~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~ Хазар и Енгин ~~ Демет и Фуркан

• 150 442
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Сама ако пометне ще е добре.  В "Зимно слънце" Седа сама пометна. И всичко си дойде на място.

# 571
  • Варна
Бризче,струва ми се,че е лъжа,понеже Мурат не е спал с русата кокошка  Crazy
А тя може да е бремена,но не и от него Peace

Здравейте  Hug

# 572
МариолчеHug мен това също ми направи грозно впечатление, но общо взето ми хареса серията. Wink Heart Eyes

Рейтингът в тотала се е понижил, но си държим първата позиция. Wink

А/В и АВС

Скрит текст:

# 573
Снежи Hug Hug Hug
 пуснали са озета на но 309-пак 3 изречения на кръст Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
10. Bölüm ÖzetiBölüm Tarihi: 17/08/2016 Önceki Bölüm
Babaanne İsmet’in eve yerleşecek olması Lale ve Onur’u strese sokmuştur.. Aynı odada kalıp sürekli evli numarası yapmak zorunda kalacaklardır.. Bundan sıyrılmanın yollarını ararlar.. Bu arada düğün hazırlıklar tam gaz devam etmektedir. İsmet’in Onur ve Lale’yi yakınlaştırmak bir sürprizi daha vardır.. İkisini doğuma hazırlık kurslarına gönderir. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta!
е това,което май разбрах с гугу ooooh! Joy Joy Joy БабеТ ги изпраща на училище за раждане или за бебета  Joy Joy Joy Е,тук ще има вече майтапи newsm68 newsm44 newsm68

# 574
Ох, с много сериали се захванах, а не стигат хахах Simple Smile

Изгледах сериите на Любовта не разбира от думи.. Даже изгледах и 7-ма на руски, добре че си слушах турския, с този мой руски Twisted Evil... Разбрах всичко, което трябваше... Сигурна съм, че тази кокошка не може да е бременна от Мурат.... Когато разберат това и могат спокойно да са заедно с нашето момиче, сигурно пък ще излезе на яве, че тя не е Суна, а Хаят и ново 20 Simple Smile

309 ми е много забавен, ама да си призная Висшето общество и сега този Любовта не разбира от думи, много ми харесват.. Просто нямам търпение за нови серии  Shocked Shocked

# 575
Хих, МариолчеHeart Eyes познала си за курса за раждане.  Mr. Green

# 576
Този път много рано този озет. Къде е другата сряда. Няколко серии ли имат напред снимани?

# 577
Леле/Демет предложила:Юсуф  ooooh! ooooh!Какво е това демонстриране на личния живот в сериала?За мен е доста грозно.Едно е работа-друго е личния живот.

Аз не мисля така! За хората, които не се вълнуват от личният живот на даден актьор подобно нещо няма и да му направи впечатление. Име като име. Peace Обаче феновете на ДемЮс са полудели от щастие точно заради тази сцена. В преден епизод, ако сте забелязали в сцена с игра на стрелички в гората на таблото с точките е имало Демет и Юсуф. Пак имаше фенска реакция. ДемЮс са една от най - харесваните двойки в Турция ( пристрастна съм към тях ама мноооого Heart Eyes) и всичко се прави и за рейтинг и парички. Peace

# 578
Систър, Hug може да е много харесвана, ама на мен като двойка не ми харесват, защото не ми допада Юсуф, ама щом са щастливи, нека, но подобни евтини трикове не са ми по вкуса, независимо за какво ги правят.  Peace

Привет на всички и приятно гледане на ВО.  Hug Преводчето на български... Hug bouquet

http://vk.com/club113691288

# 579
Много хубави сцени между двете двойки, но жалко, че Едже разиграва пак циркове.  ooooh! Е, поне осъзна, че харесва Мерт и Керем не означава нищо за нея, щом прости на Джансу, а сцената с морковите...  Mr. Green  А Сюрея не мога да я разбера - прегръща те детето ти, целува ти, а тя като статуя. Shocked ooooh!
Този път Мерт много ме подразни с безотговорността си.  ooooh! Ако не му се работи в магазина, или пък не става за тази работа, и иска да сбъдва свои си мечти, макар че не съм останала с такова впечатление досега, ами да си хваща пътя, възможности има.  Peace Какво само задържа Керем и му обърква живота!?  ooooh! То всъщност не знам какво му се прави на Мерт, става ли за нещо, не съм разбрала от началото - развейпрах ми изглежда по-скоро.  newsm78 Но да се взема в ръце, не може Керем да му бърше задника, с извинение, нон стоп.  Peace Браво, че този път го отряза.  Peace Иначе съжалявам за това, което му се случи накрая, и се надявам всичко да е ок с него,  Praynig но си мисля, че ще е, щото е основна фигура в сериала. Peace Просто е турски сериал и не може без болница.  Mr. Green

Лека нощ! bouquet

# 580
  • Козлодуй
Привет и от мен Hug. Много ми хареса серията, имаше доста моменти с главните персонажи. Започва да става все по-интересно. Сега явно ще се разбере кой кой е всъщност. Аз също не мога да разбера Сурея каква майка е, а Едже вече става супер банална.
Хайде лека нощ Hug

# 581
Леле/Демет предложила:Юсуф  ooooh! ooooh!Какво е това демонстриране на личния живот в сериала?За мен е доста грозно.Едно е работа-друго е личния живот.

