~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~ Хазар и Енгин ~~ Демет и Фуркан

• 150 468
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
 Привет!!  Hug Hug Hug на всички Grinning Grinning
 А, Сарде радвам се да те видя  bouquet bouquet bouquet

много сладки бяха с това облизване  Joy Joy Joy
  попаднах на инфо за "309"  newsm78 newsm78 след първата серия и не толкова очакван добър рейтинг  ooooh!
Скрит текст:
те пък какво са очаквали за излъчване в деня :сряда и конкуренция на 2 толкова гледани и наложени серияли по другите канали ooooh! Thinking Crossing Arms
май има споразумение м/у канала и продуцентите- серияла да бъде 13 серии  newsm78
  По турските форуми се пише,че е римейк на корейския "Обречен да те обичам"-2014 год.
Скрит текст:
доста приятен сериял,голяма ,но трудна любов ooooh! и прекрасен образ на главната героиня
Погледнах го и май само в частта на случайното приспиване-друго общо няма  newsm78 newsm78

да ви е сладко кафето  newsm51

# 61
Мариолка,  Hug на мен също много ми хареса този момент.  Heart Eyes Дано размислят, че е забавно, не бива да го спират толкова рано.  Praynig Praynig Praynig

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

- Уф, маминото, защо не се показа? Много ми е интересно. О, какъв си инат, на кого приличаш?
- Казват, че аз съм инат.
- Тоест прилича на теб?
- Тоест мисля, че ще е момче. Така го почувствах изведнъж.
- Така си го почувствал? Според мен така ти се иска да бъде.

Втори епизод на ВО с руски субтитри - http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/197 … sskom-yazyke.html

Рейтинг на серията. Hug

Тотал

2    YUKSEK SOSYETE    STAR TV    20:42:22    23:16:17    4.45    15.79

А/В

2    YUKSEK SOSYETE    STAR TV    20:42:22    23:16:17    4.76    18.66

АВС

2    YUKSEK SOSYETE    STAR TV    20:42:22    23:16:17    3.92    14.57

# 62
Снежка, благодаря за преводчето.
Много са бързи рускините и с двата сериала, но за ВО-то нямат превод при излъчването Cry Cry Cry
Ако се задържи рейтинга , пък може и да се включат он-лайн newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 63
Мариошка Heart Eyes и аз се радвам да те видя тук. Видях, че чакаш нещо да се появи на екран хихи и аз съм в чакалнята на д-р Кемал Joy
Хареса ми и втори епизод на ВО, обаче това уволнение в края не ми хареса. Истинския Мерт бей май ще се влюби в Едже. До сега никое момиче не го е ''рязала'' така нито пък е бил лишаван от женско внимание и изведнъж така да го третират  Simple Smile
Много подвеждащ трей на 309, хем не иска Лале Онур да вижда нея и бебето, хем пък ни ги дават в колата при първото бебешко ритане newsm78

# 64
  Привет!!!
  Да си споделя мислите за трейовете на Номера ooooh! GrinningДоста са подвеждащи май newsm78Вечерята и промърдването на бебето са след годежа,защото Леле казва на Онур:Ние се гледаме ooooh!Подходяща ли изглеждам?/нещо такова/,защото на годежа Пелинсу обижда Леле,че е от простолюдието ooooh! ooooh! ooooh!Мисля си,че на Онур ще му светне лампата,че Леле няма как да разгласява за годежа и то точно на Пелинсу-друг е виновника и за репортерите , и за скандала на годежа.Актьора,който играе братовчеда е пуснал снимка с много официален костюм и май е от мястото на сватбата на Онур и Леле newsm78 newsm78Може би в тази серия ще е сватбата newsm78 newsm78 а екипа е снимал в курорта Аггва newsm78 newsm78 Може би е нещо като меден месец newsm78 newsm78Сцената със заплахата на Леле си мисля,че е от там,но какво ще предизвика тази й реакция-не зная.
  Серде Hug Hug чаках аз нещо,но доктор Кемал Wink Wink Winkмай ще си го спестя.Поразрових се и не ми се гледа сериял с разглезена турска богаташка, като главна героиня.Доктора ще има заигравка със сестрата й ooooh! и не зная колко ще се появява на екран newsm78 newsm78Нещо и главната не ме грабна с играта ooooh! newsm78
 Hug Hug Hug Hug

