~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~ Хазар и Енгин ~~ Демет и Фуркан

• 150 430
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Абе можеха и да пропуснат точно двойката Демет-Юсуф де  Peace  то си беше навиране в очите баш на дъската  Peace  толко имена има,баш на тия двете се спряха  Peace

Няма лошо,нека се обичат младите

# 601
Скрит текст:
Ей, значи само аз харесвам Юсуф Чим! Laughing Аз обичам така да нямам конкуренция за ашкъмите си! Flutter
Не смятам, че споменаването на Юсуф в "309" е изтъкване на личните взаимоотношения на Демет, това имах предвид. Не мисля и че Юсуф и Фуркан трябва да бъдат сравнявани - по бест моделство, проекти, партньорки. Та това са двама различни души, живота се е стекъл различно при всеки от тях. Харесвам Юсуф, но той е още в началото на един дълъг път, който ми предстои да извърви. Млад е и живота е пред него. Има потенциал момчето и това е най - важното, има и талант. Добър е в актьорството, в музиката, във воденето на тв предаване ("Пирамида"), в рекламата и в спорта - конкретно футбола. Те първа му предстои да покорява върхове. Така че няма по по най, и двамата имат своите фенове. За Фуркан нищо няма да казвам, обещах на систъра! Peace А и не съм компетентна там, не го следя ни ми е интересен!
За реала е това, сърцето го пише :

Скрит текст:
За сериала сценаристите пишат! Peace
А със започването на новият тв сезон конкуренцията трябва да се избие. Много от летните сериали ще бъдат финито, защото доста силни проекти ще стартират, а други се завръщат с новите си сезони.

Сега за ВО! Благодаря за превода на новият епизод! bouquet
Харесвам Мерт, ама да положи малко усилия. При най - малката трудност и задача вика Керем. Стига с тия глезотии, нали завърши висше да поработи малко. Керем му оставил цялата документация готова, нашият тича в парка. Уплашил се бил, айде бе...Ядоса ме!
Хареса ми романтиката с Джансу и Керем! Peace
Ледената кралица Сюрея ще си намери майстора в лицето на Левент. Ама тоя Нихат мнооого осторял.... какъв красавец беше в "Листопад" , а сега.... Thinking

Не мисля, че след инцидента ще се разкрие истината, рано ми се струва. Ще замажат положението нещо. По - скоро Едже да затопли отношенията си с Мерт.

wavey

Много, много, много сладка двойка, Heart Eyes Heart Eyes истински им се радвам, а в Ягодките бяха върха, вече няколкократно преглеждам избрани моменти с тях, големи са ми сладури, дано са все заедно Praynig както сега.
Гледам с мишката №309, сладурска двойка са Демет-Фуркан, а ВО не е моя летен сериал(симпатичен ми е само истинския Мерт и отчасти другия актьор/Енгин, и дотам, затова и не го следя).

# 602
 Аз спирам до тук с коментарите за афиширането на двойката Демет/Юсуф в сериала.За мен е некоректно,непрофесионално още повече,че гледаме романтична комедия и успеха се гради на харесването на главната двойка.Каква е тази реклама на двойка от реала в сериала. Само те ли са звездна двойка  newsm78 според мен има къде по-звездни от тях и да не ги изброявам.Ами да бяха споменали и името Фуркан като са го подкарали с реала,за име на бебето Wink Wink Wink
 Чаги  Hug Hug няма лошо да харесваме този или онзи.Например пък за предаването "Пирамида" другия водещ за мен е много харесван и харизматичен млад комедиен актьор и певец:Сертан Еркачан

с най-добри чувства и приказката да върви newsm51 newsm51 love001 love001

# 603
Наде Hug

В крайна сметка е по - важно сериалите ни да се задържат на екран. Peace Поне до другото лято, пък останалото са детайли. Wink

Тест на Ранини, кой характер от ВО си?

http://www.ranini.tv/test/17533/1/hangi-yuksek-sosyete-karakterisin

Не знам какво си преведох с гугъл от въпросите и какво натисках, но съм Керем. Mr. Green

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 22:28 от Мис ЧагиЗо

# 604
ЧагиHeart Eyes love001 love001 Това почти не се случва и даже и да стане -"Черешите" бяха показателни на измъчен сериал в цял сезон с толкова сценарни врътки ,а актьорите ги направиха на смешни и луди да изиграят всичко това.
  Цялата турска система на снимане, на серии  толкова дълги  -ами те станаха по 2 часа Shocked  Shocked Shocked,угаждане на фенчетата,кърпене на парче според рейтинги ooooh! ooooh! Ами станах разногледа #Crazy #Crazy Уж започнали,но го спират докато се усетя Joy Joy Joy
 То поне едно нещо ми прави впечатление,че самите артисти започнаха да гледат на това доста спокойно Hug Hug Hug
 bouquet bouquet bouquet
 Хубава вечер!!!