Аз не мисля така! За хората, които не се вълнуват от личният живот на даден актьор подобно нещо няма и да му направи впечатление. Име като име. Peace Обаче феновете на ДемЮс са полудели от щастие точно заради тази сцена. В преден епизод, ако сте забелязали в сцена с игра на стрелички в гората на таблото с точките е имало Демет и Юсуф. Пак имаше фенска реакция. ДемЮс са една от най - харесваните двойки в Турция ( пристрастна съм към тях ама мноооого Heart Eyes) и всичко се прави и за рейтинг и парички. Peace
И на мен ми идва в повече това споменаване на Юсуф в сериала, както и в тага на сериала в инстаграм е пълно с негови снимки  Tired  Ягодите отдавна свършиха, Демет да си има връзка, но да не ни го натрапват така, и без това никой не говори нищо за нея и Фуки  Peace
И да си призная аз Юсуф никога не съм го харесвала.  Peace

# 582
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Зад кадър. Hug

Хаштагът е на трето място. Wink

Хубав ден! bouquet

# 583
Момичета, 9еп за номера го няма с превод на бг нали?

# 584
  Добро утро!!! Hug Hug Hug

Снежи-Благодаря!!!
Момичета, 9еп за номера го няма с превод на бг нали?
 след няколко дни сигурно вече ще имаме преведена серия и на български.Снощи късно рускините са пуснали техния превод.
  Аз повдигнах темата за Демет/Фуркан/Юсуф и ставащото в Номера.
  Чаги Hug Hug както казваш:и всичко се прави и за рейтинг и парички.
 Да така е,но рейтингите за Номера ги прави историята и играта на Леле/Онур=Демет/Фуркан.За мен не е колегиално и етично да се намесва личния живот на главната спрямо усилията/работата, не само на Фуркан,но и на целия екип от артисти,а и историята в сериала е любовна,не гледаме екшън.
  Не съм адвокат на Фуркан Палалъ/не ме разбирайте погрешно/ или огромен фен,но едно,че Фуркан печели и е пред Юсуф още на Best Model-2011 г. прави и доста добра кариера в сериалите все като главен артист след това.Съпоставка :

Скрит текст:
Фуркан:
http://www.diziler.com/kisi/furkan-palali
https://tr.wikipedia.org/wiki/Furkan_Palal%C4%B1
 за Фуркан и започва да снима още 2012 година
.. Юсуф:
https://tr.wikipedia.org/wiki/Yusuf_%C3%87im
 ами първия му сериял е 2014 г.
 Доста от турските фенове на някой артист или двойка/от тези,които се харесват напоследък/ са все на 12-15 години и са най-активни в соц. мрежите.Ами турските продуценти само на техните вкусове ли трябва да угаждат-жалко.
  Има доста резерви  от играта на Фуркан/поне тук имаше подобни коментари/. Уважавам вкусовете на всеки,но за мен точно Фуркан да играе Лорда е много сполучливо решение.Оставам с впечатление и от това,което Фуркан сам афишира за себе си,че и в реала държи много на облеклото си/малко си е "пудра"/.Погледнах в ютуба клипчета с негова игра от сериала:Kızılelma-ами не е такова "дърво" както тук в Номера го режисират и представя образа на героя.Х-м, а и Фуркан си е партнирал с доста красиви колежки:
Скрит текст:

Пелин Акил

Екин Туркмен

Мюдже Боз

Султан Улуташ

Фуркан и Султан

Фуркан и Пелин Акил
  и преди Номера има излязъл филм с него и Тувана Тюркай

но клюки и намеци,че се въртят някакви лични отношения по сетовете-няма.То май става като в поговорката:страх лозе пази или избиване на нечии комплекси  Wink
  Да спомена,че попаднах и на мнения на рускини в техния форум,които коментираха,че играта на Демет ,а са гледали "Агодите"- не им харесва,защото играела по един и същи начин/ newsm43 newsm43 не ме упреквайте и аз ще си я харесвам и гледам като Леле/.
  А някои турските фенове на определен артист,екранна двойка или сериал,са ме отвратили с поведението си ,груби коментари ,нахалство,ограниченост в мисленето и навлизане в личния живот на актьорите.
  Стана дълго Praynig Praynig но да се надяваме,че сценаристите ще ни предложат една приятна история за гледане,а не да започваме с коментари-колко ни дразнят и са изчерпани от към идеи.
   Хубав ден!!! love001 love001 love001 love001

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 12:02 от mariola_sha

Общи условия

Активация на акаунт