# 65
Здравейте,момичета ето първи трейлър на еп.3 ВО
http://m.vbox7.com/play:078041bd45

# 66
А това е първата част от еп.2 преведена  Hug
http://m.vbox7.com/play:8ab8d0b78b

# 67
  • София
Привет момичета  Hug
Много сте чевръсти вече и превод с бг субки има  Heart Eyes
Понеже не съм го гледала онлай не мога да коментирам докато не го изгледам  Naughty
благодаря на преводачите и сега засядам  bouquet

# 68
  • София
         Привет на всички!
         Хиляди благодарности и от мен на преводачите. Много ме зарадвахте. Аз също засядам да го изгледам. До скоро.

# 69
  • София
Привет и от мен!

За нетърпеливите и тези, които чакат серията,
нося я цялата преведена - качена в дата и ето тук  http://vk.com/video-113691288_456239327!

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 01:56 от Alexia_

# 70
  • София
Златни сте  Heart Eyes Благодаря за превода  Peace bouquet Hug

# 71
 Привет,в събота!!!

интересно,че вече е пуснат озета за 5-та серия на 309  newsm78 newsm78

Скрит текст:
No:3o9 5.Bölüm Özeti

Pelinsu’nun, Onur ve Lale’nin nişanına gelmesi iki aileyi de şok eder. Onur bir yandan Pelinsu’ya durumu izah etmenin yollarını ararken bir yandan da Lale ve ailesiyle arasını iyi tutmaya çalışır. Bu arada İsmet evlilik hazırlıklarını iyice hızlandırır. Onur’un Japonlarla yaptığı iş yemeğine Lale de katılır. Lale ve Onur’un yakınlaşmaları, Betül’ü bunu tersine çevirmek için plan yapmaya iter. Erol ve Filiz de bu planın işlemesinde yardımcı olacaktır. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba akşamı FOX'ta.

то с гуги  ooooh! ooooh! май е нещо такова ooooh!:Появата на Пелинсу ,на годежа, на Онур и Леле предизвиква шок и в двете семейства. newsm78 newsm78Онур от една страна се мъчи да обясни ситуацията пред Пелинсу,а от друга страна се мъчи да поддържа добри отношения с Леле и семейството й. newsm78 newsm78В същото време Исмет/бабата/ бърза с приготовленията за сватбата.Лале присъства на вечерята с японците поради работата на Онур.Онур и Леле започват да се сближават,Бетул измисля план за да го предотврати newsm78 ooooh!Ерол и Филиз ще й помагат за да го осъществи. ooooh! ooooh!
  То голям озет,но и нищо не толкова ново освен,че май ще гледаме вече повече кадри с главните Joy Joy Joy

Hug Hug Hug HugХубав ден!!!

# 72
Привет и от мен!

За нетърпеливите и тези, които чакат серията,
нося я цялата преведена - качена в дата и ето тук  http://vk.com/video-113691288_456239327!

Здравейте, момичета!
Алекс, благодаря ти за превода! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря ви момичета да доставеното удоволствие

# 73
Привет, дами! Hug Hug Hug

МариолчеHeart Eyes малко късничко, но ще си пийна от кафенцето ти.  bouquet  Благодаря и за озета.  bouquet

Упс... доктора посещава пациентите си и по домовете. Mr. Green

Вай, вай, вай...  Shocked Heart Eyes

Мерси за фрагмана на ВО и за превода на български. bouquet bouquet bouquet Страхотни сте. bouquet Hug

# 74
Добър вечер момичета! Hug Hug Hug
Благодаря сърдечно за преводите и разясненията и всичко  bouquet bouquet bouquet
Не съм изгледала още серията на 309 може би тази вечер ще го направя  Peace
ВО все повече ми харесва май ще е фаворит затова лято като гледам
Канал Д пускат и Приказка за Бодрум и мисля да му метна едно око от тийзъра ми събуди любопитството пък и много харесах Алперен в Аджъ Ашк
Да видим дали ще оцелеят летните сериали пак много хубави наистина  Peace Hug

И аз пак малко неща за напускам моички дето съм правила от ВО  Peace

Общи условия

Активация на акаунт