# 605
Зори и аз съм Керем много ги обичам тия тестове да ги решавам голямо удоволствие  Joy Joy Joy
Ново от Енгин  Crazy Crazy Crazy

# 606
Наде Hug

Скрит текст:

В крайна сметка е по - важно сериалите ни да се задържат на екран. Peace Поне до другото лято, пък останалото са детайли. Wink

Тест на Ранини, кой характер от ВО си?

http://www.ranini.tv/test/17533/1/hangi-yuksek-sosyete-karakterisin

Не знам какво си преведох с гугъл от въпросите и какво натисках, но съм Керем. Mr. Green
Здрасти Зори, Simple Smile Hug приятно ми е да се засечем. Heart Eyes
За мен продължителност на летни сериали като продължителността на Ягодките(+,-) са ми ОК.

# 607
ЧагиHeart Eyes love001 love001 Това почти не се случва и даже и да стане -"Черешите" бяха показателни на измъчен сериал в цял сезон с толкова сценарни врътки ,а актьорите ги направиха на смешни и луди да изиграят всичко това.
  Цялата турска система на снимане, на серии  толкова дълги  -ами те станаха по 2 часа Shocked  Shocked Shocked,угаждане на фенчетата,кърпене на парче според рейтинги ooooh! ooooh! Ами станах разногледа #Crazy #Crazy Уж започнали,но го спират докато се усетя Joy Joy Joy
 То поне едно нещо ми прави впечатление,че самите артисти започнаха да гледат на това доста спокойно Hug Hug Hug
 bouquet bouquet bouquet
 Хубава вечер!!!
Мери няма ли сценарий сериала на нищо става и аз навремето ги оставих затова Черешите  Peace Работата си става язък за актьорите жалко за времето им дето си хабят да си научат репликите тоя сезон много гаден ще е то всичко се връща на екран като почнеш от силен до много силен актьор или актриса  #Crazy направо ще е като война тия летни сериалчета как оцеляват понякога някои дори до март,че и повече направо си е чуденка.... Thinking

# 608
Наде, аз като свикна с актьорите и вляза в историята искам дълго време да продължи. Laughing "Ягодките" ми бяха малкочко като серии. Laughing

И аз "Черешките" ги зарязах. Почнах го заради Даахан, ама ...не се получи. Гледам, че и новият сериал на Серкан и Ханде "Любовта на живота ми" ще го финишират.

Не е само хабенето на актьорите. Те са пред камера, а колко хора има зад камера... всички остават без работа. Да продължи един сериал при сегашната ситуация е доста сложно. Не е само историята да е красиво, вълнуващо и загадъчно разказана, актьорите в главните роли трябва да ти спират дъха, трябва чудесно да си влязат в ролите и със всяка мимика и жест да въздействат на зрителя, музикалното оформление трябва също да те докосне, начина на заснемане... то не е ама хич лесно. А и зрителя стана капризен ( аз също в това число). Нагледахме се на доста неща и мен за да ме задържат като зрител трябва наистина да е нещо силно заинтригуващо.

# 609
Абе можеха и да пропуснат точно двойката Демет-Юсуф де  Peace  то си беше навиране в очите баш на дъската  Peace  толко имена има,баш на тия двете се спряха  Peace

Няма лошо,нека се обичат младите
Naughty

И двамата месеци наред не бяха пускали общи снимки и някъде на 3-4 епизод на сериала почнаха, та случайно някой да не каже нещо за нея и Фуки  Mr. Green hahaha Joy
Даже Демет е изтрила едната снимка  hahaha

# 610
Привет! Hug Hug Hug

Мариолче, СистърчеHug Hug напълно сте прави  и актьори, и екипи са потърпевши.  Peace Но нормално - този сезон на екран щяло да има 50 сериала, прочетох го някъде.  Shocked Кой ще ги гледа толкова много, не знам?  #Crazy Поне 30 ще отпаднат, ако не и повече. Peace

Наде, Вяра, Нарцисbouquet bouquet bouquet

Нови снимки на Енгин и от снимачната площадка. Hug

И от 309. Wink

Приятен ден! bouquet

# 611
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
Благодаря на gerisezoni bouquet

# 612
# 613
Момичета!!!
 Я малко мЪжове да пусна от № Joy Joy Joy

Ах, Еролчо  Joy Joy Joy Joy Joy

# 614
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

МариолчеHeart Eyes bouquet Голяма скица е тоя Ерол, а на втората снимка как се подава д-р Онур. Joy Joy Joy

Хм, този път без втори фрагмани на сериалите ни оставиха, а ВО няма и резюме.  Thinking Дано се поправят днес! Praynig

Хубав ден! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт