Любители на кучета - 65 тема

• 55 746
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Скоро се наложи да се приберем спешно до България и оставихме кучето при наши приятели - напълно непознати за него. Всеки ден ни пращаха снимки - да видим как се чувства, даже и клип имаше. Още на втория-третия ден беше окупирал постелката за спане на техния голдън, че даже и храната му изяждаше.  Grinning

От три месеца някъде Макс започна да спи, омотан като пашкул. Търси завивка/одеало, пъха се отдолу, завърта се няколко пъти и ляга. И сега продължава да го прави, независимо от жегите. Някое от вашите кучета да прави това? Досега нито едно от кучетата, които сме имали, не е имало такива прояви.
На едни познати чихуато спи така Simple Smile или увито или под одеалата, където и да е все гледа нещо да придърпа и да се завие Simple Smile

Да ви уведомя, че водката с ванилия действа безотказно и за комарите  Mr. Green е... малко понамирисваме на кексчета, но важен е резултата  Laughing

# 46
Скоро се наложи да се приберем спешно до България и оставихме кучето при наши приятели - напълно непознати за него. Всеки ден ни пращаха снимки - да видим как се чувства, даже и клип имаше. Още на втория-третия ден беше окупирал постелката за спане на техния голдън, че даже и храната му изяждаше.  Grinning

От три месеца някъде Макс започна да спи, омотан като пашкул. Търси завивка/одеало, пъха се отдолу, завърта се няколко пъти и ляга. И сега продължава да го прави, независимо от жегите. Някое от вашите кучета да прави това? Досега нито едно от кучетата, които сме имали, не е имало такива прояви.

Руфъс откакто се е родил спи наврян. И в жегите пак, под завивките е свит.

# 47
  • виртуално

Арчи спи винаги добре завит.
снимка: Открийте кокера Simple Smile

# 48
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета!
Рапунцел, точно същото е и при нас. Явно кокерите са така  Grinning .  Прави доста неща, които не съм виждала при други кучета, но... характер. И такъв си го обичаме.

# 49
  • Толбухин
   Това ми попадна преди 5 мин. Почивка с куче 
   http://ovarna.bg/curios/s-kuche-li-ste-i-iskate-da-pochivate-na- … tate-10-po-malko/

# 50
   Това ми попадна преди 5 мин. Почивка с куче 
   http://ovarna.bg/curios/s-kuche-li-ste-i-iskate-da-pochivate-na-more-togava-shte-plashtate-10-po-malko/
Като идея е ок, само дето е на 4км. от плажа.

# 51
Бихте ли споделили каква храна давате, когато кучето е запечено? Колко дни е нормално да не се е изхождало?

# 52
Божеее, то не се живее от жега, бе....

А кучето замина с мъжа ми на село днес. Дано седи на сянка, че направо го мисля.  ooooh! Довечера като ида, смятам да му тегля един душ с маркуча да се разхлади!!!  Crazy

sasharasha , с какво се храни кучето?!
Моето куче се разхлабва от консерва - от Лидл 100%.
Също така може да дадете някакъв плод - праскова, круша.
Прясно мляко.  Peace

Да не е изяло нещо, което да не е за изяждане?

Ние май само по един ден сме били със запек.  newsm78

# 53
Божеее, то не се живее от жега, бе....

А кучето замина с мъжа ми на село днес. Дано седи на сянка, че направо го мисля.  ooooh! Довечера като ида, смятам да му тегля един душ с маркуча да се разхлади!!!  Crazy

sasharasha , с какво се храни кучето?!
Моето куче се разхлабва от консерва - от Лидл 100%.
Също така може да дадете някакъв плод - праскова, круша.
Прясно мляко.  Peace

Да не е изяло нещо, което да не е за изяждане?

Ние май само по един ден сме били със запек.  newsm78

След операция се запече, но ще изпробвам рецептите ти. Благодаря!

# 54
Охх и тук е страшна жега. Звяра след разходка спи по цял ден. Определено не му се отразяват добре високите температури. Разхлаждаме се ето така:

Нямам търпение да падне нивото на реката и да се появят едни пясъчни островчета до които се стига ходейки във вода до колената за да се разхлаждам и аз, а и Макс да може да се налудува без да се пързаля по камъните.  Grinning

# 55
  • София
Не храна, а ветеринар! Задължително!

# 56
Не храна, а ветеринар! Задължително!

Щом е оперирано, задължително ветеринар!  Naughty

Sivi , Максчо ми е любимче! Много готино прасето!  Heart Eyes

Бела днес е на село с мъжа ми. На работата климатика се развали и едвам оживявам, та цял ден я мисля. Преди малко звъня на ММ, той "Спокойно, кучето е добре! За мене не питаш, ами за кучето!"  Joy

Довечера ще отидем и ние при тях. Да видя онова малкото черно натрапниче какво ще го правим. Бе тоя съсед що не вземе да си го прибере??? Сега и за туй същественце да се притеснявам.  Thinking

# 57
  • DE
Ужасна жега е у при нас. Не смеят да се мърдат ни двукраки ни космати Simple Smile
Ние правим вечерни разходки след 21h и пак едвам се влачи диването.
Лежи и не мърда-нещо необичайно за постоянно подскачащо.
Има и басейн, но не влиза вътре. Не знам как да и обясня, че е готино вътре във водата. Поскачах и се правих на маймуна, но не влиза. Иначе не пропуска ни една смръдлива локва да се отъркаля.

Озъбени

Лапичка като на прасенце

Маша, надявам се мечето да е вече по-добре.

# 58
  • София
Сложи малко кал в басейна, то така как да се къпе човек (куче), не е интересно.  Laughing
Последната снимка е уникат.  Heart Eyes

Ние утре отиваме до гръцко малко, Бианка не е била на море последните няколко години, но този път ще я огрее.  Wink

# 59
  • София
Жгмъции, гушки и за теб, и за Бианчи! Приятно прекарване!  Hug
Много ми хареса "прасешката" лапа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт