Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за Маша и Мики?
Какво трябва да направи собственикът на куче, ако лапата му е подута и болезнена?
Какви са препоръките за оздравяване на кучето след операция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за Маша и Мики?
Маша успешно беше подложена на операция за отстраняване на тумор и вече е кастрирана. Няма открити разсейки, но има подут лимфен възел зад опашката. Мики също претърпя операция, но все още се възстановява от нея; той има подут лимфен възел и приема антибиотици. Собствениците им се надяват на бързо възстановяване и благоприятен изход за техните любимци.
-
Какво трябва да направи собственикът на куче, ако лапата му е подута и болезнена?
-
Какви са препоръките за оздравяване на кучето след операция?
-
Защо кучето се завива в одеяло след операция?
-
Какви са препоръките за грижа за кучето, докато собствениците отсъстват?

Раните му зарастват нопрмално, обаче му се поду лимфен възел от едната страна на муцунката. Сега предстои 5-дневен курс антибиотици. Ако не се повлияе, следва пункция.
Дано да се повлияе.
Иначе ще ми се наложи да търся второ мнение, да правим пълна кръвна картина, за да видим състоянието на левкоцитите, да вземам решение къде да направим пункцията...Дано не се стига до там.

Налягали са под прозорци, пред врати, кой където свари и само поглеждат с едно око, като минава някой покрай тях. Ако се шумне, бавно-бавно идват да проверят какво е, а преди скачаха да не пропуснат нещо. Горещо им е...

Много съм доволна - Реа ме слуша,а Банско е празно и спокойно. Бяхме в един хотел с външен басейн точно до реката, срещу еднократна такса от 10лв. приемат кучета(всякакъв калибър) - супер беше! Освен нас, имаше още едни хора с куче - голдън ретривър на име Рей
Нещо обаче не хареса адашката си и не сме ги събирали...