако не се лъжа. Ми... смърдеше на цигари, което за мен е неприемливо за детско парти. Иначе като забавление децата се забавляваха добре.

# 587
  • Варна
Здравейте момичета, аз си търся място за РД за момиченце на 5 години. Някой празнувал ли е във Фое мол? Как е там? Какви са условията? Също се чудих за весели крачета, но май е малко бебешко вече... Кажете вашите пети рождени дни къде бяха? И последното, за което се замислям е крамер

# 588
За 5 години аз харесвам Капела плей. Точно за 5-ти РД го избрах за дъщеря ми, но тя иска друго... Пфое мол не е лошо, хората са доволни. Всъщност тези молски центрове не ги харесвам, но децата си падат, та и аз с тях. В сити център в Аспарухово е подходящо за 5-ти РД.

# 589
Здравейте момичета, аз си търся място за РД за момиченце на 5 години. Някой празнувал ли е във Фое мол? Как е там? Какви са условията? Също се чудих за весели крачета, но май е малко бебешко вече... Кажете вашите пети рождени дни къде бяха? И последното, за което се замислям е крамер
Няколко рожденни дни сме правили там.Има много хубава игрална база,широко е и аниматорите са добри.Има батути ,на които искам да скачам и аз Simple Smile)) Дори дъщеря ми ,която става на 9 год. пак иска да си празнува рожденния ден там.
п.с. има вариант родителите да са вътре в голямата зала или на етажа в молското кафене Wink

# 590
Здравейте Simple Smile Имам огромна чуденка къде да направя Рд-то на дъщеря ми.Става на 9год. Иска да е на дискотека,но диско стая има само в Пфое Мол и не може 2-3 часа да подскачат като луди там.Имам идея за Влъхвите,но дали всички родители и деца биха били съгласни да дойдат до Аспарухово.Нещо подобно на влъхвите във Варна?
Дискотека правят и в Мама и аз, наема на залата беше 160 лв. Отделно 7 лв меню за дете.

# 591
Някаква идея за място за рожден ден на 9-годишно момиче, по възможност в центъра?

# 592
  • В центъра на моретата
Зависи какво искате да правите: дискотека - "Златния лъв", "Рататуй", ескейп стая - Play on. В Ларго са направили детски кът, но нямам представя за каква възраст е.

# 593
Срещу стадион Черно море, заведението е Феличе Каса.Детдкия кът е комбиниран, просторен и светъл. Батут, катерушки, караоке.

за колко годишни е, за по-малки става ли?

# 594
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За две годишно става, но и вие трябва да сте вътре.

# 595
  • Варна
Здравейте,
Търся предложения за РД за 5 годишно, но сме с бебе на 8 месеца, плюс племенник на 1г. Затова искам да сме единствен рожден ден в детския кът.
В Невеляшка е прекалено бебешко, във Веселите Крачета е заето за нат шата дата, Пфое Мол е прекалено голямо и не ми се иска да събирам бебетата с непознати деца...
Ние сме в Трошево, другият проблем е, че не ми се минава през целия гр ад, а и да карам всички гости да пътуват при тези задръствания.

# 596
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Хей ръчички или Додо,те ще затворят за рожден ден.

# 597
Здравейте, търся координати на клоуна Бати Боби, понеже той е идвал най - често в групата в градината и сега моето дете иска да го извикаме за неговия рожден ден.

# 598
Момичета, знаете ли къде допускат да се внася торта, непоръчана при тях, а от съвсем друго място? В смисъл на повечето места допускат или на повечето не допускат? Ако се сещате конкретни места да знаете какво е положението? Например в Капела, Весели крачета, Амичи Възраждане и Аспарухово сити център какво ли е положението? Понеже съм резервирала при една от бутиковите сладкарки, че там трябва 5 месеца по- рано и изведнъж се зачудих може ли да се окаже, че няма да ни пуснат с тази торта?!

# 599
  • Варна
Момичета, знаете ли къде допускат да се внася торта, непоръчана при тях, а от съвсем друго място? В смисъл на повечето места допускат или на повечето не допускат? Ако се сещате конкретни места да знаете какво е положението? Например в Капела, Весели крачета, Амичи Възраждане и Аспарухово сити център какво ли е положението? Понеже съм резервирала при една от бутиковите сладкарки, че там трябва 5 месеца по- рано и изведнъж се зачудих може ли да се окаже, че няма да ни пуснат с тази торта?!

Във  весели крачета се плаща сървис 10лв
В Амичи се плаща 13 лв. За внесена торта. В Невеляшка се доплаща  по 0.80ст на отрязано парче. За другите незнам Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт