то си беше навиране в очите баш на дъската
толко имена има,баш на тия двете се спряха
Няма лошо,нека се обичат младите

А и не съм компетентна там, не го следя ни ми е интересен!

истински им се радвам, а в Ягодките бяха върха, вече няколкократно преглеждам избрани моменти с тях, големи са ми сладури, дано са все заедно
както сега.
според мен има къде по-звездни от тях и да не ги изброявам.Ами да бяха споменали и името Фуркан като са го подкарали с реала,за име на бебето

няма лошо да харесваме този или онзи.Например пък за предаването "Пирамида" другия водещ за мен е много харесван и харизматичен млад комедиен актьор и певец:Сертан Еркачан

Поне до другото лято, пък останалото са детайли. 
Това почти не се случва и даже и да стане -"Черешите" бяха показателни на измъчен сериал в цял сезон с толкова сценарни врътки ,а актьорите ги направиха на смешни и луди да изиграят всичко това.
Ами станах разногледа
Уж започнали,но го спират докато се усетя

Поне до другото лято, пък останалото са детайли. 
приятно ми е да се засечем. 
Това почти не се случва и даже и да стане -"Черешите" бяха показателни на измъчен сериал в цял сезон с толкова сценарни врътки ,а актьорите ги направиха на смешни и луди да изиграят всичко това.
Ами станах разногледа
Уж започнали,но го спират докато се усетя

Работата си става язък за актьорите жалко за времето им дето си хабят да си научат репликите тоя сезон много гаден ще е то всичко се връща на екран като почнеш от силен до много силен актьор или актриса
направо ще е като война тия летни сериалчета как оцеляват понякога някои дори до март,че и повече направо си е чуденка....
то си беше навиране в очите баш на дъската
толко имена има,баш на тия двете се спряха

напълно сте прави и актьори, и екипи са потърпевши.
Но нормално - този сезон на екран щяло да има 50 сериала, прочетох го някъде.
Поне 30 ще отпаднат, ако не и повече.